let's play casting couch

Ophel McNeil

New member
אנג'לינה ג'ולי סקסית מדי ../images/Emo117.gif

לסילברה. סילברה אמורה להיות אלפית קטנה וחסודה.

SaberTooth

New member
עם מראה פראי ואולי גם ברברי...

אחרי הכל, היא בת קגנסטי.

סנדרין

New member
לג'נה, מ-'מבחן' - ../images/Emo142.gif

קייטי הולמס. שיחקה בדוסון קריק, אם אני לא טועה. פשוט ככה דמיינתי אותה. אולי עיניים כחולות חסרות.

Niminator

New member
חחחחחחחח על ההערת וודי אלן!

וין דיזל כקרמון ופאמלה אנדרסון כטיקה? (
)

Niminator

New member
דווקא כן

כמו פאמלה, שתיהן מבליטות את החזה שלהן בכל הזדמנות. רק צריך לצבוע לגברת אנדרסון את השער

SaberTooth

New member
המממ...

משום מה, קייט בלאנשט לא מסתדרת לי בתור לאורנה. אין לה את הלוק ולא את האופי. ליב טיילור בהחלט יכולה לשחק את לאורנה.

Ophel McNeil

New member
ליב טיילור סקסית מדי. ../images/Emo117.gif

לאורנה, לפחות בתחילת רשומות, עדיין ילדה. וקייט בלאנשט מבוגרת מדי. ופאמלה אנדרסון וטיקה לא דומות - קודם כל, לטיקה יש יופי מחוספס של מוזגת. לפאמלה יש יופי מלאכותי של שפנפנת פלייבוי. מעבר לכך, פאמלה אנדרסון מבליטה את החזה שלה בכל הזדמנות - לא כמו טיקה. נראה שאנשים שוכחים, אבל בתחילת רשומות היא אל הייתה יותר מנערה בתולה. לא מדובר פה בזונת הכפר.

סנדרין

New member
ליב טיילור - לא הסגנון!! ../images/Emo142.gif

ממש לא. לאורנה יותר כריזמתית ואנרגתית. אולי - איך קוראים לה? השחקנית מסימון. יש לה את הלוק המלאכי... השיער צריך להיות הרבה יותר גלי וערמוני. דומה לתמונה מ-'נשמות אחיות', בתחילת כמה מהפרקים.

wisp

New member
את קרמון

ישול לשחק השחקן בבוא שאני לא יודע את שמו (נדמה לי שוראק ז'פשרטייה או משהו כזה{שיחק את קולומבוס, אחד מהמוסקטרים במסכת הברזל ואת סיראנו עם האף הגדול). את רייסטלין יכול לשחק מייקל ג'קסון :) ואת קיטיארה קאת'רין זיטה ג'ונס אחרי קציצת שיער.

צודק לגבי קיט

אני מניח שהתכוונת לז'רארד דפרדייה? בכל מקרה את קרמון יכל לשחק שוורצנגר כשהיה צעיר- בגיל שהוא שיחק את קונאן הברברי. את טאניס צריך לשחק מי אם לא טום הנקס. את טיקה אולי יכולה לשחק הת'ר גראהם?

SaberTooth

New member
רעיון לליהוק של רייסטלין.

את רייסטלין יכול לשחק אדוארד נורטון (ומי שלא מכיר אותו - חבל).

Nir of GondoliN

New member
אחלה שחקן

Fight Club American History X דרקון אדום השחקן השני האהוב עליי אחרי בראד פיט (ולא בגלל שהוא חתיך)

Niminator

New member
מייקל ג'קסון=רייסטלין! ../images/Emo6.gif

אוליי וודי אלן ייקח את גדיל?

Ophel McNeil

New member
לא! ../images/Emo117.gif

אדוארד נורטון שווה מדי בשביל רייסטלין. >< וטום הנקס לא יכול לשחק את תניס. זה אולי בגלל שהוא מבוגר מדי (מכדי לשחק בן 102
), לא מספיק יפה, ונטול כל שיער ערמוני.

למעלה