let´s get it on !#1

voodoo

New member
let´s get it on !#1

כל יום\שבוע ..או מה שיצא, לפי רמת ההענות...טריוויה קלילה ונחמדה על פיוצ´ראמה ..אז,בקשה..השאלות נוגעות לפרק השני ( על הירח ) 1. מה הייתה ההצעה של בנדר לבנות בלונה פארק בירח ? 2. מה שר בנדר שפריי הדביק לו את המגנט לראש ? 3. מה היה כתוב על החולצה של פריי שהוא קנה במזכרות ? 4. עד איזה מספר הגיע פריי בספירה לאחור לפני שלילה המריאה לירח ? 5. מה פריי ובנדר עשו שפארנסוורת´ בחן אותם למשרת הקפטן ? 6. איזה סמל הופיע על הנעל של פריי שהוא שם אותה על הסימן שהשאיר ניל אמסטרונג על הירח ? 7. איך קראו לבת הרובוטית של האיכר שבנדר ניסה להתחיל איתה ? 8. מה שמן של הבנות האחרות ? 9. מה היה התירוץ של בנדר שהשומר תפס אותו מרמה במכונות של החיות ? 10. ואחרונה להיום...איך אימיי ידעה להטיס את הספינה בלי הדרכה מוקדמת ? בהצלחה ...זה לא כזה קשה, מי שראה- ידע

TimBuck2

New member
כמה תשובות

4- פריי הגיע עד 8 ואז כשהם הגיעו לירח הוא ספר מהר עד 0... 6- סמל של נייקי? אני לא בטוחה 10- זה קל, היא הפילה את המפתחות לחללית במכונה הזו עם היד הרובטית (יש לדבר הזה שם??) וניסתה כל הפרק לשלוף עד שנהייתה מיומנת בהפעלת ג´ויסטיקים למיניהם... אני צריכה לראות את הפרק שוב, ראיתי אותו מזמן. אני זוכרת שקרו דברים, אני רק לא זוכרת כל כך מה... הממממ... (אני זוכרת לדוגמא שלבנדר הייתה בדיחה מצחיקה על בלק ג´אקים וזונות... בהה...) לי יש שאלה- בפרק הראשון, מה היה מיוחד בטלפון הציבורי שאליו נכנס פריי (ומלפניו עמד בנדר יקירינו) זה ממש קל.......

voodoo

New member
הראו את הקטע הזה ?!

בכל מקרה ...זה היה תא התאבדות אולי עדיף שאני לא אענה על שאלות..חח

ברינסלי

New member
תיקונים ותשובות

1. Blackjack, and hookers... well... forget about the luna-park 2. How many roads" \ Bob Dylan 3. I´m with stupid -->... on the moon 4. 9 5. פריי: "אוו...אוו..." מצביע על עצמו עם חלב נוזל מהפה. בנדר: *גרעפטז אש*. לילה: חותמת על טופס ומצדיעה רשמית. 6. נייקי (V) 7.Crushinator 8. וואו. בזה אפילו אני לא בטוח. לולו-בל 9000 ודייזי משהו. 9. איימי תכנתה אותו לרשע. 10. התאמנה על ג´ויסטיק מכונת המשחקים (זכתה בכל הפרסים). הצעה לשאלה קלה: מה היו התוכניות של בנדר ופריי לגבי החבילה שלהם? הצעה לשאלה קשה: לאן להפנות תלונות הנוגעות למופע המרמיטות? הצעה לשאלה עוד יותר קשה: מה לא נכון במשרד של ד"ר זוידברג (לעומת רופא נורמאלי)?

voodoo

New member
אני לא בטוח בקשר לשאלה הקשה..

נדמה לי ( וזה רק מהזכרון, כי אין לי כח למצא את הקלטת ) אז אמ..זה היה משהו כמו אלמו קורפראשיין (?) התוכניות של פריי לגבי החבילה : לזרוק אותה לביוב ולהגיד שמסרנו אותה של בנדר : לשרוף אותה, ולהגיד שזרקנו אותה לביוב .. ונדמה לי שאתה מתכוון שהסרטוט ( דיאגרמה ? ) של גוף האדם ..היתה אצלו הפוכה... ד"א..כל התשובות נכונות ! ( היפ היפ הוריי ) אולי כדאי להתחיל להרים את הרמה של השאלות ? נו טוב ..בנתיים זה לא היה קשה בכלל..good job

TimBuck2

New member
זה נכון בקשר למיקומו של בנדר

דוי! אני אוהבת את הפרק הראשון would you want it short and easy or long and painful? I would like to make a collect call... you´ve chosen long and painful...

למעלה