Let the show begin

Little Sharky

Active member
* דוויט הווארד פתח את הלילה בציוץ שהוא נשאר בלייקרס, ציוץ שנמחק אחרי 6 דקות, שעה אחר כך נודע על חתימה בפילדלפיה תמור 2.6M (וטרן מינימום).

* מונטרז הארל חתם בצד השני של הכביש אצל הלייקרס (כנראה מה שהשפיע על העסקה עם הווארד), בחוזה עבור שנתיים 19M. (פטריק בברלי בתגובה בטוויטר "what" עם אימוג'י עצבני)

* דראגיץ' נשאר במיאמי לשנתיים עבור כמעט 38M .

* דיארן פוקס חתם על מקסימום עם הקינגס 163M ל-5 שנים.

* מיירס לנארד גם הוא נשאר במיאמי לשנתיים עבור 20M (למה לשלם לשחקן 10 מיליון לעונה ולא לתת לו דקה בפלייאוף? קטונתי).

* ג'רמי גראנט חתם בדטרויט לשלוש שנים, 60M (אאוץ' קריט מסתבר שקיבל בדיוק אותה הצעה מדנבר), מייסון פלאמלי (25M ל-3) גם הוא חתם וגם ג'וש גקסון חתם בדטרויט.

* לאחר שיצא מאופציית שחקן של 6M רודני הוד חתם לשנתיים בפורטלנד עבור 21M.

* דוויס בארטנס חתם לחמש שנים בוויזארדס עבור 80M, ג'ון וול ביקש טרייד לאחר ששמע את הGM אומר שהם בונים את הקבוצה סביב בראדלי ביל. אנתוני גיל מחימקי חתם לשנתיים בוויזארדס, וגם רובין לופז.

* גלינארי חתם באטלנטה ל-3 שנים תמורת 61.5M

* כריסטיאן ווד חתם ביוסטון עבור 41M לשלוש שנים

* ווסלי מתיוז חתם בלייקרס לעונה עבור 3.5M

* קמפאסו כאמור מצטרף לדנבר לשנתיים.

* קלארקסון ופייבורס חידשו חוזים ביוטה. 52 ל-4 ו30 ל-3.

* מאליק ביזלי חידש חוזה בוולבס 60M ל-4 שנים

* גארט טמפל חתם בשיקגו לעונה אחת 5M

* ג'ו האריס נשאר בברוקלין עבור 75M ל-4 שנים.

* אלק ברקס חתם לעונה בניקס 6M

* מרכוס מוריס חידש חוזה בקליפרס, 64M ל-4 שנים.

* טריי ברק נשאר בדאלאס 10M ל-3 שנים.

* ג'סטין הולידיי מחדש חוזה באינדיאנה, 18M ל-3 שנים

נערך לאחרונה ב:

Little Sharky

Active member
החוזה של גאלו לפי woj הוא הגבוה בהיסטוריה לשחקן מעל גיל 30 שלא נבחר באולסטאר אף פעם.
עתידו של רונדו, עדיין לא ידוע

OrEl74

Well-known member
מנהל
הלייקרס זאת הקבוצה המעצבנת בהיסטוריה

OrEl74

Well-known member
מנהל
ג'ון וול רוצה טרייד.

היוורד רוצה לפייסרס, הפייסרס רוצים את היוורד
שאלה של זמן עד שיהיה סיכום בין הצדדים

Krit123

Well-known member
גלינארי שודד.. אטלנטה יכלו להביא את גרנט בכסף הזה, טמטום מוחלט.

אני חשבתי שלקליפרס אין מקום להשאיר את מוריס, כנ"ל הארל בלייקרס.

מינסוטה קיבלו הנחה על ביזלי, הבחור can pull up from anywhere

מתאיוס נקשר ללייקרס כבר כמה ימים, החתמה ממש יפה.

פייבורס וקלארקסון על חוזים די כבדים הייתי אומר, ביחס להתאמה ביוטה.

דוויט בפילי די סולידי. הוא פחות רלוונטי ממה שהוא חושב tho.

מיאמי משלמים מס נאמנות. החוזה של לנארד מהמנופחים בליגה עכשיו.

לא הבנתי מה התכלית של אדאמס בפליקנס, הפך לאוברייטד בעיני בשנתיים האחרונות.

פלאמלי ירוויח יפה בדטרויט, נפרגן לו למרות שלא ברור למה קבוצה בבנייה תשלם לו סכום כזה לאורך שנים.

פורטלנד משלמת להוד שעדיין לא חזר, מחווה יפה אם כי לא בטוח שתשתלם באופן ישיר.

ברטנס קיבע את מעמדו בוויזארדס עם הסכומים האלו, לא כל כך טוב ליהודים.

