LG מול Dell

LG מול Dell

שוקלת לקנות מחשב נייד קל משקל של אחת מהחברות האלה אבל לא מכירה אותן כל כך לעומת IBM/LENOVO ששמן הולך לפניהן.. האם LG ו-Dell נחשבות לחברות אמינות?

bar666xp

New member
DELL מדורגת מספר 2 בעולם{עד שתעקוף שוב את HP}

LG אישית אני לא מאוהדי LG בניידים עוד לא יצא לי לראות דגם עמיד מדי במחיר סביר מדי. או בקיצור הזולים ממש שבירים והיקרים {העמידים} לא ראיתי הצדקה למחיר... כבר עדיף לנובו שמדורגת 3 בעולם. אבל שלא כמו במקרה של MSI על LG אני לא יגיד למשהו תתרחק מMSI אני יגיד תתרחק לא רק שזה MSI גם להתעסק אם אייבורי אני לא ממליץ.

Jan22

New member
אמרתי לך מאה פעם - LG רק בלנדרים .

תציע לאישה ..

bar666xp

New member
אל תלכלך גם צורבים אחלה ושמעתי שגם..

שואב אבק בן בן ז___...
חחחחחחחחחח ובלי קשר צילום מסך בו ניראה איך זה עובד בUBUNTU
איזה יופי ישר שואל אם אני רוצה תמונת מסך ואיפה שמור פשש אהבתי. וזה הכל בLIVE CD.

Jan22

New member
אני צריך לבדוק מתישהו את הUBUNTU הזה

כנראה בפירמוט התקופתי הבא שלי . מה אתה אומר ,לשים את 2 המערכות או אחת בלבד ?

bar666xp

New member
אני אומר תוריד LIVE CD..

תתרשם שחק קצת לוקח לפעמים קצת זמן להיתרגל לזה שצריך כאילו להוסיף/להתקין אופציות כמו GNASH ורק אחרי זה להתקין אותם בדפדפן {GNAS אגב זה משהו דומה לFLASH של ADOBE אבל לא בידיוק אותו הדבר}. האמת אני לא זוכר לגבי GNASH אם גם הוא לגמרי קוד-פתוח אבל אני בטוח שאדובה לא
אז נכון שאפשר אבל אם כבר אז כבר לא? אחד הדברים שבאמת היה חסר בגירסה הקודמת זה גישה נוחה לדיסק הקשיח של WINDOWS {הNTFS} היום לחיצה בסרגל למעלה ADD בלה בלה מוסיפים את הMOUNTER וקילק יש בשולחן עבודה איכון DISK... שמע אני כניראה יתקין בסוף אפילו אם זה יהיה רק כדי לבדוק איך המשחקים עובדים בו חחח... אבל האמת לפי מה שקראתי אפשר שביכלל אני יעבור לUBUNTU 64BIT אבל זה תלוי אם לא יהיו בעיות תאימות לתוכנות מסויימות.

LiranTheWizard

New member
קיבלת תפקיד חדש

אתה ממונה בזאת לתפקיד קל"ר - קצין לינוקס ראשי. אתה אחראי על ח"ל - חיל לינוקס... דרגתך תהיה תפ"ג - תת-פינגווין. אני הרב-פינגווין (או רפ"ג) לשירותך בכל עת...

bar666xp

New member
שמע 2 לחיצות וחצי ויש ממשק הרבה יותר ידידותי

מהחרטארו... ALT+WIN+TAB מעביר בין כל האפליקציות הפתוחות ומדלג ישירות אליה לא חשוב באיזה DESKTOP היא.. בממשק 3D ALT+TAB בין אפליקציות בDESKTOP הנוכחי.. ALT+CTRL כמו הALT+WIN+TAB בממשק רגיל לא 3D... כמו שנאמר כבר הרבה זמן על MS גונבים גונבים אבל למה הם עושים את זה כזה גרוע ולא מדגדג את איך שהמכור ניראה? אגב כבר עשיתי בעבר ניסיונות עם UBUNTU הבעיה האמיתי שהיתה לי איתה זה משחקים ואיזה כמה כלים שיותר ניראה לי שלא ידעתי איפה הם ושהם היו קיימים גם בגירסאות הקודמות. קצת חבל שאי אפשר לעשות צילום מסך של ממשק ה3D הזה עם כל החלונות המתקפלים וכו'. ועוד לחשוב שכל זה ישירות מהLIVECD.

