Let Me Get You More Cokeאו:הן אפשר?

Lear22

New member
טריק או טריט

כמה ממתקים קיבלתי? אולי כדי לשאול כמה ממתקים חילקתי ואיפה :) אבל זה כבר בהודעה אחרת, בפורום אחר. לגבי הריפיל - אני חושב שזה משהו שצרכנים ישראלים פשוט צריכים להתרגל איליו, אבל השאלה מי תהיה הרשת הראשונה שתפצח בזה? לגבי התיחסותה של פורום יוזר - אני נמצא בפרפר אמריקאי אמיד, אבל כנראה לא מספיק אמיד כדי שיסתובב סביב הרשתות הרגילות, צ'יליז, רובי טיוזדי, אפלביז אוליב גרדן וכל השאר. מה שמעניין הוא - ומי שאכל בכל המסעדות האלה יכול להעיד - שבסופו של דבר התפריט הוא בדיוק אותו תפריט אם אותו ספיניצ' ארטישוק דיפ ומוצרלה סטיקס בראשונות, המבורגר, בייבי בק ריבס וצ'יקן פרמזן בעיקריות ושוקולד פאדג' וצ'יזקייק באחרונות. והכל צבעוני ומלא תמונות לרוב. המקבילה הישראלית היא כמובן קולומבוס, רק ששם לוקחים מחירים של הרצליה פיתוח ולא שש וחצי דולר לצ'יזבורגר אבל בסופו של דבר אני מתחיל להבין שכל המסעדות הרשת האלה בדיוק אותו דבר. ואני חושב שזה מבוסס על הרצון של האמריקאים בבטחון. הם רוצים לדעת שגם אם הם עולים על האינטרסטייט בפלורידה ויוצאים אחרי 3502 יציאות בנברסקה, כשהם יכנסו לאפלביז יהיה להם את אותו תפריט כמו בבית. וזה מה שמפריח את המסעדות DINE IN האלה בכל מקום. כדי שהם ירגישו בטוח. מה אתם חושבים?

Forum User

New member
אני חושבת שאתה צודק 100%

בניתוח שלך את האופי האמריקאי, המשפט האחרון מדוייק מאוד. התפריט הוא אכן אותו תפריט, וכמו שבגאפ, כשמגיעה הקולקציה החדשה מקבלים מנהלי החנויות תמונות של איך צריך להיראות חלון הראווה, בדיוק איזו חולצה צריכה הבובה ללבוש וכמה כפתורים צריכים להיות פתוחים בז'קט, כך מן הסתם קורה גם ברשתות האוכל. אז מה, אין שם במדבר הקולינרי שלך אף מסעדה עצמאית ושווה? כמה עצוב ומדכא.

הרשתות ומחקרים כבר עלו על זה מזמן..

אנשים רוצים ביטחון בכך שלא משנה איפה ימצאו הרי שהם יקבלו בדיוק את מה שהם מכירים. כן, זה מקנה תחושת ביטחון. וזה גם מאוד נוח עם ילדים ברב המקרים...

Forum User

New member
נוח עם ילדים אבל רעיל בטווח הרחוק

אני מאוד מנסה לא ללכת עם הילדים שלי לרשתות, לא של מוצרי צריכה ולא של אוכל. לא אוהבת את העודף פמיליאריות, לא רוצה שהם ירגישו "בבית" במקום זר.

הכוונה לא באופן קבוע

אלא בטיולים שמגיעים לחור והילדים רעבים. תמיד אפשר לסמוך על רשת מוכרת שתספק משהו אכיל עבורם.

ו שתי

New member
זו רק הילדה שלי שמסרבת

לכל הצ'יפסים והלחמניות ודומיהם? ידעתי, ידעתי שאי אפשר לשלוח את נ' לבחור בתינוקיה. תפוחים הוא ליודע לקנות, אז תינוק?

לא...

הבכור שלי עד היום יאכל ברשתות הג'אנק את השניצל שבתוכו ללא הלחמניה, מהצ'יפס הוא מנקר מעט. אנחנו מבקשים בשבילו עגבניות אקסטרא. לא רק שלך... אבל אני מאמינה שיתקלקל...

