Lets RocKKKKK!!!

Squad 55 Taylor

New member
Lets RocKKKKK!!!

הרגע "האיש הגדול" (אבא) חזר מהדואר ונחשו מה קיבלתי??? צו-ראשון!!!
ב 28 באפריל! ישששששששששששששש סוף כל סוף!!!!

../images/Emo49.gif ( ../images/Emo35.gif )

כמה עצוב שזו המציאות שלנו...מה משמח ילד בן 17. בכל אופן שיהיה לך שרות קל, בטוח ונעים...

MicMik

New member
חכה שתגדל ותבין שהמדינה לא משרתת

אותך בחזרה, וכשתעשה מילואים ותסכן את חייך בשביל כל מיני מתנחלונים הם ירקו עליך בתמורה ויקראו לך נאצי. וכשתעבוד, שוב נתח מהמשכורת שלך ילך למימון אותם מתנחלונים וכל מיני משרתי אוהלי תורה שלא שמחים כמוך לקבל את הצו הראשון. יש עוד דוגמאות אם תרצה

Squad 55 Taylor

New member
לא חדש....

זוכר שרשמתי שאני רוצה לעבור לניו-יורק? זאת הסיבה... אבל...! יש עדיין אנשים ששווה להלילחם למען שיחיו כמו משפחתי! אני שונא מתחלים ותאמין לי זאת ההתלבטות שלי אם ללכת לקרבי (גבעתי) או להיות ג'ובניק כדי לא להגן על הח**ות האלה... אבל אם אני לא יעשה את זה מי יעשה
מתנחלים יקראו לי נאצי? SO WHAT? מילים מרגשות אותך? מתנחל יזרוק עלי אבן? הוא יקבל בחזרה! שמעתי מאנשים שהחזירו להם את האבנים שלהם ולא עשו להם כלום, הוא מתקרב לאלימות? תמיד אהבתי את הכת של הנשק
היא עוזרת! ואם אני ממש ממש ממש רוצה לז**ן למתנחלים את הצורה תמיד אפשר להיות מג"ב
מימון של כל המשתמטים... אל זה אין לי מה לעשות...

ליילה

New member
טיילור, להרגע מהר... בפקודה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אין בעיה לכתוב את הדעות שלך, אבל חליק, בלי מילים לא ראויות (גם אם הן מוסוות בכוכביות, אנחנו מבינים אותם...
) אז להרגע קצת עם השפה... ודרך אגב, מזל טוב על הצו, אם תנצל את השרות נכון, תצליח אפילו להנות ולהפיק ממנו דברים טובים

MicMik

New member
סבלנות, דוקא היה פה פרוגרס ולא שלחת

לו ח"ח על הסרת הפוט-נוט הענק מהחתימה. עם הזמן ישתפרו גם הביטויים אני מאמין.

az ma

New member
בחור, אני שמח בשמחתך!

ולמרות התגובות המאד לא תומכות להן זכית (במלים קצת יותר מכובדות קראו לך פסיכי ודפוק בראש...) עד עכשיו, תמשיך להתלהב ולהתרגש מציוני הדרך האלה (גם ממכוניות אמריקאיות, ומכבאי ושוטרי נווו-יורק) ובכלל מהחיים, בעיקר בגילך... אני זוכר עד היום את צו הגיום הראשון שלי (כן, בטוח שגם כל הצ'כונה זוכרת...) ואת ההתלהבות שאפפה אותי עם קבלתו. אז "go, Taylor, go"!!! מאחל לך שתהנה מהשירות למרות כווול הקשיים שתתקל בהם!

תודה...

אה.... אז ככה כותבים פסיכי ודפוק בראש.... לא ידעתי איך מאייתים אז כתבתי: "כמה עצוב שזו המציאות שלנו...מה משמח ילד בן 17. בכל אופן שיהיה לך שרות קל, בטוח ונעים..." אולי אני אתן לך את הסיסמה שלי ותכתוב את ההודעות בשבילי? אתה ממש קורא מחשבות...
וגם
(לכל ההיסטרים שיחשבו שזה ריב...)

shiri boston

New member
מזל טוב! ומה שלא תבחר בסוף,

תשמור על עצמך! ותהנה! עם כל הדברים שאמרו פה, ואני עם רובם מסכימה, זאת אחלה תקופה, שלומדים ממנה הרבה על החיים ועל עצמך, אז תנצל אותה לחיוב! שיהיה בהצלחה.

../images/Emo49.gifאיך אתה חוגג?

איזה כיף לשמוע שיש עוד בני נוער שמתרגשים משירות צבאי. אני מקווה שבבוא היום גם אחי הקטן יתרגש ככה, וגם הבן שעומד להוולד. אני מקווה בשבילך שהשירות עצמו יהיה חוויה מהנה ומלמדת, ושתרוויח ממנו הרבה. רוב החברים שלי מאוד מאוד נהנו והשכילו מהשירות הצבאי שלהם. שיהיה בהצלחה!!

Squad 55 Taylor

New member
וואי!

אנשים אתם גדולים מהחיים!!!! עכשיו חזרתי מהרצליה פיתוח וראיתי את ההודעות וממש ממש עשיתם לי את היום! אני כ"כ שמח תודה על כל האיחולים!!!! מי קרה לי דפוק??? זאת כבר בעיה שלו.... איך אני חוגג? סתם דופק בירות עם חברים (אבל בלי להשתכר אני לא כזה בקבוק CARLSBERG מספיק...) ולגבי השירות הצבאי? בטח שאני יהנה!!!!! I'm going to kick some ARABS asses!!!! ולגבי המילים? מה אתם רוצים??? צינזרתי! מותר לי...

MicMik

New member
מי באמת קרא לך דפוק?

לא ראיתי אף אחד קורא לך ככה, יש פה חמורים לא מאולפים שקופצים בראש, אבל זה לא התפקיד שלי. למרות הקיטורים שלי, לא הייתי מוותר על החוויה הזאת אם הייתי צריך לעבור אותה שוב, זאת הזדמנות חד פעמית, ואולי אפשר לראות בצבא מה שתרבויות אחרות קוראות לו טקס התבגרות. לבטח תהפוך לאדם אחר עד סוף השרות. בהצלחה

Squad 55 Taylor

New member
וואי

גרמתם לי להרגיש כאילו הגיוס שלי מחר... ואאאאאאאאאא אני כ"כ מחכה לזה.... הייתי מת עכשיו להיות בכווית ככה לחפש את הגואבוס של סאדם!

למעלה