Lets talk about sex...

iba90

New member
Lets talk about sex...

מזל טוב....סוף סוף מגיע הרגע ה״מיוחד והמיוחל (וגם המיוחם חח)״ שבו אתם עושים סקס...מה מכין אתכם לרגע הזה? האם אתם ״לומדים״ מפורנו? האם אתם ״זורמים עם עצמכם״ ומקווים שיהיה בסדר? או שאתם סומכים על זה שבני הזוג ״ידריכו״ אתכם?

A 26 cm Schlong

New member
פורנו זה אחלה SOURCE

חוץ מזה אני לא מצפה להדרכה, לא מצפה להדריך ולא מקווה לכלום. אני עושה את מה שאני עושה ולא חושב שצריך לעשות מאקט כ"כ טכני משהו שהוא לא.

iba90

New member

Nienna17

New member
אקט טכני?

מצטערת על הישירות, אבל חבל לי על מי שנאלצה לשכב איתך..

מה אנשים עשו לפני שהיה פורנו?

איך הם "למדו"? פשוט זרמו עם זה וזהו. אתה חושב שיהיה לך מושלם בפעם הראשונה? רק תכניס את השרביט שלך וכבר תחולל קסמים? הפעם הראשונה כמעט תמיד לא משהו, אז מתאמנים, משתפרים מפעם לפעם ולומדים דברים חדשים בדרך.

מנומשת27

New member
אין לי יותר מדי לתרום לשרשור, אסתפק

באזהרה הקבועה שתעשיית הפורנו נשענת על זנות וניצול ומקדמת אלימות כלפי נשים, וצרכני פורנו הם שותפים פעילים לצריכת נשים נסחרות/מנוצלות. http://www.macom.org.il/todaa-articles.asp

A 26 cm Schlong

New member
טרחנית

יש נשים בתעשייה הזו מתוך בחירה. מתי את וחברותיך חובבות הבוש ומראה הנטורל באופן כללי, תכניסו את זה למח הנבוב שלכן?

לא כל אישה בפורנו עוברת התעללות, ולא כל זונה נחטפה באיומים מאוקראינה והוברחה לצורך סיפוק גחמותיהם של הערסים הישראלים.

יש אנשים שאוהבים מין ולא אכפת להם להזדיין ועוד להרוויח מזה כסף.

A 26 cm Schlong

New member
את יודעת מה הכי מעצבן בכן הפמינסטיות?

עזבי את זה שבאופן כללי אתן פשוט בלתי נסבלות, אבל אף פעם לא הייתי שותף לדיון שעסק בפורנו, שחלק ממשתתפיו היו פמינסטיות, שבו מישהי השמיעה משהו בגנות הניצול של הגברים בתעשייה (בהנחה שאכן יש ניצול בתעשייה הזו).

זה כבר לא פמיניזם, זו מיזאנדריה טהורה.

BellA עלמה

New member

תעשיית הפורנו אחלה ג'וב
...
ולא.. אני לא פמניסטית

אבל כן חושבת שפורנו הוא מעיין מדע בידיוני.. לא משקף
אמיתי בין שני מבוגרים שאוהבים..

אי אפשר ולא רצוי ללמוד ממנו כלום

Berethor

New member
גם במציאות לא כל סקס הוא בין צמד אוהב

יש הרבה אנשים שרואים בזה משהו טכני. חוץ מזה יש פה הכללה כאילו כל פורנו זה אותו דבר, קיים גם פורנו של זוגות אמיתיים.

dori78

New member
אני בשוק!

אתה רואה פורנו???

או ששוב אתה מנדב לנו מידע שקיים רק בראש שלך ולא מבוסס על שום מציאות?

למעלה