קאמפסו יודע לשמור על 5 עמדות נכון?

OrEl74

Well-known member
מנהל
ידיעה מעניינת שגם תומכת במה שאני טוען (יובל)
הסלטיקס גיששו לגבי הארדן, אנשים טובים ויודעי דבר המליצו להם לרדת מהעניין למען שלום הבית בחדר ההלבשה ואוםי בעייתי של האיש עם הזקן.

Rapgamer

Well-known member
ידיעה מעניינת שגם תומכת במה שאני טוען (יובל)
הסלטיקס גיששו לגבי הארדן, אנשים טובים ויודעי דבר המליצו להם לרדת מהעניין למען שלום הבית בחדר ההלבשה ואוםי בעייתי של האיש עם הזקן.
לא הבנתי למה הזכרת את השם שלי בהקשר הזה

OrEl74

Well-known member
מנהל
סטיבן אדמס כנראה בדרך לניו אורלינס כחלק מהעסקה ששולחת את הולידי ל מילווקי.
מה שהופך את זה לעסקה של 4 קבוצות.

נמאס לי מהבולס האלה!!!!
כל כך הרבה שחקנים טובים שכל אחד מהם יכול להועיל להם משמעותית והם... כלום!!!
סטיבן אדמס וגאלו הם שני שחקנים שממש הייתי שמח לראות בבולס אבל למה שזה יקרה?
חרא קבוצה, אני עובר ללייקרס

Krit123

Well-known member
אין לי מה להגיד, הלם האמת.
לא אהבתי שהתעכבו עם זה וכנראה שהוא החליט מראש to bail.
ג'מייקל גרין שחקן לא רע שהוא רחוק מפרס ניחומים ומסכם אוף סיזן על הפנים. כנראה בגלל זה הביאו את העירקי.
אנחנו היינו צריכים לכוון לכריסטיאן ווד וג'סטין הולידיי שחתמו בכלום כסף יחסית.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יושבים?

לאוקלהומה יש 19 בחירות סיבוב ראשון בשש השנים הבאות.

Krit123

Well-known member
טרבור אריזה, הראשון לשמו: the throw in of trades, the folder of boxers, Presti will move his ass for a first rounder.
b3c5fce8-7189-4918-8282-c5a6b14e5172.jpg

88nothing

Active member
יוטה עושים מהלכים נכונים, לשמור על קלרקסון היה הכרחי עבורם.
התוספת של פייבורס הגיע אחרי ששלחו את טוני בראדלי(שחקן גרוע לדעתי) וקיבלו עבורו מזומן, הם בחרו גבוה בדראפט ושלחו את אד דייויס.
עכשיו יש ליוטה אפשרות סבירה לוותר על גוברט בלי לקלוט סנטר חזרה.

ג'ו האריס מקבל חוזה ענק בנטס.

הקליפרס ראו שהארל לא מתאים לפלייאוף, והחליטו כנראה לא לשלם לו.

Rapgamer

Well-known member
סיכום השגעת

ברטנס ב-80 מיליון ל-5 שנים: אוברפיי. קלעי אש אבל שחקן מוגבל שלא שווה שכר של שחקן שלישי-רביעי בסגל.

ג'ו האריס 75 מיליון ל-4 שנים: גם יקר מאוד אבל הנטס נמצאים בעמדה קצת שונה. עדיף להחתים את האריס ביוקר מאשר לאבד אותו, שחקן טוב שישלים היטב את הכוכבים.

מרכוס מוריס 64 מיליון ל-4 שנים: חוזה סביר לשני הצדדים, מעניין שהקליפרס העדיפו להשאיר את מוריס ביוקר על פני הארל ביותר זול.

גלינארי 61 מיליון ל-3 שנים: אטלנטה לחוצת פלייאוף ומחפשת לצרף שחקנים בגילאי 30+, לפחות הם לא ויתרו על נכסים כדי להשיג אותו.

ג'רמי גראנט 60 מיליון ל-3 שנים: מפתיע מאוד שבחר בדטרויט על פני להישאר בדנבר באותו סכום. הוא רול פלייר מצוין אבל אני לא יודע אם מספיק qualified לקדם את דטרויט בטווח הקצר.

מאליק ביזלי 60 מיליון ל-4 שנים: מינסוטה הביאה אותו בטרייד במטרה לחדש לו חוזה אבל אני לא בטוח ש-20 משחקים טובים בקבוצה מצדיקים סכום כזה.

קלארקסון 52 מיליון ל-4 שנים: יקר, מרגיש שקצת מסנדל את יוטה.

