LET'S PLAY
!!!!

varty

New member
אלו ה...

חברה מתיקים באפילה. מולדר וסקאלי. WHAT THE FRELL???? מולדר ניגש אליהם ואמר, תמיד רציתי לראות חייזרים וסקאלי היתה מבוהלת. ארין אמרה - או לא, לא עוד חברה כמו ג'ון. ארין התחילה לפתח שיחה עם סקאלי עד שג'ון צעק! איך הגעתם לכאן??? תחזרו לסידרה ממנה באתם.

Broken Identity

New member
איך הגעתם לכאן ?!!?!?

אני ברצינות שואל- וחזרה לסיפור: מולדר עושה צעד לעברו ומסביר לו שזה לא באמת הם אלא צורה שבה הם בחרו להיות שמוכרת לג'ון, בעצם הם העתיקים [ancients] ....המשך?

sprqy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין לי מושג באמת איך הגענו לפה!
המשך: מאלדר:"קרייטון, יש בעיות, מישהו הזמין פיצה בין שתי גלאקסיות שונות דרך חור תולעת! חייבים לעצור את השליח!" וקרייטון..

רינת4

New member
../images/Emo41.gifתתחילו להגיע לסיום. שנוכל לראות

מה יצא... בואו נגיד ש...עוד ארבעה משפטים וזהו. מקווה שיהיה לי זמן בסו"ש לחבר את כל הסיפור (בהנחה שנסיים את אותם 4 משפטים בסו"ש הזה).

varty

New member
המשך

מיד ארין קפצה ואמרה - GIL POWER ואמרה לסקאלי , יאללה אני ואת נתפוס את השליח עם הפיצה ונראה לו מהזה!!! סקאלי לקחה את הרובה הענק שארין תמיד יורה בו והם שטו אחרי השליח. קרייטון צעק לארין מרחוק - התכוונת להגיד GIRL POWER'WILL YOU STOP TALKING ENGLISH

Chakotay

New member
מה לעזאזאל איך הגענו לכאן?!

ומה הקשר סקאלי(אקס פיילס?!)?! נו טוב אני אזרום... הן מצאו את שליח הפיצה הרשע ארין הייתה במצב Trigger Happy עצבני וירייה נפלטה ותלשה לו הרגל(אווצ'), הוא צעק "אני רק שליח! Do not kill the messenger!" מסתבר שהפציעה הייתה גדולה משהם חשבו ובנשימתו האחרונה הוא לחש את השם...

varty

New member
הוא לחש את השם...

ספארקי! ארין מייד הבינה ועשתה פליפ פלופ ישר למויה. ג'ון! ג'ון!!! השליח אמר - ספארקי! ג'ון כמעט התמוטט וצעק מה????. תקראי לכל צוות מויה, ארין . חייבים לעשות שיחה משותפת נ.ב. אם ההודעה הגיע כמה פעמים, סורי, יש לי בעיות עם התקשורת לנט.

רינת4

New member
חייבים לעשות שיחה משותפת

כל הצוות התאסף יחדיו וחיכה להודעה הגדולה של ג'ון: ג'ון: "עכשיו הבנתי הכל. אני לא מבין איך לא שמנו לב לזה קודם..." הצוות של מויה: "מה??" ג'ון: "זה ספארקי. ספארקי זה לא ספארקי...ז"א...לספארקי למעשה קוראים...(ג'ון מרכין ראש) רייג'ל... ארין מסתכלת על ג'ון במבט של תדהמה: ארין: "זה הכל ג'ון? בשביל זה כל הבלאגן? (צוחקת). אבל אנחנו יודעים את זה...גם אתה יודע! מצחיק שכמותך..." ג'ון (מגרד את ראשו):"אה...שכחתי...?" כולם, פרט לג'ון, מצטרפים לצחוקה של ארין. לאחר כמה שניות מצטרף אליהם גם ג'ון וכולם צוחקים יחדיו. THE END!! (תחשבו על סיום בסגנון "קרובים קרובים")
זה גם היה יותר ממשפט אחד, אבל זה היה כדי שנוכל לסיים ולהתחיל סיבוב חדש.

למעלה