LET THE GAME BEGIN,הימורים

• פותח הנושא NP16
  • פורסם בתאריך

NP16

New member
LET THE GAME BEGIN,הימורים../images/Emo103.gif

כל יום א' יפתח שרשור,שיסגר לקראת 00:00 של יום שלישי. עד יום רביעי,אם נכנס לקטנות של טכני :) בסוף התכנית נראה כמובן מי צבר הכי הרבה נקודות ויהיה מלך ההימורים
(ונחשוב על פרס אולי?) בשבוע הקרוב ישודר הטופ 24,ושתי בנות ושני בנים יצטרכו לעזוב אותנו. בהצלחה

NP16

New member
ורשימה נוחה של המתמודדים :

אלנה ויטיקר, אלכסנדריה לשינגטון, קריסטי לי קוק ,קיידי מלאוי, קרלי סמיתסון ,איימי דיוויס, אסיה אפרסון, אמנדה אל אוורמייר, ברוק וויט ,רמיאל מלבוי, ג'ואן בורגולה , סאישה מרקדו. דיוויד ארצ'ולטה,דיוויד קוק , דיוויד הרננדז, צ'קיזי אייזה, קולטון ברי, דני נורייגה, גארט היילי, לוק מנרד, ג'ייסון קסטרו, ג'ייסון יאגר, מייקל ג'ונס, רובי קריקו.

סורי, זה לא פייר.

צריך קודם לראות את ההופעות בשביל להמר, ומעבר לזה מנויי הוט יראו את זה לפני מנויי יס אז זה לא פייר.

NP16

New member
אבל אף מנוי לא יראה קודם,כי זה בין ראשון

לרביעי שבימים האלה לא משודר כלום. ולא צריך הופעות בשביל להמר ,הרבה יותר קל כשיודעים איך ההופעות. מה שכן אנחנו לא ממש מכירים את הגברים אז זה יתחיל שבוע הבא.

NP16

New member
וגם באמת אי אפשר לחכות להופעות כי כל אחד

רואה או תם ביום אחר.

LeAnnDylan

Well-known member
אני מסכימה עם דנה ../images/Emo4.gif

צריך לפחות לראות הופעה ראשונה, כי לא ראינו את כולם. אצל הבנות זה עוד יחסית בסדר אבל אצל הבנים קשה לבחור כשלא ראינו את כולם. אם בכל זאת צריך לנחש אני הולכת על בנות- אלכס ואחרי מחשבה רבה איימי (למרות שאני ממש מקווה שלא) בנים- ג'ייסון יאגר וגארט היילי

NP16

New member
אוקי,אבל תהיו מוכנים פעם הבאה../images/Emo8.gif

למעלה