Levil - AHRS

רמי בר1

New member
מנצל'ש. לרגל יום הולדתי שחל ביום האחרון

של אוקטובר (האחרון) הפתיעו אותי ילדי במתנה שעד היום הסתדרתי יפה בלעדיה. אייפד מיני.
אני נמצא כרגע בברלין ,וחיפשתי מאונט לאיפד מיני,הדגם החדש. נפתחה כאן חנות מדהימה של אפל,אבל עדין אין להם את זה.
אני מחפש לינק לחנות אינטרנט שבה אפשר למצוא מאונט כזה. אחר'כ אחפש מה לעשות עם האיפד מיני.

סטנד למיני אייפד

מזל טוב (אן גם באיחור,,) , תנסה deal extreme או אפילו alibaba.com הם מוכרים בדרך כלל בכמויות גדולות.

קבל המלצה חמה...

זה ה-mount הטוב ביותר שתוכל להשיג עבור iPad mini

http://www.gpscity.com/ram-mount-un...locking-suction-cup-mount-ram-b-166-un8u.html

רכשתי אחד כזה אחרי שניסיתי 3 דגמים אחרים...

ניתן להזמין עם yoke mount במקום ה-Vacuum mount

אפשר להזמין עם שני החיבורים...כל החלקים הם מודולריים ומתפרקים בקלות...

הזמנתי מ- GPS City - חברה רצינית ביותר - משלוח מיידי באמצעות USPS - זול מאד בהשוואה לאלטרניבות...

כל המוצרים של חברת RAM הם פשוט מעולים...

עוד כמה נתונים...

אפשר להכניס את האייפד עם הנרתיק של apple ללא בעיה...

הכנסה והוצאה קלה מאד...

אני קונה די הרבה מ- Deal Extreme אבל הזרועות לאייפד לא שוות הרבה....

רמי בר1

New member
הזרועות מתכתיות או פלסטיק?

תודה על הקישוריות לך ולדודו.יש ממה להתחיל.

טל ר

New member
פלסטיק

חפש את ram mount, יש להם הרבה מאוד דגמים והם מודולריים (כלומר אתה קונה מעגן שמחבר את זה למטוס - או כל מקום אחר, זרוע, ומחזיק ל-tablet עצמו). אתה יכול לבחור אילו מהם שאתה רוצה ולשלב ביניהם (עם מספר מגבלות).

הזרועות עשויות אלומיניום תעופתי !

ולא מפלסטיק כפי שנכתב כאן...

גם מתקן ה-X-Grip II עשוי אלומיניום... ( תושבת קפיצית לאייפד )

טל ר

New member
אני מדבר על החלק הזה

ראה חץ בתמונה - החלק ש-ram mount קוראים לו arm.

חיובי - ה-arm עשוי אלומינום...

כאמור, ניסיתי כמה דגמים, אין מה להשוות באיכות ובפרקטיות...

יש מבחר גדול של חיבורים...

אתה יכול לבדוק את כל האפשרויות באתר של RAM Mounts...

כאמורת הכל מודולרי...כך שאתה יכול להחליף את החיבור הסופי בהתאם לצרכים...

יש חיבור ל-yoke וגם חיבור למסילה של כסא, יש חיבור ל-glareshield, יש חיבור vacuum לחלון....

http://www.rammount.com/Products/AviationMounts/tabid/108/Default.aspx#/

כאמור, אני ממליץ לרכוש מחברת GPS City ולא מהיצרן - GPS City שולחים בדואר אוויר ( USPS ) -הדבר חוסך הרבה כסף בהשוואה ל-Fedex...

רמי בר1

New member
אני לא ממש יודע מה זה עושה. אני לא מאלה

שמפעילים סמארטפון ביד אחת, ולא בטוח בכלל שהמכשיר הזה יהיה יעיל עבורי. אני טס לבד, ואין לי פריוילגיה של טייס נוסף שישחק במכשיר.
מצד שני, אולי אני טועה, והעסק פשוט מאד, וגם נוח להפעלה. הסוס הוא במתנה, ואני לא בודק לו את השיניים. מצד שלישי, אני לא מסוגל לשבת במטוס שיש בו איזו התקנה מצוקמקת שזזה כל הטיסה, או מסתירה משהו אחר, או אולי פוגעת במשהו בשדה הראיה. קשה לי לדמיין היכן אפשר להתקין דבר כזה שלא יפריע לי (ולקדוש) ,אולי על הירך.

למעלה