yuval moyal
New member
let's get dirty ../images/Emo11.gif
[נו, אז לא הייתה לי כותרת נורמלית ~.~] זוכרים שפעם הייתה אמורה להיות פינה? אז, אמ.. הנה היא ^.~ [אגב, זוהי פינה נסיונית וסביר להניח שהיא תיסגר בקרוב עם איך שהפורום נראה בזמן האחרון =.=] אז למי שזוכר, הייתה פעם פינה שנקראה "הכר את הפורום", שבייסיקלי הייתה החלום הרטוב של כל משתמש פורום מארון
אחרי שהפינה עברה מיד ליד, וננטשה לבסוף כמו כלב קטן ברחובות סיביר, החלטתי לאמץ אותה ולהפוך אותה לחתולית יותר.~.~
הכללים
1. הפינה עצמה היא מאוד דומה ל"הכר את הפורום" - בכל שבוע נבחר חבר פורום אחר ומותקף בשאלות מאסיביות ע"י כל חברי הפורום. מטרת הפינה היא לגרום לחברי הפורום להכיר אחד את השני וזה.
2. כל מרואיין בוחר את המרואיין הבא ע"י שליחת מסר אישי אליי בהמשך השבוע [וכן זה חייב להיות במסר אישי, אני סנילי
] [אגב, לגבי הכלל הזה, אם תעדיפו שזה יהיה בצורה אחרת (נו, שאני מחליט וזה), אז תגידו. {הנה חן, אמרתי לך ^^"}] 3. אני מבקש שלא יהיו שאלות חוזרות [ז"א, תקראו לרגע מה שאחרים פאקינג שאלו, ותשימו לב שאתם לא שואלים אותו דבר.] 4. תשאלו!!! כל הקטע בפינה שאתם שואלים, ואם לא יהיו מספיק שואלים אז באמת לא יהיה בשביל מה לפתוח.~.~ (מכיוון שזוהי הפעם הראשונה שאני פותח את הפינה [אגב, שמתם לב שאין לה שם, כן?
] הכללים יהיו ניתנים לשינוי במידה ויבקשו.) אה, ושכחתי לציין שישנו שאלון מערכת שנשאר קבוע [ותודה לרותם המתוקה על עזרה בכתיבתו
], שמכיל שאלות בסיסיות [וכמה לא כ"כ בסיסיות..]. שימו לב שאתם לא חוזרים על השאלות שלו ^^" והנה השאלון:
שם
מקום מגורים
תחביבים
אוכל מועדף
שתיה מועדפת
קינוח מועדף
ספורט מועדף
זמר מועדף
זמרת מועדפת
להקה מועדפת
שיר אהוב
תוכנית טלוויזיה מועדפת
ספר אהוב
סרט אהוב
הדבר הראשון שהיית קונה אם היה לך סכום כסף ענקי ^^
איזה כינוי היית רוצה/רצית בהתחלה כשנרשמת אבל כבר היה מניאק שנרשם בו לפניך?
[מצורף אותו שאלון בקובץ טקסט, בבקשה להעתיק ממנו ואז לענות ~.~] והנשאל הפעם הוא.... היא.... טוב נו, כאילו שזה לא ברור
הילה =) [האמף, תמיד בפעם הראשונה שואלים את המנהל/ת
] אז יאללה, יעזור אם תשאלו! [פינה נסיונית אהמ.]
[נו, אז לא הייתה לי כותרת נורמלית ~.~] זוכרים שפעם הייתה אמורה להיות פינה? אז, אמ.. הנה היא ^.~ [אגב, זוהי פינה נסיונית וסביר להניח שהיא תיסגר בקרוב עם איך שהפורום נראה בזמן האחרון =.=] אז למי שזוכר, הייתה פעם פינה שנקראה "הכר את הפורום", שבייסיקלי הייתה החלום הרטוב של כל משתמש פורום מארון