les résultats

EuroSims

New member
les résultats

אתמול התקשר אליי האורולוג - הוא קיבל את הבדיקות שלי ... voici les résultats de vote de Jurry Israel... הוא התקשר ונתן לי את ההוכחה החותכת והמוחצת שמפריכה את *כל* התאוריות של אנדוקרינולוג (שהופיע בפורום לפני כמה ימים) אחת לאחת! על חוסר איזון הורמונלי !!! רק שיישמע העולם: חד-משמעי לא מאיזה שרלטן אלא מרופא מקצועי זה די חד משמעי *אין לי שום בעייה הורמונלית WHAT SO EVER* הוא אמר לי שאני יחזור לקבל את התוצאות אבל הוא בכלל לא הזמין אותי שוב בסוף כי הוא פשוט אמר לי שאין למה!!! אתם הבנתם את זה? זה לגמרי אומר שאין שום קשר להורמונים כמו שאנדו´ ניסה לבלבל את השכל כאן בשרשור הענקי הזה, ועוד היה כל כך בטוח שהוא צודק ודיבר בבטחון שממש לא הצלחתי לזהות מאיפה הוא נובע - מה גם שהוא לא כתב בשום פורום חוץ מזה שלנו - מה שבכלל גורם לי לחשוב שזה איזה שונא הומואים ששם לעצמו מטרה "למגר ולהדביר את הפשע" - ולא בן אדם רציני - רק שם מפוצץ ולא יותר. טוב בכל אופן - זהו, התוצאות מדברות בעד עצמן. C´est Termin le vote tribute par les jurries israéliens Bonsoir et bonne chance à tous les participants (מצטער, לא יכול בלי ארוויזיון
)

נ.ב:

למה לבדוק אשכים באולטרא-סאונד?! המיניות לא נובעת מהאשכים אלא בהפרשות ההורמונים שלהם, ולכן בדיקת ההורמונים מספיקה ולא צריך לפלוש לפרטיות בכזו צורה גסה! אררר.. סיסיסיסיסיסיסיסיסיסיסיסיסי!!!!!!!!!!!!!!! היית צריך לצעוק על הדוקטור הזה עד שתפרח נשמתו דרך האוזניים ולומר לו כמה שהוא טיפש שהוא הפנה אותך לבדיקות האלו מלכתחילה!!!!!!!!!!!!!!!

EuroSims

New member
טוב....

עכשיו זה רשמי! אגב, זה הולך X2 בשביל האנדו´ הסתום הזה שהיה כאן לפני כמה ימים ... היה לו חביבי (ISR81) בטחון ענק למרות שהוא לא מ-זה זיבל את השכל.. אולי אתם כבר שכחתם - אבל אני לא מאחר וזה כל כך נגע לי וזה הכניס אותי למחשבה אולי זה באמת נכון - אבל עכשיו הסתבר שזה הכל שטויות !

BlueCat

New member
נו, אז אפשר לנשום בשקט?

המתח עבר? מזל טוב סימסי!
מקווה שעכשיו זה גם יגיד משהו לאמא

EuroSims

New member
לא!

עכשיו קבעה לי תור לסקסולוג כדי שיסביר לי "איך עושים את זה נכון"

EuroSims

New member
איך עושים את זה נכון

בוא אני אגיד לך איך "עושים את זה נכון" בחור פוגש בחורה - פגישה ראשונה - נפגשים אם זה הולך טוב - קובעים גם פגישה שנייה פגישה שנייה - מביא לה פרחים מדברים מכירים יותר טוב פגישה שלישית-חמישית - אותו דבר פגישה שישית - מביאים אותה לאכול ארוחת ערב להכיר את ההורים פגישה שביעית - מכירים לה יותר את המשפחה פגישה שמינית - מתחילים לדבר על מיסוד הקשר פגישה תשיעית - עושים את זה פעם ראשונה פגישה עשירית - זה כבר בחופה... אחרי שנה לכל היותר - נכדים, ורצוי כמה שיותר... שאלות אני וואן?

EuroSims

New member
לא

אפילו לא בפגישה ה- 200 זה לא יקרה כי אני לא מתכוון לעשות את זה אם אף אחת - יותר נכון אני לא אוכל - כי זה ממש כמו לעשות את זה עם גוש קרח ... אין דלק, אין משיכה כלום..... לא זז הרברס ואגב גברים, אני חושב שזה די נורמלי בפגישה התשיעית - או בסביבה כי אני לא אכנס עם מישהו למיטה לפני שאני ארגיש ממש ממש שאותו אני רוצה

EuroSims

New member
לפחות עכשיו

לפחות עכשיו אני יוכל להגיד מה אני בדיוק כי הרי ההוא היה רק רופא של בדיקות - עם סקסולוג אני יוכל יותר להכנס לתחום המילולי של שיחות והכל

MARMELAD

New member
כמה מרגיז

אבל יאללה, עברת את האולטרא תעבור גם את זה.. לך לפגישות של הסקסולוג, תגיד לו "כן, נכון, וא-הא", וחכה שיגמר.

אבא גאה

New member
או אולי

הסקסולוג יהיה חתיך היסטרי ואתה תסביר לו "איך עושים את זה נכון"

EuroSims

New member
ישראל 1995

(אמן) !!!! (מצטער שוב, אבל כנראה שתצטרכו להתרגל ארוויזיון זה בדם שלי )

EuroSims

New member
לשחק לטובתי

תקשיב - אומנם היו כאן קולות שאני לא אלך לבדיקות האלה - אבל היית לי הרגשה שהן תלכנה בסדר, בהתחשב בעובדה שיש לי בדיוק את אותן הנטיות רק לגברים אז הלכתי ורק הרווחתי מזה כי עכשיו קיבלתי עוד קלף שמשחק לטובתי במקום שהם יילכו על הקו הזה של "אי שפיות הורמונלית" אז אולי גם הסקסולוג יוכל לעזור? אולי הוא יקשיב למה שיש לי להגיד - ויבין שזה לא "שגעון חולף שאנשים חולים באינטרנט מדביקים לאנשים תמימים כמוני"

למעלה