LiranTheWizard

New member
כן, הם עלו מדרגה מאז.

הבעיה הייתה ונשארה עם המשחקים. אניל א משחק אז אין ל בעיה כזו...
אני יודע שהרבה משחקים היום תומכים ב-DirectX של MS שגם מאלצת את כולם לשדרג לויסטה שרק בה נתמכת הגרסה החדשה שלו, DirectX 10 (ואני חושב יש גרסה חדשה יותר 10.1). אין לי מושג מה מצבו של ה-OpenGL ועד כמה דוחפים אותו. אני ושמעטענות כמו שיש דברים שלא ניתן לבצע באותה קלות איתו, או שהוא בסה"כ זקוק לתמיכה גורפת מצד כמה יצרניות משחקים גדולות ואז אפשר יהיה לזרוק את ה-DirectX לפח (מה שאני מקווה שאכן יקרה). הבעיה הכי גדולה זה שאני מרגיש שכאן בארץ יש אנטגוניזם נגד הקוד הפתוח. אמרת לינוקס? כבר אני יכול לראות אנשים מעקמים את האף... (למרות שאני יכול לעקם להם אותו בעצמי בלי שום קשר...) אנשים כאן רגילים לעולם חלונאי - עולם שהם ניזונים ממנו כבר הרבה מאוד שנים בגל כל מיני טעויות כאלה ואחרות וכמובן הרבה כוח ושררה מצד MS. לא יעזרו אפקטים תלת-מימדיים ועוד הצגת יכולות חדשניות (ראה את היכולות החדשות בליאופרד של המק) - כמה אנשים יקפצו לשם ולא יעדיפו להישאר עם החלונות שלהם?

bar666xp

New member
אני לא מאוהדי OS-X למרות שהיא הרבה יותר טובה

ממערכות ההפעלה שלMS.. אבל גם היא לא קוד-פתוח. הבעיה בארץ במיוחד ובעולם ביכלל זה הרגלים!!! אנשים רגילים ל... קח לדוגמה את אינטל מול AMD עד הופעת כור2דו אינטל הייתה בפיגור עצום אחרי AMD.. האם זה גרם לאנשים בארץ במיוחד לסגור עיניין ולרכוש רק מעבדי AMD? לא. למה? כי הם רגילים אינטל. עד שTURION X2 לא קבר את כור-דו מקצה לקצה אינטל לא התאוררה.. לינוקס יש המון ים הפצות וזה דיי מפחיד אנשים מה תואם למה ומה לא? עד כדי שכבר שאלו אותי 'אם אני מקבל מצגות בדוא"ל איך אני יראה אותם' {כאילו דא רוב הפצות הלינוקס כיום מגיעות עם אופן אופיס כבר מותקן}... בקיצור הפצות רבות וUBUNTU בניהן כבר היום הן מה שמכונה OUT OF THE BOX אם היצרניות היו מוכנות לעשות זאת ולא משקשקות מMS. היה אפשר היום לרכוש מחשב לחבר וישר להתחיל לעבוד ממש ישר בלי הצורך לעשות TWEAK כדי שהמערכת תגיב בצורה נורמלית וביכלל בלי התוכנה הזו וההיא שרכשתי לפני 10 שנים תואמת/נתמכת במערכת הפעלה הזו... בקיצור עוד יבוא היום שלינוקס תכבוש את העולם ויפה שעה אחת קודם. אגב לגבי משחקים רוב המשחקים תומכי OPENGL2.1 אבל הרמה הגרפית של OPENGL2.1 היא לא בשמיים
ניראה מה יביא איתו OPENGL3.

למעלה