Let the show begin

Rapgamer

Well-known member
ציון C זה בהחלט פרגון לוושינגטון. לא ידעתי שהעונה החמישית אופציית שחקן, לא מספיק שברטנס סימן שאלה גדול האם יצדיק את הסכומים האלה, במידה ותהיה לו עונה רביעית טובה הוא יוכל לצאת ולחתום על חוזה חדש.

Krit123

Well-known member
מנקודת המבט שלנו, כאוהדי דני אבדיה : אני יכול להתווכח שאין לשתי ההחתמות הללו השפעה ישירה על מצבנו. נכון, לא רצית לראות את ברטאנס חוזר, כי ידעת שהחוזה יהיה גדול מה שידרוש לשחק איתו על מנת להצדיק את החוזה. אבל האם הוא באמת יושב על הדקות של דני ? לא בטוח. נראה שהם בונים את דני כ-3, מה שאומר שהוא יקבל הזדמנות טובה כבר העונה לעשות את הקטע שלו, ואם כך פני הדברים, אתה דוקא כן רוצה שיהיו מסביבו קלעים מהסוג של ברטאנס שיהיה מסוגל להפעיל אותם. לכל הפחות, זה מוריד לחץ מדני כשיש וטרנים מסביב שיושבים על כסף גדול. על ברטאנס אפשר לומר, שהיה בעונה שעברה 1 מ-7 שחקנים בליגה שזרקו יותר מ-8.7 שלשות למשחק, ו-1 מ-2 [יחד עם דמיאן לילארד] שקלע מעל 40%. זה בהחלט מתאים לסגנון של דני. האם זה שווה לכם 80 מיליון ? זו כבר שאלה אחרת.

מילה על קאסיוס ווינסטון: מאמין שהוא יכול לעזור לוויזרדס בקו האחורי, אהבתי את הבחירה הזו בערב הדראפט. בהחלט רואה בו שחקן שמקבל דקות. יש לו הבנת משחק טובה ויכולת ניהול, ונראה שגם ראש על הכתפיים. זכה למחמאות ממג'יק ג'ונסון.
האמת שהחוזה של ברטנס, לפחות בתיאוריה, לגמרי יושב על הדקות של דני.
הוא גם נחתם אחרי שאבדיה נפל בדראפט (מה שתפס אותם בהפתעה). בגלל האצ'ימורה אין להם את היכולת להסיט עמדה כדי לפנות לו מקום אלא אם כן ה ם פותחים בלי סנטר. הוא עוקף את שאר השחקנים ברוטציה (שהם לא רעים בכלל ומהווים סוג של איום), אבל קשה לי לראות אותו מתברג בחמישייה, רק טרייד על וול יפתח אפשרות כזאת (גם תלוי בתמורה ובכיוון שילכו אליו).
בקיצור אני מקווה שימצאו לו 25-30 דקות כמחליף ראשון בעמדות 3-4, נקווה שימצא דרך להשתחל לתפקיד מרכזי במהלך העונה.

הם הביאו את הקאסיוס שקופץ גבוה או השני?..

איזה מספר דני ילבש בוושינגטון ?!

אתמול יצא ציוץ של הקבוצה - דני ילבש 44. כעבור זמן קצר הציוץ נמחק, ודני קיבל את הגופיה 9.
במסיבת העיתונאים מול התקשורת הישראלית ביום הדראפט, אמר דני שהוא ילבש 8, ואם זה לא אפשרי אז יבדוק איך לחבר מספרים שהסיכום שלהם יביא ל-8. לא יודע אם שמתם לב, אבל הסוכן הישראלי שלו, מתן סימנטוב, אמר משהו בסגנון של - 'אל תדאגו, נסדר את המס' 8, לא מאמין שתהיה בעיה'. ראיתי וצחקתי בלב, כי ידעתי ש-8 שייך להאצ'ימורה. עם כל הכבוד לחבר'ה הישראלים, היפני "קצת" [...הרבה] מעלינו בהיררכיה, אז בואו נירגע.

בקיצור, אני הצעתי את המס' 9. מצ"ב הציוץ שלי לעידו גור ב'טוויטר', הרבה-הרבה-הרבה לפני הדראפט:

ההנחה היתה שדני הולך לשיקאגו, היכן שזק לאבין לובש את 8.
הצעתי את 9, כי זופר לבש את זה בראשל"צ.
והנה, דני בחר את החולצה 9.

