LG A1 P.AB1DE 1.2GHz

lironb85

New member
LG A1 P.AB1DE 1.2GHz

שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים על הנייד הזה LG A1 P.AB1DE 1.2GHz הנייד מגיע עם ויסטה ביזנס האם מעבד 1.2 וזיכרון 1 ג'יגה מספיקים? תודה מראש!

lironb85

New member
פרטים על המחשב

אני מצרפת לך את הקישור של המפרט הטכני כפי שרשום באתר וואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCA1_TB13E בעיקרון אני רוצה אותו בעיקר לאופיס וגם לאינטרנט כאשר המטרה העיקרית זה אופיס יותר (כל עניין משחקים, גרפיקה וכל זה לא המטרה שלי במחשב הזה) אני רואה שזה מגיע עם ווינדוס ויסטה לעסקים והמעבד 1.2 אז השאלה העיקרית שלי האם זה אמור להספיק? וגם ההתרשמות הכללית מהמחשב. תודה רבה

יאיר B

New member
זה מחשב מאוד קטן (ומאוד יקר).

בגלל הקוטן שלו עשו כל מני פטנטים כדי שיהיה קל. למשל: יש לו סוללה מאוד קטנה (שתחזיק לבערך שעתיים + קצת), ה-CD שלו חיצוני המעבד הוא מסוג U - כלומר צריכה נמוכה יותר של חשמל (מה שאומר שהוא ירוץ קצת יותר לאט ממעבד מקביל רגיל). לשימושים של אופיס זה לא צריך להיות משמעותי (אם כי לשים עליו ויסטה ביסנס נשמע לי קצת יותר מדי - היה כדאי ויסטה בייסיק). הדיסקשיח יחסית קטן (קחי בחשבון שחלונות ויסטה לוקחת בערך 15GB, אם יש מחיצה נסתרת זה עוד בערך 5GB והדיסק הוא בפועל בערך 55GB, קצת תוכנות עוד 5GB, יוצא שנשארים לך בערך 30GB למסמכים/סרטים/שירים מה שלא יהיה שלך. הזיכרון שלו קצת נמוך - כדאי לשדרג ל-2GB (שזה המקסימום שאפשר במחשב הזה). הערה: תוודאי שגודל המסך מתאים לך. יש כאלה שזה קטן להם מדי (כמו גם המקלדת שהיא לא סטנדרטית וקטנה יחסית למחשבים אחרים - הכל בעבור המשקל).

למעלה