Les Paul SmartWood Exotics

• פותח הנושא xflil
  • פורסם בתאריך

xflil

New member
Les Paul SmartWood Exotics

כמה Les Paul SmartWood Exotics משוגעת כזאת תעלה לי בארץ, ארה"ב? פשוט שמעתי אותה באתר של גיבסון ואפילו שזה רמקולים וזה אתר אינטרנט הצליל הזה פשוט כבש אותי.... ואי מדבר בהשוואה כמובן ללס פול סטנדרט, קלאסיק (היה קלאסיק?) ועוד הרבה ששמעתי שם, גם אס ג´י

mocko

New member
ebay !!

האמריקאים האלה חוגגים , אה . נסה את הלינקים , התכוונת לאלה ?

xflil

New member
כן! לעזאזל!

רק 800 דולר? אני לא מבין.... הגיטרה הזאת טובה כמו שחשבתי לא?! ורגע... מה שביאס אותי זה ה-22 פרטים... אם אני לא טועה... רגע... כן 22... מה אתה אומר עליה?

mocko

New member
הבנרה המוזהבת נראית מדהים , אה ?

800 דולר עבור משומשת ודרך ebay - די מתקבל על הדעת .... מעניין אם מישהו מישראל זכה פעם במכירה של גיטרה ושלח אותה לארץ , לדעתי אין לזה תקדים .... הגיטרה אמורה להיות מעולה - לפי שמועות ולפי דברים שקראתי . אני אישית מתרחק מלס-פולים וסטרטוקסטרים למינהם ( זה בסדר - דפיקות קטנה אצלי
) - אז לא יכול לתת התייחסות מנסיון אישי . שאלת בחנויות בארץ אם מביאים ? לפחות כדי לנגן ולדעת אם מוצא חן בעיניך , לא דווקא כדי לקנות בארץ ....

xflil

New member
לא, לא שאלתי............

ומביקורי בחנויות שונות או יותר נכון כלי זמר ת"א, אני לא זוכר סמרטווד בכל סוג שהוא אני פשוט נכבשתי לצליל של הגיטרה הזאת.......לך לאתר של גיבסון ולך ללס פולים (תתעלם לכמה דקות מהדפיקה
) ותשמע את סמרטווד אזוטיק.....דוגמא 2 גם אתה תתאהב....אני חושב אני חייב לנגן על אחת......נכון היא דקה יותר מלס פולים אחרים?! בתמונה של אי ביי, של הבנרה וכן היא מדהימה
ותודה
מתן

mocko

New member
אז אולי תספר עליה קצת

איזו גיטרה ( הנפח שאתה מנסה כל הזמן למכור ? ) , מתי קנית , ממי קנית , כמה עלתה , כמה עלה המשלוח לארץ וכמה זמן לקח להגיע . אתה לא חייב לענות על השאלות לפי הסדר

tukonov

New member
נכון!

זאת באמת הרבע נפח, לא מכיר את זה שממנו קניתי. אחרי שאמכור אספר לך כמה עלתה,משלוח לארץ לא עלה קרוב משפחה דאג להביא אותה. ABAY הוא סידור לא רע למי שיש קרובים ב-ארה"ב,יש שם מציאות אבל לא יותר מדי,וחוץ מיזה אני עם ABAY גמרתי מפני שיש דרך הרבה יותר טובה לירכוש גיטרות מגברים וכו" חדשים. את הדרך פירטתי כאן כבר בעבר. בקיצור אל תהיו פראיירים.

ofirmoon

New member
mocko

שאלה לי אליך האם שמעת על גיטרה סוליד בודי איבנז GIO אם כן מה דעתך עליה?ועל איבנז בכלל ביחס לגיטרות סוליד בודי אחרות כמו פנדר למשל?

mocko

New member
אהלן אופיר

אתה מתכוון לדגם הבס או החשמלית ? עד כמה שאני יודע על החשמליות ( לא כל כך מכיר את הבס ) , ה GIO היא סדרה די מוקדמת שנמכרה/יוצרה על ידי איבנז אי שם באמצע וסוף שנות ה 90 . כל הגיטרות בליין הזה מתחילות ב G , כשהפופולרית ביותר היא ה GRX70 . תוכל לראות בלינק המצורף את כל הגיטרות שיוצרו בסדרת ה GIO . אתה מתכוון לאיזשהו דגם ספציפי מתוכן ? עד כמה שאני יודע , גיטרות טובות מאוד בעיקר למתחילים שרוצים משהו שישמש גם כשהם יהיו קצת יותר ממתחילים . יצא לי לנגן די מזמן על GRX70 - אהבתי את שני ההמבקרים , ויחסית למחיר שלה היא ממש מציאה ( חדשה עלתה בארה"ב בזמנו כ - 200 עד 250 דולר ) . בצד הקצת פחות חיובי , יצא לי לשמוע על בעיות של אנשים עם העמידות של הגיטרה ( חיזוקי ברגים , חלקים שקצת השתחררו וכדומה .... ) - אבל סך הכל יש מוניטין די חיובי לגיטרה - במיוחד בנוגע לסאונד שלה , והכל ביחס למחיר הזול כמובן . אני לא אוהב את מדיניות ה"צווארים דקים עד אימה" של איבנז ולא זוכר מה קורה ב GRX70 . התחושה שלי עם איבנז בידיים היא שהכלי קצת "שברירי" - זה לא קורה לי עם פנדרים . להשוואה אולי יותר איכותית ועניינית , עדיף שתיתן שמות של דגמים ( איזו GIO ואיזה פנדרים ) . ואם דיברת על דגם בס , יצאתי פה די טמבל , אבל לא נורא

catrosizm

New member
גם אני שמעתי את הצליל המדהים שלה.

דרך ואבים , ואוכזבתי לגלות שהיא לא כזאת במציאות... אחי ישם טונה אפקטים וחתיכות מגברים.תנגן עליה עם מגבר שלך לפני שאתה קונה.

למעלה