Eclipsed By The Moon
New member
Let`s Do The Time Warp Again!
אתמול (כהרגלי) הייתי בלג`נדרי, אבל הפעם, יש סיבה מיוחדת, רוקי כמובן
פגשתי מלאן אנשים שאני מכירה (זה היה נורא כיף), והייתי עם כל החברים שלי וכאלה וכל מיני. בסביבות 1:30-2 התחיל מופע הקולנוע של רוקי, ויחדיו הלכנו חברות שלי - מאיה, יעל ושני, ונעל וכמה חברים שלנו (שלפי מה שהבנתי הם קוראים פסיביים של הפורום, הא! אתם בטח קוראים את זה אה???) ובהתחלה, לפני המופע, שמו הרבה מוסיקת בלאק מטאל (נראה לי) שהייתה פשוט גועל נפש, איכס איכס איכס, וזה גם היה בפול ווליום ומחריש אזניים. המופע התחיל, ואיך לא, עם הפרישאו - נזק, אלו ש*כולנו* שונאים
כשהם ירדו מהבמה המופע התחיל, ישבתי ליד מאיה ושני שפשוט הביטו בי המומות כשדיקלמתי את כל המילים של רוקי בעל-פה... מאיה הכירה איזה בחור אחד בלאקר שישב בדיוק מלפניי, והתחלנו לדבר וכאלה, ואז הוא שם על הברך שלי את היד שלו בלה בלה בלה. בטיים וורפ עברתי לשבת לידו, באופן מוזר ביותר, נעל והחבר`ה שלו נעלמו, וגם שני ומאיה (הא? מה קורה פה?) ובמקומם אהובית ומעיין (שזו הייתה הפעם הראשונה שלהן בלג`נדרי, הן אמרו שהן נורא נהנו) התיישבו, ופתאום גם יעל צצה משום מקום אחרי שהיא נעלמה לאנשהו, אנשים, אתם מוזרים. הקיצר, היו בלאגנים, הוא ביקש את הטלפון שלי, אני בספק אם הוא יתקשר (אתם יודעים איך זה בנים), למען האמת זה גם לא ממש מטריד אותי... אחרי זה יעל נסעה עם איזה ידיד שלי הביתה, היא הייתה אמורה לישון אצלי ואבא שלי חטף קריזה (כי הוא אדיוט) אז היא הייתה צריכה לחזור הביתה והוא גר לידה. עכשיו, אני לא מתה ממש על הידיד הזה כי היה ביננו משהו לפני שנה וזה לא התאים לי בלאגנים וכאלה... מה שכן גם באותו הערב הוא היה שיכור תחת וניסה לשלוח ידיים וזה ממש ממש ממש לא התאים לי (כן, גם מיכל אומרת לא). הקיצר, ניסיתי למנוע ממנה לנסוע איתו, כי ידעתי מה הולך לקרות אם היא נוסעת איתו. שאלתי אותה אם היא בטוחה שהיא לא רוצה לישון אצלי בכל זאת. היא אמרה שזה בסדר. 2 בצהריים, טלפון מעיר אותי. ``מיכל, איפה יעל?`` שואלת אמא שלה (שאני ממש ממש ממש שונאת, אגב). ``לא כאן.`` זכרתי פשוט שהיא נסעה הביתה עם סטס ואותו הבחור, והיה לי רק את הטלפון של סטס באותו הרגע, אבל מסתבר שהיא לא נסעה עם סטס והזכרון שלי הטעה אותי. כל מקרה, הייתי לחוצה לאללה, השעה 2 בצהריים ויעל לא בבית ואלוהים יודע איפה היא. בסוף צלצלתי לאותו הבחור ומסתבר שהיא ישנה אצלו, וזה ממש הכעיס אותי, לא בקטע שהייתי איתו (בערך) פעם יחד (יצאנו הרבה פעמים ואז אמרתי לו שאין סיכוי לאהבה ביננו כי שנינו מאוהבים באחרים), אלא פשוט כי הוא דפוק, ואני יודעת שהוא דפוק, בגלל זה התרחקתי ממנו בסופו של דבר, ואני יודעת שזה החיים שלה והכל, אבל אני רואה אותה עוברת בדיוק מה שאני עברתי שנה שעברה, וזה היה בלאגן תחת, ואני יודעת שאני אעשה הכל בשביל להניא אותה מזה... אין לי מושג איך הגעתי מנושא אתמול בערב למצבה של יעל... טוב נו, תגיבו עצות, בלאגנים וכאלה think floyd מיכל ירוקת השיער (וזה מטריד אותה)
אתמול (כהרגלי) הייתי בלג`נדרי, אבל הפעם, יש סיבה מיוחדת, רוקי כמובן