Lest talk about BDSM baby

Lest talk about BDSM baby

ביחסי עם בת הזוג הסאבית סשן יכול להתחיל כי : - קבענו שעה זמן ומקום. ( " תיהי ביום שלישי בכניסה למוזאון תל אביב עם קולר ותחכי לי,,,," למשל ) - ברגע מסויים חשתי ברצון "להשפיט" אותה בלי תכנון מוקדם. - היא חשה שיש בה את הצורך להיזרק למקום הסאבי שלה. וביקשה, במילים או בהתנהגות. "עשה בי,,,," הבא אותי למקום ההוא,,,,," - גם היו מקרים שזיון ונילי הפך ל BDSM, משהו בארוטיקה כבר מותנה ל BDSM,,,,,,,, ואלצכם ?

D o l f i n a

New member
כמוני כמוך...

ההבדל היחיד הוא שלהבדיל ממני הסאבית שלך (תבורך) יודעת לבקש, לא יודעת למה אבל מצאתי שהרבה יותר פשוט ומשעשע סתם לעשות תנועה שתגרום לי להראות בעיניו "לא מחונכת בעליל"...

D o l f i n a

New member
אחחחח נוסטלגיה

כן, גם אני הייתי ילדת צופים... ואחר כך התגייסתי לשומר השעיר (הצעיר), ואז הייתה תקופה שבמקום טיולים ופעילויות הכריחו אותנו לצאת להפגנות למינהן, שם בערך פרשתי. זה מספיק מפורט? סתם, הכוונה כמובן הייתה למעשה או לתנועה שתגרום לו להבין אותי כאילו אמרתי במילים "זרוק אותי לשם...", לא יודעת למה - מוזר לי לבקש במילים.

אמנם לא הדגשתי את זה

אך בסוף הטקטס סיפרתי על קשר מותנה ברמת חוזק זו או אחרת שבין ארוטיקה/תשוקה/חרמנות לכיוון ה BDSM כלומר תשוקה שהופכת לזיון ואיכשהו כמעט תמיד זה מסתיים כשהיא עזוקה למיטה, ו/או עוד אלמנטים של ריסון, סוג של כוחניות ודימויים טקטסטואלים של השפלה, מפי או מפיה.

mpanda

New member
יאללה בוא נדבר..

אממ.. לי אישית מוזר לבקש ממנה דברים לעשות הרי.. היא המלכה לא? הכל במובן של ה"סשן" היא לא אמורה לשאול אותי מה כן מה לא.. היא מכירה אותי מספיק טוב לדעת מה הגבולות.. מתי להפסיק מתי זה יותר מידיי וכו,.. מספר פעמים לא מבוטל של תשוקה חזקה שבסופו של דבר נמשכה לכיוון הבדסמ וגם נגמר שם.. יש קשר אני חושבת בין הדברים האלו לפחות אצלי כשהאישה שלי יודעת שזה רק יעורר אותי "עוד יותר" מבחינה מינית למרות שרק מלהסתכל עליה אני פשוט.. גררר.. אבל מה זה מתסכל טיפה.. בעולם המחשבות שלי זה מוזר ז"א... מה היא חושבת לעצמה.. אולי היא חושבת שככה סתם היא לא מספקת אותי והיא מחפשת דרכים שהיא יודעת ש"יצליחו" לה על-בטוח.. ולפעמים אני מרגישה שקצת חסרים הרכות והרוך שבלעשות אהבה.. כי.. לא יודעת למה.. ניסוחים גרועים.. לא נורא.. פנדה

gidionline80

New member
לעיתים המבט

הקוקר ספניאלי שלה, או המסוים שלי ולפעמים חיוך בדסמי ששנינו מכירים אין כמו שפת הגוף

Master Eagle

New member
מתוכנן או ספוטנטני, הכל תלוי

בסיטואציה, בהזדמנות, בחשק ברור שיש סשנים מתוכננים ואפילו מתוכננים בקפידה, כולל האביזרים הנלווים, אבל לא פחות יפים הם אותם מקרים שזה פשוט קורה....או כאשר היא מביטה בי במבט הכלבי שלה וזה בהחלט עושה את שלו, אותו המבט עם העיניים האומרות הכל שמביא אותי לרצות אותה באותו הרגע יותר מכל...

למעלה