Less

dor302

New member
Less

היי ! אני חדש בפורום וראיתי שפה עוזרים ונותנים ת'נשמה לכל אחד וזה ממש יפה
נדרשתי לכתוב כ10 מילים עם סיומת less ולא מצאתי ממש הרבה אני מאוד ישמח אם תוכלו לכתוב לי את המילים שאתם מכירים עם פירושים...!!! המון תודות! דור

יש המון

careless homeless witless brainless senseless mirthless hopeless lifeless endless faithless אלו ה-10 הראשונים שעלו לי לראש, אבל יש אין-סוף כאלו, אפשר לחבר להרבה מילים LESS כדי ליצור משמעות חדשה.

dor302

New member
המון המון תודות...

פשוט הייתי צריך את זה כי התחלנו ללמוד על תוספות למילה יאנו בלי כלום חסר כלום וכל אלה.. שוב תודה :)

אין בעד מה

עוד 10, בשביל הכיף: heartless aimless hairless(שזה יכול לייצג גם כל חלק אחר בגוף עם תוספת LESS) fearless passionless nameless helpless painless restless colorless

dor302

New member
הלוואי ו...

יכלתי להכניס את כמות התודה שאני רוצה להגיד לכם בהודעה אחת אתם ממש גדולים מהחיים תמשיכו ככה
!!!

נו אבל ממילא צייננו שאני לא פדופיל

הולך רק עם מי שמעל גיל שמונה.... אז מה הקטע? היא מעל גיל שמונה, נכון? Rogue המרגיע הלאומי

Love is blind?...

.I'm approaching the marriageable age of 15 (?But haven't you seen Lolita) האם מסע הכיבוש של Rogue, Strawberry וליצן החצר יסתיים בהצלחה? האם צרפת תיכנע ללחצים ותמכור את הבגט לאמריקה תמורת בוש? האם היא תהפוך את ההתרחצות לחוק? האם האהבה תנצח, או שמא כל הקאסט יתחיל לשיר שירי יום-זיכרון בעוד השחקנים הראשיים שמים סוף לחייהם בפינאלי סוחט-דמעות? ואולי נמכור את עצמנו לשוקו יטבתה? !Cue in the Days of our Lives music

למעלה