Let a Boy Cry

NoKiA2003

New member
Let a Boy Cry

Gala המקסימה בשיר נהדר שלה משנת 1998, בוקר טוב ושבוע נפלא לכולם

Toxic Boy1

New member
Erase / Rewind

השיר הכ"כ מעולה של להקת The Cardigans מ- 1999. שיהיה שבוע מצויין לכולם!
(ומי שעוד לא נרשם בנוכחות חודש מאי- זה הזמן
)

NoKiA2003

New member
איזה שיר מתוק!! אחד החביבים עלי ../images/Emo13.gif

אחלה אתר, תודה!!

NoKiA2003

New member
Hijo De La Luna

שיר ספרדי שקט ויפייפה ולא ממש מוכר בארץ (אם כי הוא הוא מאד הצליח בהולנד) מסוף שנת 1998 של ההרכב הספרדי Loona. יש לי חבר דובר ספרדית אבל הוא לא עונה לי באייסיקיו אז אם מישהו כאן דובר ספרדית ויכול לתרגם לנו פחות או יותר את השיר זה יהיה נפלא

ֹDaysleeper

New member
תרגום

ניסיתי לתרגם אבל נתקעתי בכמה מילים...ואז מצאתי את התרגום הזה, הרבה יותר קל

dune d

New member
אני זוכר ש...

עופר נחשון היה חולה על השיר הזה. יש לי אותו על האוסף "קופסת הלהיטים" בעריכתו כמובן. שיר יפה.

dune d

New member
הרבה דברים טובים

קבל: atb lenny kravitz loona the cardigans lucid - crazy שיר ענק emmie - more than this 99 חידוש מצויין armand van helden e-type liquido - narcotic עוד שיר מצויין e-17 ועוד, הוא יצא ב-99'

NoKiA2003

New member
(וכמובן בזכות עופר נחשון)

לדעתי צריך להכתיר אותו ליקיר הפורום

NoKiA2003

New member
אפשר לבדוק את זה, אולי לאוחנה יש

קשרים בקול ישראל, בינתים עוד מגה להיט מבית מדרשו של עופר נחשון, מספרדית לאיטלקית, Onda Del Futuro - Terra, לצערי לא הצלחתי למצוא את המלים ברשת, אבל תמונה יש

omerikooo

New member
אני חייב לספר לכם משו...

אני פעיל בפורום לינקין פארק, ובאיזו חתימה (מה שמופיע בסוף כל הודעה) של מישי רשום "פורום 957" אז סתם, נכנסתי לראות... והתחלתי לקרוא את השרשור הראשון (השרשור הזה)... ואולי זה הגורל ואולי לא, אבל... יש לי את האוסף "קופסת הלהיטים" של עופר נחשון... הוא משנת 99 בערך, אם אני זוכר נכון...ונזכרתי בו היום - ופשוט היה בא לי לשמוע אותו...אז חיפשתי וחיפשתי, ומצאתי אותו איפשהו תקוע בין ערימה של דברים מאובקים, הוצאתי אותו שהוא כולו מלא אבק ושמעתי אותו - ואין בו אף לא שריטה אחת! ודווקא את Hijo De La Luna העברתי חח
סתם, זה נורא צימרר אותי כרגע ... וזה היה בכלל מוזר, כי אנ'לא שומע את הסנגון מוזיקה הזה כבר שנים...עברתי לצד השני של הציר, וסתם היה בא לי לחזור לתקופה הקודמת שלי
זהו, מקווה שלא שיעממתי יותר מדי עומר

למעלה