LG G4 - שימו לב

LG G4 - שימו לב

שלשום המכשיר שלי שבק חיים לפתע.
נרכש לפני כחצי שנה.
ככה פתאום ללא התראה, המסך הפך שחור ללא אפשרות להדליק או לכבות את המכשיר.
מסתבר שזו בעיה ידועה (ידועה למי?) ואכן יש כשל במכשיר הזה. (כך על פי מרכז השירות של פרטנר מהם רכש המכשיר)
התיקון הוא החלפת לוח האם.
למזלי היה לי מכשיר חלופי בבית.
מיותר לציין שכל התמונות האחרונות וכמובן כל שאר החומרים אבדו.
זוהי המלצה לגיבוי מיידי לאלו מכם שעדיין לא עשו זאת.
ובהזדמנות זו אשמח להמלצות עדכניות לגיבוי יום יומי או שבועי (דרך תוכנות שונות או אפליקציות שונות)
בעיקר ליומן, אנשי קשר, ותמונות.
יש לציין שיש לי גיבוי לתמונות בג'ימייל אבל בגלל שיש לי שני חשבונות, ברגע שאני עושה גיבוי לחשבון אחד עולות לחשבון כל התמונות, משני החשבונות (למישהו יש פתרון לזה?)

המשך חג שמח לכולם

prizman

New member
ידועה לכולם בפורום

ולעוד מיליוני או עשרות מיליוני איש מחוץ לפורום.
הבעיה שתיארת בסוף לא ברורה.

prizman

New member
התחכמות ילדותית.

כנראה אתה לא קורא בפורום.
נכתב על זה לפחות עשר פעמים בחודשיים האחרונים.

binon

New member
פתרון חלקי לבעיית הגיבוי

קודם כל יומן גוגל ואנשי קשר שמאוכסנים בחשבון הגוגל מגובים אוטומטית ולא צריך לעשות דבר.
לגבי התמונות, בעקרון גוגל PHOTOS גם מגובה אוטומטית, אלא אם את מכבה את הגיבוי או מגדירה שהגיבוי יתבצע דרך wifi בלבד ואז יכול להיות שתהיה המתנה עד שתגיעי לסביבת wifi.
לגבי כפל הגיבוי, נסי את הדבר הבא. תיכנסי ל photos ותלחצי על שלושת הקווים האופקיים לפתיחת התפריט. תבחרי באפשרות "תיקיות במכשיר" ושם תראי את כל התיקיות המכילות תמונות. לתיקייה שמגובה יופיע סימן של ענן כחול עם חץ. תיקייה שלא מגובה תסומן בענן עם /.
עכשיו תחליטי איזה תיקיות מגובות לחשבון א' ואיזה לחשבון ב'.
הבעיה היחידה תהיה בתיקיית המצלמה כי לגביה תצטרכי לבחור אם היא מגובה בקביעות לא' או לב' אחרת הכפילות תישאר.
אפשרות נוספת היא להוריד אפליקצית מצלמה שמאפשרת לבחור באיזה תיקייה לשמור את התמונות ואז תצטרכי לחשוב לפני שאת מצלמת לאיזה חשבון את רוצה לגבות את התמונות...

לא מדובר על יומן ואנשי קשר בגוגל

אלא על היומן ואנשי הקשר במכשיר (לא כולל הסים כמובן)
לגבי התמונות - אנסה כשיחזור המכשיר מתיקון
תודה

binon

New member
זה ברור

אם אנשי הקשר שמורים על המכשיר כדאי להעביר אותם לשמירה בחשבון הגוגל, כך תמנעי מאבדן אנשי קשר.
לגבי היומן, אם את משתמשת ביומן המובנה של LG הוא מסתנכרן אוטומטית לחשבון הגוגל.
נסי להיכנס עכשיו ליומן גוגל דרך המחשב, לדעתי את אמורה לראות שם את הפגישות מהטלפון.

למעלה