lg r 405

nirav

New member
lg r 405

יש אותו בשקם אלקטריט כמדומני ב 3800 האם זה מצבע שווה חשוב לי המשקל והקופמקטיות סה"כ אני אריץ עליו אופיס וכו'.. האם באמת השירות של אל ג'י כלכך גרוע? ככה שמעתי..מישהו מכיר את הנושא? תודה למגיבים

halar

New member
יש לי את הלפטופ הזה..

LG R405 A.C2CDE אופיס אפשר להריץ עליו וגם אינטרנט ותוכנות מסרים (אייסיקיו ומסנג'ר) וכו.. אני קניתי אותו באג לפני שבוע ואני מרוצה ממנו. הוא גם קטן וגם קל, מסך 14.1 ומשקל 2.3. יש לו מצלמה מובנת+מיקרופון. הינה המפרט המלא שלנו בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5930&perur=4

itaizil

New member
גם לי יש

היי יש לי מחשב מדגם R-405 G.CB1DE יש לי אותו כבר 3 חודשים בערך ובסה"כ אני מרוצה. בתכלס יש לו מפרט די חזק למשתמש פשוט כמוני (ונראה לי שגם כמוך...) לשמחתי לא יצא לי להשתמש יותר מידי בשירות של ח.י (הנציגה בארץ), אבל... את האחריות למחשב (שהרחבתי ל3 שנים) שלחתי דרך האינטרנט. נוח להפליא! כשהתקשרתי לברר אם הפרטים נקלטו כראוי היה לי קצת קשה להשיג אותם כי מסתבר שהשירות הטלפוני עובד רק עד חמש או שש. נקודה חיובית היא שמסתבר שאם צריך להעביר את המחשב למעבדה, לא צריך להגיע עד לראש העין, אלא פשוט להביא את המחשב לנקודת איסוף, אליה הוא גם יחזור. נקודה חשובה למי שלא ממש יכול לברוח מהעבודה למקום נידח כמו ראש העין. בהצלחה!

למעלה