Leviathan

The West Star

New member
Leviathan

גיליתי אלבום [עם עטיפה מדימה, אבל זה לא חשוב] שנקרא leviathan שהוא ממש ממש טוב, והוא פרוגרסיב, ורציתי לדעת עם מישהו יודע עליו משהו?

epitaph

New member
עטיפה חומה כזאת?

אם כן אז לי אישית הם מאוד מזכירים את לד זפלין. איפה נועה כשצריך אותה? היא שמעה יחד איתי את האלבום וגם קצת יותר בעניין ממני.

epitaph

New member
על האלבום הזה אני מדבר...

שמעתי את השלושה שירים הראשונים והם די הזכירו לי את זפלין ממה שזכור לי. אחרי הכל מדובר גם בהאזנה ב"קצת אחרת" ולא מעבר לזה.

The West Star

New member
שמעתי זפלין, לא הבנתי מדוע

למה שלא תסביר? זה יקח לך רק איזה 5, 6 שורות

Black Rose

New member
הנני!

למה לד זפלין? עד כמה אתה מכיר אותם? כל שיר באלבום נשמע לי כאילו לקחו את הנוסחא לשירי זפלין שונים ושינו את זה טיפה, אבל באמת רק טיפה... אני חושבת שהגענו למסקנה הזאת בין השיר השני לשלישי ואחרי הרביעי החלטתי שלא כל כך מתאים לקנות חקייני זפלין (למרות שהם מעולים, האלבום היה חביב מאד). אגב- עדי, כרגע קניתי את White light/white heat... דיסק קלאב בבאר שבע, אחת החנויות היותר שוות מבחינת מחירים והמבחר לא *כזה* גרוע... את רוב הקרימזונים ניתן לרכוש במחיר של 40 שקלים, רילייר של יס ב-45 (פרג'ייל 40) וגם קאמל ושאר הקלאסיקות. כמו כן בתחום המטאל אבל משהו אומר לי שזה לא לפורום הזה.

epitaph

New member
בדיוק בזמן. ../images/Emo13.gif

בקשר לדיסק קלאב, כבר יצא לי לבקר, אני יצאתי משם בעיקר עם ג'אז. בקשר לקרימזון וקאמל, לא מצאתי שם משהו שלא מצאתי כבר במקום אחר (וזה לא שאני לא מחפש, את יודעת).

XCLASS

New member
איזה מחירים נמוכים.זה הוצאות חדשות?

שעברו רימסטר ועם כל הקטעי בונוס? גם מוזר שרילייר יקר יותר...

MajorWinters

New member
הו! כן../images/Emo45.gif

עכשיו אנשים יבינו על מה אני מדבר! באילת זול לא כי יש מע"מ, באילת זול כי זה דיסק קלאב! זה זול בקצת (מע"מ) מדיסק קלאב באר שבע, אבל זול משאר החנויות בארץ לפעמים גם ב50 אחוז! אני זוכר שראיתי ברחובות דיסק כפול של זאפפה ב99, ופה הוא עלה 49...

epitaph

New member
תראה לי איפה...

עוד חודש אני בא לקנות קצת זאפה ועוד כמה דברים מובחרים.

MajorWinters

New member
תתחיל לחסוך

האחרון (אתה יודע מי אתה)- שקניתי איתו דיסקים כשהיה פה, קנה לא פחות מ29 דיסקים, בקצת יותר מ1000 שח.

The West Star

New member
אני שמעתי וזה נשמע לא ממש דומה

אבל אפשר להגיד שזה דומה לזפלין בגלל שיש שם קטעים יותר כבדים..

למעלה