LH יורד

יצא לי לטוס

אבל למקומות קרובים (אירופה).
תמיד שמתי במזוודה שנשלחת לבטן המטוס בתוך צידנית קטנה עם קרחון (ואז לא בודקים).
פעם אחת יצא לי להזריק ממש שנייה לפני עליה למטוס ואז זרקתי לפח.
גם אנחנו מסתירים את זה בסוד

haych

New member
תודה, צילי ואנדי!

לשמחתי זו זריקה שלא צריכה קירור, וגם אצלנו היעד קרוב.
אבל אנחנו לא שולחים מזוודה, אז אצטרך להעלות את זה איתי.
להגיד מראש ולא לחכות שישאלו זה רעיון טוב.
וגם לעמוד אחרונים בתור, כדי שהמשפחה תתקדם בינתיים (בתקווה).
הלוואי שמשהו יתחיל לזוז וזה יחסך ממני...

טסתי לחו"ל עם כ10 מזרקי קלקסן ואף אחד לא שאל כלום

&nbsp
לקחתי איתי מכתב חתום מהרופא אבל אף אחד לא התעניין בהסבר שהתאמנתי עליו.

a morph

New member
אה, ולגבי סלק

אני לא כל כך מאמינה בדברים האלה, אבל ברמה הרעיונית אני לא חושבת שזה משנה באיזה סוג פרוטוקול משתמשים, הטענה היא שסלק משפר את אספקת הדם לרירית או משהו כזה, אז זה לא משנה אם זה ביוץ טבעי או מושרה או מדומה.

haych

New member
הבנתי...

אני לא יודעת אם אני מאמינה או לא כי לא הזדקקתי, בנות מדווחות שזה עוזר, אבל גם כמובן אינדוידואלי וגם יכול להיות צירוף מקרים. אבל לא איכפת לי לנסות.
אבל אם הכוונה היא רק לזרימת דם - אז גם דברים אחרים כמו יוגה/עיסוי רחם/ספורט אמורים לעזור - ואותם אני עושה :(

a morph

New member
אנקדוטה קטנה לגבי סלק

בשני ההריונות שנקלטו אצלי עד כה (אחד לא מוצלח, אחד מוצלח מאוד), בדיעבד קלטתי שכל התקופה הזאת שתיתי באינטנסיביות איזושהי חליטה עם רכז סלק. לא שתיתי אותה בשביל הסלק, סתם חיפשתי משהו לגוון, וזו בכלל הייתה חליטה בטעם שקר כלשהו (פירות יער או משהו כזה) שבדיעבד שמתי לב שהרכיב העיקרי בה הוא בכלל רכז סלק. דווקא הרירית שלי בחודשים האלה לא הייתה עבה במיוחד, שגרתית לחלוטין, אבל נקלטתי, אז תהיתי עם עצמי אם בכל זאת יש משהו בסיפורי סלק האלה...

haych

New member
רק מעדכנת

שהרירית שלי נתנה קפיצה של כמעט 4 מ"מ ביומיים
והיום עומדת על 9 מ"מ!!
אין לי מושג מה עם ההורמונים כי היום עשיתי את המעקב בבי"ח אז אין לי גישה לתוצאות, אבל אני מניחה ומקווה שהיום אקבל תאריך של החזרה, אחרי כמעט 3 שבועות של זריקות :)

למעלה