ו שתי

New member
שניצל זה מד"ב בשבילנו

אצלי אוכלים במבה
. כל אבות המזון. שומן, בוטנים וצבע מאכל.

במבה, לא בלקסיקון שלנו...

הילדים שלי פוגשים במבה רק בימי הולדת. אצלנו חטיפים הם מחוץ לתחום. פשוט אין. אבל אנחנו יכולות לחלוק הרבה על ילדים בעייתיים באוכל

Forum User

New member
היא מסרבת מסיבות מצויינות

בגיל כ"כ צעיר הגוף יודע מה טוב לא ומה רע. מהר מאוד הידע הזה הולך לאיבוד בדרך כל פחמימה...

meravbr

New member
אתה צודק,

בטיול האחרון ביקרנו גם באפלביס, גם בUNO, בצ'יזקייק פקטורי, והתפריטים נראו ממש אותו דבר (חוץ מהצ'יזקייק שיש להם קצת יותר גיוון). הבנו שנקבל שם בעיקר בינוניות בעבור מחיר בינוני. מצד שני, בפרברים לא ממש מצאנו אוכל איכותי, גם כי לא חיפשנו, גם כי זה לא התאים לתקציב הטיול שלנו. היו כמה נפילות ממש, והיו כמה בינוניות. רק ב-2 ארוחות היה טוב למדי (אבל גם לא הורס) - ברד לובסטר ובאיטלקיה נחמדה בברלינגטון (ורמונט). כמובן שאכלנו גם במקדונלס, כשנוסעים עם ילדים וחייבים לעשות עצירה לארוחת צהרים, זה בד"כ מה שמוצאים בתקציב סביר ובלי לבזבז יותר מדי זמן. לפחות יש שם את הכריך עם חזה העוף הבשרני (באופן מפתיע ודי עסיסי) שהיה לנו לנחמה. בהמבורגרים כמעט ולא נגענו... מנהטן כמובן היתה סיפור אחר...

meravbr

New member
האמת שרוב הזמן ישנו במקומות ממש

מנומנמים שהכל שם נסגר בערך ב- 8 בערב, אז מה שיכולנו למצוא היה אפלביס ודומיו. היתה מסעדה טובה פלוס ששכחתי בניופורט הנעימה, ומנהטן מוצלח יותר תמיד. האמת שכשאני מטיילת מחוץ לניו יורק אין לי הרבה ציפיות מהאוכל, ואוכל אמריקאי רגיל (המבורגרים וסיזר סלד) משביעים אותנו, חוץ מהמונוטוניות המאכזבת של מנות הילדים, כמו פה בעצם (כמה צ'יפס ושניצל הן יכולות לאכול....)

גסטרו

New member
וחוויות ממנהטן- פספסתי או שטרם היו?

גם אני חיבת דו"ח ברזיל אבל זה יותר כחוויה אנטרופולוגית ולא נראה שמישהוא ישתמש בהן בקרוב.

Lear22

New member
דווקא

מירב - סתם מתוך עניין, כמה כסף הוצאתם בממוצע במסעדות רשת האלה? אני תמיד מוצא את עצמי בכל המסעדת רשת האלה מגיע לחשבון של עשרים דולר בלי בעיה, אבל אולי זה בגלל שאני כבר מתחיל להפסיק להעביר כל קניה שלי לשקלים ומתחיל לחיות בדולרים, אז גם הראיה של הכסף היא קצת אחרת

meravbr

New member
../images/Emo122.gif

הוצאנו בהם כ- 50 דולר "בלי בעיה" (כולל מנת ילדים אחת ומנה עיקרית נוספת לאמא שלי שנסעה איתנו וזה בד"כ מה שהתאים לה להזמין). בציזקייק היה יקר יותר - כ- 70 דולר...

Lear22

New member
אני מאוד

מחבב את הצ'יזקייק. מקום נחמד. יש להם מנות עיקריות ענקיות, אבל באמת יחסית יקר יותר. אני עכשיו עובד על למצוא מקום נורמאלי, פשוט מסעדה. זה לא קל :)

למעלה