טריק או טריט
כמה ממתקים קיבלתי? אולי כדי לשאול כמה ממתקים חילקתי ואיפה
אבל זה כבר בהודעה אחרת, בפורום אחר. לגבי הריפיל - אני חושב שזה משהו שצרכנים ישראלים פשוט צריכים להתרגל איליו, אבל השאלה מי תהיה הרשת הראשונה שתפצח בזה? לגבי התיחסותה של פורום יוזר - אני נמצא בפרפר אמריקאי אמיד, אבל כנראה לא מספיק אמיד כדי שיסתובב סביב הרשתות הרגילות, צ'יליז, רובי טיוזדי, אפלביז אוליב גרדן וכל השאר. מה שמעניין הוא - ומי שאכל בכל המסעדות האלה יכול להעיד - שבסופו של דבר התפריט הוא בדיוק אותו תפריט אם אותו ספיניצ' ארטישוק דיפ ומוצרלה סטיקס בראשונות, המבורגר, בייבי בק ריבס וצ'יקן פרמזן בעיקריות ושוקולד פאדג' וצ'יזקייק באחרונות. והכל צבעוני ומלא תמונות לרוב. המקבילה הישראלית היא כמובן קולומבוס, רק ששם לוקחים מחירים של הרצליה פיתוח ולא שש וחצי דולר לצ'יזבורגר אבל בסופו של דבר אני מתחיל להבין שכל המסעדות הרשת האלה בדיוק אותו דבר. ואני חושב שזה מבוסס על הרצון של האמריקאים בבטחון. הם רוצים לדעת שגם אם הם עולים על האינטרסטייט בפלורידה ויוצאים אחרי 3502 יציאות בנברסקה, כשהם יכנסו לאפלביז יהיה להם את אותו תפריט כמו בבית. וזה מה שמפריח את המסעדות DINE IN האלה בכל מקום. כדי שהם ירגישו בטוח. מה אתם חושבים?
כמה ממתקים קיבלתי? אולי כדי לשאול כמה ממתקים חילקתי ואיפה