let's GO, don't wait

ALMIGHTY

New member
let's GO, don't wait

אל תחכו! לבלינק יש שיר חדש בשם GO. מכאן תוכלו להוריד את השיר Blink 182 - Go.mp3 לפי דעתי זה שיר מעולה. הרבה דומה יותר לחומר הקודם שלהם מאשר חדש. יש סיכוי שבלינק יביאו אותה באלבום מצוין. השיר גם קצר (מה שמרמז על פאנק-רוק..) פורסמה גם העטיפה של "בלינק 182" החדש. הליריקס לפניכם. "Go" Are we all victims of opportunity Locked outside the door back in '83 I heard the angry voice from the man inside And saw the look of fear in my mother's eyes Go! Go! Go! Go! I don’t wanna know I don’t wanna know Mom get in the car And let's drive away She said, I'm sorry Mark But there’s nowhere to stay Gave my father a hug, then went back inside With her broken heart, and then the engine died Go! Go! Go! Go! I don’t wanna know I don’t wanna know Why do evil men get away with it Can't you see that I'm in a world of shit Give up all your hope and go back inside And stop my bleeding heart and then the engine died I don’t wanna know I don’t wanna know I don’t wanna know I don’t wanna know Go! Go! Go! Go! I don’t wanna know Go! Go! Go! Go! I don’t wanna know Go! Go! Go! Go! I don’t wanna know Go! Go! Go! Go! I don’t wanna know Go! Go! Go! Go!

מה!?

למה זה נראה כמו הסמל של נירוונה?!
וואו
השיר ממאאאאאאאשששששששששששששש יפה לדעתי!! באמת מזכיר קצת את החומר הישן שלהם!!! והעטיפה של הדיסק... נתרגל אליה
(היא יפה! אבל קצת שונה מהעטיפות הקודמות... מי יודע- אולי גם לזאת זה מסר נסתר!)

michalas

New member
עכשיו זה נשמע בלינק!

שיר באמת טוב! וגם העטיפה נחמדה!

ALMIGHTY

New member
לחדשות הפחות טובות

בטח שמתם לב שלשיר יש קצת צליל של גראז'...כי זה היה רק דמו ניסיוני. כמו שלמדנו בעבר על בלינק, השיר המקורי יהיה הרבה יותר מלוטש. או שלא.

michalas

New member
הממ...

אני לא בטוחה שזה ישמע יותר טוב אחרי הליטוש והכל... שיהיה...הם בכל מקרה יעשו את זה... הוא נשמע טוב עכשיו, אני רק מקווה שהוא לא יתקלקל ושלא יוסיפו לו כלמיני שטויות ממוחשבות ואלקטרוניות או כאלה...בעע...

shiepki

New member
עטיפה מוזרה!!!!

יעני הציור הזה נחמד אבל הרקע הורוד ותכלת סתם מוזר ולא מתאים... שיר נחמד מזכיר את הישנים באמת בסגנון אבל הוא לא טוב כמוהם

somery

New member
שיר יפה אבל

לא הבנתם שזה רק הקלטה לפני.. לפני שמוסיפים את כל האפקטים

ש ו ק ה עוררת בי משהו שאני חייב לספ

ר לכם אז ככה יש ליידי יושב בכיתה איזה ילד אחד שכל הקלמר שלו נירוונה מצוייר וגם תסמיילי הדפוק והמעוות הזה יאקקקק נירוונה איזה סמיילי מכוער! כאילו הוא מקיא כמו הומו מסריח חחחחח אין כמו בלינק!!!!!!!

נא182

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo26.gif

אבל אין שום דבר רע בנירונה
להקה אחלה

blinkme

New member
לא נכון!

smily kick ass! אני מתה על סמיילים! אני לא יודעת מה הסמיילי של נירוונה אבל זה סמיילי שווה! (טוב הגזמתי) ואנשים כן! כן! חזרתי (פחות או יותר :/)

למעלה