'ידיעות אחרונות' כתבו על העניין הזה -- המס' 44, והציוץ שנמחק -- מבלי להבין את המשמעות של המס' 9. הם אמרו שזה בגלל שדני נבחר עם הבחירה 9. ממש לא! הם עשו קופי-פסט לאתרים האמריקאיים, שם זה מה שדווח, אבל האמריקניים לא ידעו ש- 9 זה זופר. אני מגדיר את עצמי כראשון בעולם שהציע לדני את המס' הזה. כל הקרדיט מגיע לי. לפיכך, אני דורש 2.5% מכל ההכנסות על מכירת הגופיה + מע"מ כנדרש בחוק.

דני יהיה השחקן ה-10 בתולדות הפרנצ'ייז שלובש את הגופיה 9. קדמו לו גילברט ארינאס [לבש את זה עונה אחת] וראשארד לואיס המצוין. המספר היה בשימוש ע"י כריס קיוזה בעונה שעברה, וברציפות מאז 2017. לפחות ב-2 עד 4 השנים הקרובות, הוא יהיה שייך לדני אבדיה. קאסיוס ווינסטון, הבחירה מהסיבוב השני, יקבל את הגופיה 5 שאותה לבש לאחרונה שבאז נפייר, והנה סגרנו מעגל והגענו לעמרי כספי, כי נפייר שיחק עם כספי חצי עונה במינסוטה. שחקנים שלבשו בעבר את הגופיה 5, לפני נאפייר: מרקיף מוריס, ג'וש הווארד, ג'ואן הווארד ו. . . קוואי בראון ! הולי שיט, זה להיכנס לנעליים גדולות וכבדות! תקראו לי סוטה, אבל יש ימים שאני אוהב לצפות בהיילייט של קוואמי בראון . . . הנה אמרתי את זה, ונשכח שאמרתי.

תוספות לתגובה הקודמת:

1. אחד האינסיידרים של התקשורת המקומית בוושינגטון דיווח לפני מס' ימים שהדיעה הרווחת בליגה היא שברטאנס יקבל בסביבות ה-12 עד 15 מיליון דולר לעונה. ללא ספק הצלחה מבחינת השחקן -- והסוכן שלו, שהפך לסוכן האירופי שמשיג את החוזה הגדול ביותר בהיסטוריה [דגש על אירופי-אירופי, לא אירופי שהוא מייצג של סוכנות אמריקנית].

2. העיתונאי טום הברסטרו העלה הצעה מעניינת ב'טוויטר' : האם לא כדאי שוושינגטון וטורונטו יחליפו דויז'ן בעונה הקרובה ? כידוע, טורונטו הודיעה שתשחק העונה בטמפה, פלורידה. וושינגטון משחקת בדויז'ן עם אורלנדו ומיאמי. מבחינה גאוגרפית, וושינגטון תהיה קרובה יותר לקבוצות בדויז'ן האטלנטי שבו משחקת טורונטו - קבוצות כמו ניו יורק, ברוקלין ובוסטון - מאשר טורונטו. מבחינה מקצועית, כמובן שלוושינגטון אין שום תמריץ לעשות את החילוף הזה. חוץ ממיאמי, הדויז'ן שלנו פתוח ואפשר לסיים במקום השני. השאלה אם הליגה תכפה את זה.

3. לפי העיתונאי קית' סמית', וושינגטון הגיעה לסיכום עם רובין לופז, האח הפחות טוב התקפית, ששיחק בעונה שעברה עם אחיו ברוק במדי מילוואקי. זה יהיה חוזה לעונה אחת, תמורת קצת פחות מהמיד-לבל, ולופז ישמש כבקאפ לתומאס בריאנט. והנה, בלי ששמנו לב, וושינגטון הוסיפה בתוך שעות 3 שחקני-פנים [כולל ברטאנס החוזר] לסגל שכבר היו בו כמה. לופז היה בעונה שעברה שחקן מתחת לממוצע הן התקפית והן הגנתית, וכן בתחתית הליגה בריבאונד באופן יחסי. אם באמת וושינגטון השתמשה במיד-לבל שלה, זו לא החתמה טובה. יש לא מעט סנטרים פנויים, זה מדאיג אם רובין לופז זה הכי טוב שהצלחנו להשיג.