כריסטיאן ווד 41 מיליון ל-3 שנים: מרגיש כמו עסקה טובה של יוסטון, שחקן צעיר ודינמי שיהיה חלק מהשלד ביום שאחרי הארדן.

פלאמלי 25 מיליון ל-3 שנים: אחד חוזים הגרועים שחולקו (דטרויט). לשלם כזה סכום לשחקן שמשחק רק בעמדה 5, על התפר שבין פותח למחליף, כשיש הרבה סנטרים זמינים בשוק.

הבלייזרס משלמים להוד 21 מיליון ולדרק ג'ונס 19 מיליון לשנתיים: יחד עם הטריידים על קובינגטון וקנטר נראה שהם הולכים בכל הכוח בעונה הקרובה. הם יהיו טובים מאוד, לא חושב שטובים מספיק כדי לאיים באמת על התואר.

הארל 19 מיליון לשנתיים: החתמה נהדרת של הלייקרס. יחד עם הטרייד על שרודר וההחתמה של מת'יוז בזול- the rich keep getting richer. חיזקו ממש יפה את הספסל שלהם בפוסטסיזן הזה וממצבים את עצמם כפייבוריטים לריפיט.

דראגיץ' שנתיים 37 מיליון (אופציית קבוצה למיאמי): דיל מעולה מבחינת ההיט. גם שומרים על גוראן במחיר סביר וגם יכולים להחליט מה עושים עם החוזה שלו בעונה הבאה, בהתאם לגישושים מול הפרי אייג'נטס הגדולים. אני די מופתע שדראגיץ' הסכים לחוזה כזה.

ג'מייקל גרין 15 מיליון לשנתיים: צעד חיובי של דנבר בהתחשב בנסיבות. הקליפרס נחלשת בקו הקדמי, אני תוהה אם יש להם עוד מהלכים בקנה.

סטיבן אדאמס לפליקנס: נכנס כחלק מעסקת הולידיי שהולכת ונהיית סבוכה יותר. לא מפתיע ש-OKC מעבירה את אדאמס הלאה, היא צריכה את הורפורד פותח ב-C כדי להעלות חזרה את הערך שלו.

ומישהו יכול לאמלק לי מה קרה עם אריזה?

שהגויים יתביישו להם, בשבת עושים עסקים ? אין בזה חיר .

עדכונים/תגובה לעדכונים שהבאתם:

1. (א) לא האמנתי שברטאנס יחזור. אל"ף, כי חשבתי שהוא ירצה להצטרף לקונטנדרית. בי"ת, כי חשבתי שוושינגטון מנסה לבנות מחדש.
בסופו של דבר, הוא מקבל 5 שנים / 80 מיליון דולר מהוויזרדס, שזה סכום מטורף! בתקופת פאנדמיק! מי המטורלל שניהל את המשא-ומתן? הג'וקר ?! התנהלות פזיזה. כמה כבר ניצחונות הוא שווה לקבוצה ? במקביל, אטלנטה נראית טוב, התחזקה משמעותית עם ההחתמה של גאלינרי, אולי הפרי אייג'נט הכי טוב באוף-סיזן הזה, ובדיוק שחקן מהסוג שהם צריכים = וושינגטון לא תעשה פלייאוף, אז מה טוב ההשארה של ברטאנס ??? ...

1. (ב) מדווחים שוושינגטון היא הקבוצה הראשונה שנפגשה עם ברטאנס. הוא הסכים לבטל את כל הפגישות האחרות שלו אם הוויזרדס יתחילו את המו"מ מ-72 מיליון דולר ל-4 שנים, מה שהם הסכימו לעשות. בויאן בוגדנוביץ' קיבל מיוטה בעונה שעברה 4 שנים / 73 מיליון. לאחר סיום הפגישה עם וושינגטון, ברטאנס נפגש גם עם דנבר [ @Krit123 ]. נדמה שוושינגטון נאלצה לתת את השנה החמישית, על מנת לשכנע אותו להישאר.

1. (ג) השנה הראשונה בחוזה של ברטאנס תשלם לו 13.8 מיליון דולר. זה ישאיר את וושינגטון מספיק נמוך מתחת למס מותרות ויאפשר לה להשתמש ב-MLE, ששווה לא מעט כסף ויכול לחזק את הסגל בוטרן איכותי.

2. החתמה נוספת של וושינגטון, מביאה את אנתוני גיל, פאוור פורוורד נוסף, הישר מחימקי מוסקבה. זכור לאוהדי מכבי כמי שהתפוצץ מולה במשחקים ששיחק [סבל מפציעות בשנים האחרונות]. גיל סיים חוזה עם חימקי, מכבי התעניינה בו כמחליף לקווינסי אייסי, אבל הוא חיכה על הגדר, והנה זה השתלם, הוא מגיע ל-NBA. עוד לא ברור האם זה חוזה דו-צדדי. החתמה מוזרה לדעתי, באה משום מקום, שחקן שאני לא רואה מה הערך המוסף שלו לקבוצת NBA, ולא משנה שזה חוזה מינימום.

