LG או לא?

emilsdr

New member
LG או לא?

שלום, 1. אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על מחשבים ניידים של LG? 2. אם משווים בין LG ל- HP מי טוב יותר באופן כללי? 3. ומה אתם חושבים על הדגם הנ"ל של LG: דגם המחשב הוא: LS5513JE SONOMA-MULTI DVD מעבד: intel pentium M processor Dothan 1.73Ghz(740), 533Mhz FSB, cache 2MB מסך: ``15 XGA דיסק: 60GB זכרון: 512MB כרטיס גרפי: ATI Mobiliti Radeon x300 (64MB) , PCI express מודם פקס פנימי: V.92 56K Kbps כונן צורב DVD: "סופר מולטי" התומך בכל שיטות הצריבה הקיימות תקשורת: כרטיס רשת 10/100 ומודם תקשורת מהירה כרטיס רשת אלחוטי: 802.11b/g wireless lan מערכת הפעלה: WINDOWS XP HOME EDITION כרטיס רשת מובנה: 10/100 ETHERNET LAN כניסה לזיכרונות פלאש מסוגים: memory stick, MS pro, MMC, SD סוללה: Li-ION 6-cell משקל: 2.6 ק"ג כולל סוללה וכוננים האם מחיר של 6996 ש"ח הולם למחשב כזה? המחיר כולל אחריות ל-3 שנים ותיק למחשב! תודה רבה! אמיל

shaichor

New member
המלצתי לאחר הרכישה.

אז ככה הייתי בהתלבטות דומה לשלך. התלבטתי בין IBM ל- LG. HPלא בא בחשבון בגלל שבטווח תקציב שלי בלפטופים שלהם היו יחסית עבים וכבדים, וכן, מחברים שלי בעלי לפטופ של HPנאמר לי כי השירות לא משהו אם כי השתפר מאוד יחסית לשנים עברו. משימוש של חודשיים וחצי בלפטופ אני מאוד מרוצה, עושה את העבודה לבחור כמוני שצריך אותו להדרכה וכן עבודה. חסרונות שמצאתי - סוללה מתרוקנת יחסית מהר וכן, מתחמם מאוד בהשוואה לחבריו מחברות מתחרות. עוד דבר שלא בדקתי זה יציאת COM, שאין בלפטופ הזה (לא יודע כמה אתה צריך אבלי אני זקוק לזה על מנת להתחבר לנתבים ולהגדירם), מתאם USB ל- COM עולה בין 100 - 150 שקל. חבילת התוכנה של המוצר טובה(ולפי המחיר כנראה שאתה קונה בבאג?) . חשוב לזכור שהוא בא עם XP מותקן בעברית ולא אנגלית אני די סולד מזה ועד ששלחו לי דיסק התקנה באנגלית חלפו להם 3 ימים. האחריות ל- 3 שנים מאוד קנתה אותי, וכן השירות מעולה. סיפור על השירות. לאחר שבוע שהלפטופ היה ברשותי, גיליתי פיקסל שרוף, וזה היה מבאס מאוד. פניתי לבאג והם פנו לסוכן שטען שהאחריות תופסת רק מ- 4 פיקסלים שרופים ומעלה. אחרי דין ודברים בין מנהל הרכש של באג ואותו סוכן, ומכיוון שהמוצר היה חדש, החליפו לי אותו מיד לאחר שהגעתי איתו למרכז LG. בכפ"ס.מסקנה : שירות לא רע, וכן עדיף לשלם טיפה יותר ולקנות מחנות שיכולה לעזור לך בעבודה עם הסוכן במקרה הצורך. מקווה שעזרתי.

el231

New member
גם אני די חושב על הדגם הזה

ומה ז"א שאין BT מובנה?? איך אפשר שכן יהיה? ועוד שאלה למבינים = בדגם הזה מהירות הדיסק היא 5400RPM?

shaichor

New member
לא אי אפשר.

יש דגמים שזה מובנה בהם. וזה מעולה. השאלה אם אתה חייב BT. מתאם USB ל- BT עולה 70 שקל (הכי זול)

emilsdr

New member
דבר ראשון תודה רבה!!!

באמת, תגובה מאוד מורחבת ועניינית תודה רבה! יש לי שאלה נוספת, האם האחריות ל - 3 שנים היא בינלאומית?? תודה.

Ice Age

New member
מצטרף להמלצה

אחרי כמה שנים של HP, החלטתי לנסות LG. קניתי את ה-LM50a, הדגם הקודם. לא שונה בהרבה מה-LS. העיצוב שלו יפה ונוח, הוא קל מאוד יחסית לקטגוריה(שלי 2.4, היום הם 2.6 בד"כ). הוא סוחב יפה מאוד גם יישומים כבדים. השירות של ח.י, היבואנים, הוא אכן מצויין, וכבר סיפרתי עליו בעבר. אני הולך לקנות עכשיו עוד נייד לעובד שלי, ואני אלך על LG בלי היסוס.

למעלה