4. ידיעה מהבוקר [שעון ישראל]: ג'ון וול רוצה החוצה ! וול היה נאמן לוושינגטון לכל אורך הדרך. כמובן קל להיות נאמן כשאתה מקבל חוזה ענקי ולא משחק. אבל בגדול, הוא נתפש בשנים האחרונות כסוג של פרנצ'ייז פלייר - גם על המגרש, גם מחוצה לו. ואז הגיע בראדלי ביל, שהפך, במיוחד בשנתיים האחרונות, לאחד הסופרסטארים הגדולים בליגה שלא משחקים בקונטנדרית. הג'נרל מנג'ר טום שפרד דיבר בתקופה האחרונה על כך שהוא רוצה לבנות את הקבוצה סביב בראדלי ביל. זה תפס את וול בהפתעה - אף אחד לא דיבר איתו על כך. עפ"י דיווחים, הדבר הכעיס אותו והוא הודיע שברצונו לעזוב. מדברים על טרייד שישלח את ראסל ווסטברוק מיוסטון, אבל זה כי רק זה החוזה היחיד שאפשר לאזן בטרייד מול החוזה הגדול של ג'ון וול. סביר להניח שידברו איתו, ירגיעו אותו ואנו נראה אותו במחנה האימונים בחודש הבא פותח עם הקבוצה את העונה. ולדעתי - גם עושה עבודה טובה.

אינדיאנה :

1. ג'אסטין הולידיי חוזר תמורת 18 מיליון דולר / 3 שנים. בחודש אוגוסט הימרתי על 3 שנים / 27 מיליון דולר. להולידיי לא היו זכויות בירד, ולכן 18 מיליון זה הכי הרבה שאינדיאנה יכולה היתה להציע לו מבלי להשתמש ב-MLE. אני מעריך שיכול היה לקבל עוד קצת מקבוצה אחרת, אך משיקולים שנדע אותם בשעות/ימים הקרובים בחר להישאר באינדיאנה. זו גניבה ספרותית, החתמה מצוינת שלנו. ככל שהעונה התקדמה הפך לשחקן 6 או 7, ואחד המובילים בהגנה. ביום שאחרי ויקטור אולדיפו, הוא נכס חשוב.

2. גורדון הייוורד: אינדיאנה רוצה אותו בסיין אנד טרייד של 4 שנים / 100 מיליון דולר. זה חוזה שיצדיק את הבחירה שלו לצאת מהחוזה עם בוסטון שהיה משלם לו מעל 30 העונה, ובכך מבטיח את עתידו בליגה בשנים הקרובות במקרה של פציעה נוספת. הניקס גם מעוניינים,אבל תחילה לא היו מוכנים להציע יותר משנתיים, ובסכומים נמוכים יותר ממה שאינדיאנה מוכנה לתת, וכעת נדמה שלפי בקשתו של המאמן תיבודו תהיה מוכנה להעלות מעט את ההצעה שלה.

3. הימור - טי ג'יי ליף לא יפתח את העונה באינדיאנה. המצב החוזי באינדיאנה דורש מהקבוצה להיפטר ממנו. לא הייתי מבטל את הסיכויים שהקבוצה תשלח אותו בטרייד + בחירת סיבוב שני לאנשהו. בואו תציעו לי יעד, לאן לבקש את אינדיאנה לשלוח אותנו ?

OrEl74

Well-known member
מנהל
מייקל ג'ורדן מתעקש להיות הבעלים הגרוע בליגה ונותן ל גורדון היוורד 120 מליון לארבע שנים.

בהצלחה כפרה
אוהב אותך למרות הכל

מייקל ג'ורדן מתעקש להיות הבעלים הגרוע בליגה ונותן ל גורדון היוורד 120 מליון לארבע שנים.

בהצלחה כפרה
אוהב אותך למרות הכל
לא היה כדבר הזה !
שתי הקבוצות האחרונות שנמצאות מתחת לתקרת השכר - ניקס ואטלנטה.

ווז' מעדכן שניקולה באטום הולך בבית שלו. רק לא הבנתי איך חתכו אותו, יש לו 27 גרנטיד. מה זה סטרצ' ? אם כן הם לא נורמלים.