אם לסכם את 1 + 2 : אני מאוד מתעניין לשמוע מה יש לג'נרל מנג'ר של הוויזרדס לומר על ההחתמות, מה התכנון האסטרטגי של הקבוצה לעונה הבאה, מה המטרות, איך רואים את הסגל, כי כרגע העסק לא מאוזן בכלל !

מנקודת המבט שלנו, כאוהדי דני אבדיה : אני יכול להתווכח שאין לשתי ההחתמות הללו השפעה ישירה על מצבנו. נכון, לא רצית לראות את ברטאנס חוזר, כי ידעת שהחוזה יהיה גדול מה שידרוש לשחק איתו על מנת להצדיק את החוזה. אבל האם הוא באמת יושב על הדקות של דני ? לא בטוח. נראה שהם בונים את דני כ-3, מה שאומר שהוא יקבל הזדמנות טובה כבר העונה לעשות את הקטע שלו, ואם כך פני הדברים, אתה דוקא כן רוצה שיהיו מסביבו קלעים מהסוג של ברטאנס שיהיה מסוגל להפעיל אותם. לכל הפחות, זה מוריד לחץ מדני כשיש וטרנים מסביב שיושבים על כסף גדול. על ברטאנס אפשר לומר, שהיה בעונה שעברה 1 מ-7 שחקנים בליגה שזרקו יותר מ-8.7 שלשות למשחק, ו-1 מ-2 [יחד עם דמיאן לילארד] שקלע מעל 40%. זה בהחלט מתאים לסגנון של דני. האם זה שווה לכם 80 מיליון ? זו כבר שאלה אחרת.

ועוד נקודה : מה המשמעות של 5 שנים ? הרי בשוק החופשי היה יכול לקבל עד 4 . כמעט לא רואים היום חוזים של 5 שנים, אלא אם זה שחקן תותח, וברטאנס הוא כבר לא ילד . האם זה אומר שוושינגטון ידעה שברטאנס ילך לדנבר [עמה נפגש, כאמור] ב-4 שנים והיתה חייבת להוסיף שנה חמישית על מנת לשכנע אותו להישאר ? או, אפשרות אחרות - האם זה אומר שהוויזרדס בונים עליו כשחקן לטווח הארוך, גם במהלך בנייה מחדש של הסגל ? חשוב לציין בהקשר הזה, שהעונה החמישית היא "ארלי טרמיניישן אופשן" [אופציית שחקן למעשה], וגם זה מוזר. זה נחשב חוזה ידידותי יותר לשחקן, האם זה באמת היה נחוץ על מנת להשאיר אותו? האם היה חשוב עד כדי כך להשאיר אותו ? מה עומד מאחורי זה ?

אם כן, המון שאלות, מעט מאוד תשובות. נכון לעכשיו אני נותן ציון "C -" על ההחתמות! כזה אני, שוחט בבדיקה ! הייתי נותן "נכשל", אבל חייב להתנהג בצניעות, רק עכשיו הצטרפתי לקבוצה, אני עוד לא במקום לקבוע מדיניות.

3. וושינגטון השלימה את הטרייד מיום הדראפט, ואלו הפרטים המלאים: קאסיוס ווינסטון [בחירה 53] ישלח לוושינגטון + בחירת סיבוב שני בדראפט 2024 [השייכת לממפיס, דרך אוקייסי] בתמורה לויט קרייצ'י [בחירה 37] + אדמירל שופילד. שופילד, יליד לונדון, אנגליה, הוא פורוורד נמוך [6-5 בלבד] שהיה 'רוקי' בעונה שעברה במדי וושינגטון [בחירה 42 בדראפט 2019], ושיחק 33 משחקים כשחקן סוף-רוטציה. אפשר לראות בזה סלרי דאמפ על החוזה של שופילד [1.5 מיליון דולר העונה], שבמילא לא היה צפוי לשחק יותר מדי העונה.

מילה על קאסיוס ווינסטון: מאמין שהוא יכול לעזור לוויזרדס בקו האחורי, אהבתי את הבחירה הזו בערב הדראפט. בהחלט רואה בו שחקן שמקבל דקות. יש לו הבנת משחק טובה ויכולת ניהול, ונראה שגם ראש על הכתפיים. זכה למחמאות ממג'יק ג'ונסון.

למעלה