LG E500 מול Dell 1520

LG E500 מול Dell 1520

אהלן, התייעצתי אתכם לפני שבוע ומאז החלטתי להעלות את התקציב שלי. שני המחשבים הנ"ל באו בחשבון(שניהם בתצורה כמעט זהה). קראתי על שניהם ביקורות(על הe500 ועל ה1520 למרות שהביקורות הן לא על התת דגם הספציפי). אני מצרף מפרטים של התתי דגמים המדוברים. המחירים של שני הדגמים הם 6000+ באינטרנט. אתמול לאחר שיטוט בחנויות, קיבלתי הצעה מאד טובה על ה-LG משקם אלקטריק וקניתי אותו עם אפשרות לבטל את העסקה בימים שלאחר מכן בגלל שלא הייתי בטוח ולא רציתי לפספס את המחיר - 5600 שקל ב24 תשלומים. עכשיו אני בדילמה די קשה: מה אתם אומרים? האם הדל עדיף? האם עדיף להשקיע עוד כסף,לקנות את הדל מחנות אינטרנט זולה כזאת ולבטל את את העסקה עם שקם אלקטריק? אשמח לקבל כל חוות דעת בנושא - יש כאן כמה עניינים - המחשב עצמו, האחריות של היבואן, החנות ממנה קונים והמחיר. תודה מראש! יש לציין שראיתי והרגשתי את ה-LG והוא עושה רושם טוב מאד. את הדל לא הצלחתי למצא בתצוגה. מה אתם אומרים? חגי

RoyBO

New member
אין שאלה בכלל

הדל יותר טוב, אולי מכוער יותר אבל יותר טוב.

RoyBO

New member
ראיתי את הדל

והיה פה אחד בפורום שרכש את הLG ויום אחרי החזיר אותו.

Jan22

New member
מה הדרישות שלך ? מה אתה מחפש ?

אילו שימושים ? מה התוכנות שאתה מריץ ,רוצה להריץ ? בעיקרון LG מייצרים אחלה של מערבלי מזון. DELL מייצרים ניידים הרבה יותר זמן !

ronsv

New member
אל תתקרב ל LG E500

רכשתי אותו ואחרי יומיים העפתי אותו....... דבר ראשון התמיכה של LG גם אם יש להם כוונות טובה ממש בדיחה..... הם מעבירים אותך לחברה שהם שכרו אבל בפועל החבר'ה שאמורים לתת לך מענה אין להם מושג על דגמי LG!!!..(למרות שיש להם כוונות טובות חייב לציין) שנית למחשב הזה ולעוד מחשבים של LG יש בעיית ניתוקים של כרטיס הרשת שמוחק את עצמו לבד....(קשור לכרטיס רשת שלהם --קנה מחשב עם כרטיס רשת אחר) וחוץ מזה המחשב הזה די עדין הייתי אומר עשוי מפלסיק שאפשר למעוך.... כמו כן למחשבי LG כמעט ולא יהיה לך סיכוי למצוא דרייבירים.....בלתי אפשרי!!! והתוכנות של LG שמסופקות איתו(או יותר נכון לא מסופקות...) לא יעשו עבודה טובה של עידכונים...מנסיון...(רכשתי אחר כך אייסר ואז הבנתי מזה מחשב עם תמיכה...דרייברים ותוכנות מסופקות של היצרן...) בקיצור עצה ידידותית ממני...וותר... כך דל(למרות שהם מכוערים)... או אייסר...הם שווים את הכסף ויש להם עיצוב יפיפהה...

Jan22

New member
BAR... זוכר את האתר של LG !?!?!?!?

המסורבלות פשוט מדהימה !

אז ככה

דבר ראשון - תודה רבה על ההתיחסות:) אני סטודנט למדעי המחשב. הדרישות שלי חוץ מהרגיל (אינטרנט וכו )הם לעבודות במסגרת התואר, וגם שמירת אופציה למשחקים. מבחינתי המפרט של שניהם הוא מה שאני מחפש. השאלה שלי נוגעת לכל האלמנטים האחרים. האם יש לך ניסיון רע עם ניידים של LG? אני מבין שלכל אחד יש העדפות שונות לגבי חברה זה טבעי אבל מהם השיקולי המהותיים שעומדים מאחורי ההצהרה שנתת? קראתי ביקורת די אוהדת על המחשב והוא נראה לי כבחירה טובה, אך כמובן יש שמבינים יותר ממני. השוני היחיד מבחינתי בינהם הוא שהLG קל יותר וזה יתרון לסטודנט. הוא גם זול יותר.יש גם את האלמנט של האחריות של דל שהיא לא ברורה לי (עם הLG אני פשוט הולך לסניף של שקם אלקטריק זה די נוח והבנתי שח.י הם בסדר). אני שואל בעצם, אם הבחירה בLG היא בחירה רעה? האם שווה לשם עוד כסף ולקבל דל בעל מפרט שווה אך כבד יותר? אני שוב מציין: אני יכול לבטל את העסקה בקלות - אני ממש לא מנסה להן על הבחירה, אלא לקבל חוות דעת אובייקטיבית. שוב תודה נ.ב. סימנס מייצרים רכבות. מדובר בחברות ענק שיש להם המון חטיבות.:) האם היתה פוסל מחשב של סימנס מאותה סיבה?

איך אפשר להסביר את העובדה

שה-LG קיבל ביקורת אוהדת אם הוא כל כך גרוע? באתר הזה יש גם לדל וגם לLG אותו ציון. בקשר לבעיות דרייברים - לא נראה לי סביר שיוציאו מחשב כזה עם בעיות גורפות. בנוסף בדקתי בפורומים בחול ואין אזכור לנושא. מה אתם אומרים? האם יש שיקול מהותי שמצדיק לא לבחור ב-LG? חגי

למעלה