עריכה: אכן, סטרצ'. לא יודע מה יותר גרוע - זה או ההחתמה של הייוורד.
כל הכבוד להייוורד שלא הפסיד אגורה שחוקה מההחלטה לעזוב את בוסטון. כעת יחזור להיות כינור ראשון גם אם הגוף כבר לא אותו גוף. יא אללה, 120 מיליון מובטח במצב הכלכלי של היום זה . . . מי הסוכן בקשה ? מארק ברטלסטין . איזה סוכן. יש לו גם את קייל לאורי ובראדלי ביל. שנה הבאה נראה איך יסדר את לאורי, אם גם שם יוציא 30 מיליון הוא קוסם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
רונדו מסכם לשנתיים באטלנטה תמורת 15 מליון

טריסטן תומפסון בסלטיקס גם לשנתיים תמורת. 19 מליון

מילסאפ נשאר בדנבר לעוד עונה תמורת 10 מליון

כרמלו כנראה ישאר בפורטלנד

הלייקרס משאירים את קולדוול פופ ונותנים לו 40 מליון לשלוש עונות(מה?)

ולא כל כך הבנתי את הקטע אבל הניקס מחתימים את אנפילד פייטן אחרי שרק לפני שלושה ימים הם חתכו אותו מהסגל.

Little Sharky

Active member
רונדו מסכם לשנתיים באטלנטה תמורת 15 מליון

טריסטן תומפסון בסלטיקס גם לשנתיים תמורת. 19 מליון

מילסאפ נשאר בדנבר לעוד עונה תמורת 10 מליון

כרמלו כנראה ישאר בפורטלנד

הלייקרס משאירים את קולדוול פופ ונותנים לו 40 מליון לשלוש עונות(מה?)

ולא כל כך הבנתי את הקטע אבל הניקס מחתימים את אנפילד פייטן אחרי שרק לפני שלושה ימים הם חתכו אותו מהסגל.

אחרי החתימות של הארל ומתיוז'
ללייקרס היה קצת יותר מ-12M לתת לKCP ועוד אופציה להחתים בערך 4 וטרנים על מינימום.

לדעתי KCP יכל לקבל חוזה יותר טוב בקבוצה אחרת, בחר בלייקרס ניישיין.

שווה כל דולר במיוחד בסכומים שמפוזרים היום.. מיירס לנארד מרוויח 10 מיליון דולר (בשביל לחמם ספסל בפלייאוף), רודני הוד מעל 10 מיליון דולר.. שלא נדבר על גורדון הייווארד שמרוויח מיליוני דולרים בשביל להיפצע ולשחק CoD, אגב הוא גיימר רציני.

אם מסתכלים על הסטט' של KCP מהפלייאוף אז אתה יודע, שום דבר שקופץ לעין יותר מדי.
אבל כשראיתי את המשחקים בפלייאוף, הוא היה הרול פלייר 3&D הטוב ביותר בפלייאוף לדעתי בלי שאלה בכלל.

האומנות שהוא הציג בהגנה בכלל לא ידעתי שקיימת אצלו.. הבן אדם נדבק לדאנקן רובינסון כאילו הוא לא מקבל 40934 חסימות כל פוזישיין.
קלע שלשות חשובות, אאל"ט הוא היה השחקן שדרכו לברון השיג הכי הרבה אסיסטים בפיינלס או בפלייאוף בכללי.

Rapgamer

Well-known member
מסכים, kcp אחרי פלייאוף גדול הוכיח שהוא שווה את הכסף.
החוזה של מאיירס לנארד קצת אנומליה, מיאמי התעקשה להחתים שחקנים לעונה אחת בלבד (כלומר אחת+team option) וזה אומר הרבה פעמים לשלם קצת יותר מהרגיל פר שנה מאשר ארוך טווח.

OrEl74

Well-known member
מנהל
איבקה מסכם בקךיפרס לשנתיים תמורת 19 מליון
כנראה שגם מארק גאסול בדרך.

ג'ף טיג בסלטיקס עם חוזה לעונה אחת.

