let's play casting couch

DarlingAdam

New member
let's play casting couch

היי :) משחק חביב: נגיד שהיתה לכם אפשרות ללהק את הבחירות המושלמות לסרט "רומח הדרקון" (שיהיה, כמובן, סרט יפהפה ונהדר). אילו שחקנים הייתם בוחרים לאילו דמויות? *אני צריך לחשוב עוד קצת לפני שאני עונה בעצמי, אבל לא נורא, תתחילו אתם*

SaberTooth

New member
כבר היה לנו טופיק כזה, פעמיים...

אבל, אשתף פעולה בכל מקרה. את פתה ווילסון (ניקיטה) בתור קיטיארה. את ראסל קרואו בתור תניס. ו... זה כל מה שאני יכול לחושב עליו ברגע זה.

Ophel McNeil

New member
המממ.... ../images/Emo117.gif

הבן אדם חצי אלף. הוא אמור להיות יחסית עדין. בטח שלא ג'אבר כמו ראסל קוראו שיכול לשחק את קרמון. ** מישהו כמו מאט דיימון עם שיער ארוך ופנים יותר בוגרות.

Ophel McNeil

New member
המממ.... ../images/Emo117.gif

הבן אדם חצי אלף. הוא אמור להיות יחסית עדין. בטח שלא ג'אבר כמו ראסל קוראו שיכול לשחק את קרמון. ** מישהו כמו מאט דיימון עם שיער ארוך ופנים יותר בוגרות.

DarlingAdam

New member
מתנצל,

לא ראיתי :) ואני מוסיף את התנגדותי לראסל קרואו, דרך אגב :) אם כי אין לי כרגע הצעה יותר טובה.

Ophel McNeil

New member
ניקיטה עכברית מדי לקיטיארה. ../images/Emo117.gif

קיטיארה אמור להיות אישה במלוא מובן המילה - סקסית, חושנית, מפתה. ניקיטה יבשושית מדי. אולי לוס לו (אם ככה קוראים לה... הכוונה לזינה) תתאים? אוי, ומאט דיימון בבלונד יכול לשחק את גילתאנס.
את לאורנה צריכה לשחק מישהי עם יופי מלאכי, ושיער בלונדיני ארוך... ארג... לא עולה לי אף אחד כרגע.

SaberTooth

New member
את מתכוונת ללוסי לולס.

ללוסי בהחלט יש את הלוק, אבל אני לא יודע אם היא תצליח לשחק את קיטיארה בצורה אמינה. אני עדיין דבק בהצעה של פתה ווילסון, בשנויים קוסמטיים קלים. מאט דיימון כתניס
כגילתנאס אולי, אבל כתניס
לתפקיד גילתנאס אפשר ללהק את אורלנדו בלום (לא לגמרי בטוח בשם) ששיחק את לגולאס בשר הטבעות.

Ophel McNeil

New member
אבל גילתאנס סטרייט! ../images/Emo117.gif

(אלא אם כן סילברה רוצה לספר לנו משהו....
). והרי אורלנדו בלום בא בתפקידים של הומו מובהק, ואתה הרי לא רוצה שיתחילו לצוץ לנו פה סלאשים של תניס/גילתאנס, נכון?
מצד שני, תחשוב על זה - אלה היו שלושה ילדים אשר גדלו כאחים כשהם יודעים שהם לא... הם היו כאלה חברים טובים, גדלו ביחד, חלקו הכל... *מרימה גבה מרמזת ומחייכת חיוך זדוני*.
בת אחת התאהבה בתניס, למה שהבן לא? *אפקט צחוק מרושע* וזה גם יסביר למה גילתאנס החל לכעוס על תניס אחרי שאחותו התאהבה בו ("אתה בגדת בי?! אני לא מאמין!"). גאד, לא חשבתי על זה עד עכשיו.
אבל זה פשוט כל כך מתאים. *נקרעת מצחוק* ואגב - זה לא שניקיטה שחקנית יותר טובה מזינה.
(אין יל כוח לשמות של השחקניות... מי קורא לבת שלו פיתה?!)

Ophel McNeil

New member
אני בטוחה שיש. ../images/Emo6.gif../images/Emo117.gif

אבל אין לו בן זוג קבוע ומוכח. כמו דאלאמר/רייסטלין, או ארגוראן/לאגולס, הארי/דארקו (איכס של דבר ה"הארי/דראקו", ועדיין
). הרעיון שאם מישהו כמו ארלנדו בלום ישחק את גילתנאס יתחילו לרוץ שמועות היסטריות על הנטיות המיניות שלו.
אם כי אם כבר ממשיחים בקו המחשבה הזה, אם קצת צבע, הגמד משר הטבעות יכול לשחק את חלמיש, וזה ששיחק את ארגוראן בנוי בול בול על אריאקס.

Geladriel

New member
אראגורן= ויגו מורטנסן. אבל...

הוא נראה טוב רק בשר הטבעות. בריל לייפ שלו הוא נראה נורא! זקן לגמרי! והוא בן 44!

Arana

Well-known member
מנהל
סליחה רגע!!!

גילתנאס הומו?! מאיפה הבאתם את זה אנשים?! ומה שהיה בינינו אתמול בלילה זה עֶז?! טוב, נו... אני קצת רגישה, כי אני אוהבת את הבחור... ולמה אורלנדו בלום מעורר מייד מחשבות "עליזות"? הוא סתם אנדרוגינוס בשה"ט (אם כי אנדרוגינוס חמוד!) שמתי פה כבר את התמונה הזו
אהרון אייזנברג ("חלל עמוק 9") כגדילן קוץ רגל. טוב, הוא היחיד בגודל המתאים...

למעלה