let's get dirty

Pinky a

New member
לקרן../images/Emo9.gifבאיחור,אבל העיקר../images/Emo122.gif

1. באלך על מישהו
2. באלך לך על חפץ
>.< 3. חברות טויבות: ידידים טויבים: 4. אהוב: 5.סטוצים שהיו לך: 6.אקסים: 7. אובססיה ל: 8. תחביבים: 9. דברים שאת לא סובלת לאכול: לשתות: לאמר: לעשות: להראות: 10. הוט או יס
11. מחשב או טי וי
12. שיר אהוב: 13. להקה אהובה: 14. זמר אהוב: 15. זמרת אהובה:

SuperKeren

New member
../images/Emo9.gifסליחה על האיחור...

1. באלך על מישהו
תמיד
2. באלך לך על חפץ>.<
בא לי על הDVD+CD שיוצא
... 3. חברות טויבות: המממ בטח! ליגל, אריאל, מאור, לינע, ועוד!
ידידים טויבים: ניר, אלון, וכל מיני כאלה. 4. אהוב: לא הבנתי
אה..אם יש לי אהוב? צ'מעי.. אני תמיד אוהבת, אבל אף פעם לא אוהבים חזרה
5.סטוצים שהיו לך: סטוצים? אני בתולה
. 6.אקסים: מה, רשימה וזה? 7. אובססיה ל: מוזיקה. 8. תחביבים: מוזיקה, תאטרון, תקשורת, כתיבה, יצירה ועוד. 9. דברים שאת לא סובלת לאכול: בצל, פטריות, אבוקדו ועוד. לשתות: אלכוהול. לאמר: לעשות: להראות: 10. הוט או יס: יש לי הוֹט. 11. מחשב או טי וי: שניהם. 12. שיר אהוב: יותר מידי
. 13. להקה אהובה: מארון 5, סינרגיה, אוור ליידי פיס, טראביס, REM, אואזיס (למרות שהם בני זונות
), 3 דורז דאון, דה קולינג, הביטלס, ועוד ועוד. 14. זמר אהוב: אדם לווין, דניאל פאוטר, רון הופמן, רועי גפן, מומי לוי ועוד. 15. זמרת אהובה: סלין דיון, דיון וורוויק, ארית'ה פרנקלין, שירי מימון, אלישיה קיז, מירי מסיקה וכאלה.

MarishA M

New member
../images/Emo168.gifקרנעעעע אמא שלך!!!!../images/Emo24.gif!!

מה נשמע?.. (כה אני יודעת שזה חוזר על עצמו יובל) השיר האחרון ששרת:
הדבר האחרון שצחקת בגללו:
הפעם האחרונה שבכית:
האדם האחרון שראית:
הדבר האחרון שאמרת:
הדבר האחרון שאכלת:
הדבר האחרון ששתית:
הדבר האחרון שקנית:
השיר האחרון ששמעת:
הדיסק האחרון שקנית :
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
את עייפה?
רעבה?
את מי אתה הכי רוצה לחבק?
ממה הכי נמאס לך?
את מי היית רוצה להרוג?
את חושבת שפוני יתאים לי?
גם אם לא..מאוחר מדיי..חחח

SuperKeren

New member
../images/Emo99.gifמירי

מה נשמע?.. לא אכפת לי שזה חוזר על עצמו!! השיר האחרון ששרת: אני שרה עכשיו את מגיע לי אותי של סינרגיה
הדבר האחרון שצחקת בגללו: חיילים עושים דברים מוזרים
הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת. האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: "הוא התקשר אלי עוד לפני עכשיו" בשיחה קלילה עם אמא שלי (כשהייתה בדרך לחדרה) ושמעה שצרחתי "ניייררררררר!!!!!!!!!!!" בטלפון
הדבר האחרון שאכלת: אפרסק. הדבר האחרון ששתית: דיאט ספרייט. הדבר האחרון שקנית: ברד פסיפלורה בבסיס "תל השומר". 7 שקל למי שמעוניין. השיר האחרון ששמעת: עכשיו אני שומעת "אמצע הלילה בכפר". יובעל
? הדיסק האחרון שקנית:דניאל פאווטר. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הלוותי לה תיק לבריתה שהיא הלכה אליה
. את עייפה? אמממ קמתי היום מאוד מוקדם בשביל ליסוע לבסיס, אז קצת
כן
. רעבה? כן. את מי אתה הכי רוצה לחבק? רועי גפן. יש לו קיק-אס חיבוקים בני אדם! ואת ניר ואת דן. ממה הכי נמאס לך? דן
את מי היית רוצה להרוג? חס וחלילה אני לא הורגת אף אחד. לא בכוונה לפחות
סתם נו
את חושבת שפוני יתאים לי? כן מאוד

למעלה