נארלס נואל בניקס

עדכונים מוושינגטון :

1. הוויזרדס "משלימים" לכאורה את הסגל שיפתח את מחנה האימונים בשבוע הבא עם החתמות הלילה של הרכז הברזילאי ראול נטו והגארד-סקורר קיילב הומסלי. את נטו אנחנו מכירים מהשנים האחרונות, פרוספקט שלא הצליח להרים את הרמה שלו, אבל לפחות מחזיר את הפן בייס הברזילאי לוושינגטון מהימים של הביג מן ננה הילאריו. הומסלי לא נבחר בדראפט האחרון, מגיע אחרי ששיחק באוניברסיטת ליברטי [אונ' דתית, שהוציאה ל-NBA את סת' קרי -- אפילו ששיחק שם רק עונה אחת לפני שעבר לדיוק הגדולה], והוא יחגוג השבוע יום הולדת 24, כך שמדובר בשחקן מכללות מבוגר וחסר ניסיון שלא צפוי להיות חלק מהרוטציה העונה.

שתי ההחתמות הן questionable at best. בפרט אם הסגל ישאר כמות שהוא. אמרתי את זה אתמול - העסק לא מאוזן.
ג'ון וול יקבל המון מנוחה, ובמשחקים שישחק נראה אותו תחת מגבלת דקות - אבל יש לך את איש סמית' הלא-רע-בכלל, יש לך את קאסיוס ווינסטון [שאגב, עוד לא חתם רשמית, אבל זה רק עניין טכני], שהוא שחקן הרבה יותר טוב מהשניים שהחתמת הלילה, ומדברים עליו כמי שיכול להיכנס כבר עכשיו לעמדת הרכז המחליף בקבוצה נחותה כמונו ולתת דקות התקפיות טובות. לא ממש ברור מה מנסים לעשות פה. טרייד של ג'ון וול לא נראה. זה לא עומד לקרות, אפשר להתקדם. טרייד על החוזה הנגמר של איש סמית' הוא הדבר הנכון, אבל אני משוכנע שאם היו הצעות טובות זה כבר היה קורה.

2. הקבוצה אולי הכי הבינלאומית בליגה, ויש מי מהאוהדים שכבר מכנים אותה "האומות המאוחדות": ברטאנס [לטביה], ואגנר [גרמניה], אבדיה [ישראל], נטו [ברזיל], האצ'ימורה [יפן], וכמובן ארה"ב. עד לאחרונה היו גם שופילד [אנגליה] ומהינמי [צרפת].

3. רובין לופז הוא דמות. לסנטר המחליף החדש של וושינגטון יש היסטוריה עקובה מדם עם הקמע של הוויזרדס, המכונה "ג'י-וויז". זה התחיל במסיבת תה שהשתבשה, המשיך גם בימים של לופז בשיקאגו, גם במשחק 'טוויסטר', והמשיך גם בעונה האחרונה הפעם עם עזרה של ה-MVP של הליגה שנתיים ברציפות. כעת הביג-מן החדש של וושינגטון נמצא בצד הנכון של היריבות.

Rapgamer

Well-known member
התייחסות להחתמות האחרונות

אטלנטה מחתימה את רונדו 15 לשנתיים, את קריס דאן 10 לשנתיים: אין לי בעיה עם אף אחת מההחתמות אבל שתיהן יחד נראות מיותרות. שחקנים יחסית דומים על אותה משבצת, היו צריכים לבחור אחד מהם וזהו.

בוסטון מחתימה את טריסטן: מקבל את ה-full MLE. הוא שחקן טוב, יכול לתרום בפלייאוף, הייתי קורא לזה שדרוג על פני קנטר שעזב.
ג'ף טיג לעומת זאת לא יתרום הרבה כל עוד קמבה כשיר. מהבחינה הזאת בוסטון איבדה את היוורד מבלי להשיג שחקן משמעותי במקומו.

דנבר נותנת למילסאפ 10 מיליון לעונה: אחרי שננטשו ע"י גראנט זה פלסטר לטווח הקצר. סכום לגיטימי.

הקליפרס משיגים את איבאקה עם full MLE: הישג יפה לקליפרס שהתאכזבו מהארל בפלייאוף ומשתדרגים בעמדה לאיבאקה. אולי הוא לא יתן אותם מספרים בעונה הרגילה אבל בהחלט יותר סולידי ואמין לפלייאוף.

למעלה