Les arcs או tinges?

shac

New member
Les arcs או tinges?

ובשפתנו - לס ארקס או טין?

מדובר בחבר'ה ברמה בינונית טובה, קצת קפיצות, סנואו פארק יבוא בטוב אם יש לרמפות הקטנות, מרחבי סקי גדולים - יתרון - וכו'...

אשמח לשמוע מה אתם חושבים על האתרים.

אגב, ההצעות כוללות בטין את מלונות הדירות של ד"ר סקי, ובלס ארקס את ה radisson blu, אם יש המלצות גם לגבי זה - יתקבלו בברכה.

תודה :)

Snow Fiend

New member
טין אתר אדיר !! במיוחד לסנובורד

לזארק אתר מעולה אבל הייתי הולך על טין אם אתה מוכן לשלם את ההפרש...

tinges, מה השאלה בכלל?

לא שלז ארק אתר לא טוב
אבל עם כל הכבוד, טין (שמקושר לואל דיזר)
הוא מרחב הרבה יותר גדול מאתגר ומפנק מלז ארק (עם החיבור ללה פלאן)
המתחם (Espace Killy) כולל גם שני קרחונים גבוהים
והעיירה ואל דיזר יפה וציורית יותר מרוב עיירות הסקי הצרפתיות ומזכירה את אוסטריה.

shac

New member
אז טין. לגבי דיור והזמנות באינטרנט

באתר יש עשרות דירות, איך בוחרים? חלקן נראות קטנות וחלקן נראה כאילו פשוט הצליחו לצלם טוב יותר...

אשמח לשמוע המלצות על דירות באתר, ועל ההבדלים בין האזורים השונים בתוך האתר.

אגב, מה ההבדל בין apartment ל - chalet ?

alonaski

New member
המממ... שאלה טובה! מממ... פעם ידעתי בדיוק

מה ההבדל... בכל אופן - שאלה - יקר יותר.
אני חושבת ש CHALE הכוונה ליחידת דיור, כמו צימר. בודד. בית פרטי קטן/וילה...
ואפרטמנט - זו יחידת דיור במלון / מלון דירות שכוללת את כל מה שאתה צריך בדירה.

אבל בטח ידעו לתקן אותי ולחדד את זה - מומחים ממני שמכירים את זה מהחופשות שלהם!

לגבי איל בוחרים, זה פשוט:
תבחר תקציב, או תחפש מחיר טוב. תבדוק במפה של האתר את המיקום של זה יחסית למעליות ותחליט אם מתאים לך או לא.
לרוב קשה "לפול" באתרי הסקי באירופה. כל המגורים מ 2 כוכבים ומעלה - הם אחלה!
לגבי הצעות ללינה במחיר מבצע, אתה מוזמן לחפש דרך האנטר: IFYOUSKI.COM יש להם לרוב הצעות מעניינות עד שוות! במיוחד של הרגע האחרון.

וגם - כנס למאמרים אצלנו ותקרא על רשמי חופשות סקי של כאלה שהיו בטין בלינה עצמאית ותראה מה ממליצים ואם זה בתקציב שלך.

gadzud

New member
מלון בטין

אני הייתי במלון דיוה בטין ואל קלרט. מלון במיקום מצוין. קרוב מאוד למעליות ומרכז העיירה. מומלץ מאוד! מלון נחמד,חדרים נעימים ונוחים ,ארוחות טובות מאוד .
ד"א לז ארק אתר מעולה ולא נופל בהרבה מטין,המלון שציינתה נמצא בלז ארק 1950 שזו עיירה אומנם מאוד קטנה אך מקסימה ויפה,לא הייתי פוסל גם את האופציה הזו.

shac

New member
מסתמן ש -

יש לנו כבר תאריכים - 31 לינואר מעוניינים לצאת. עכשיו נשאר לפתור את סוגיית הטיסות - easyjet די אטרקטיביים עד שמוסיפים מזוודה וציוד סנובורד, ואז הם די משתווים להצעות רגילות זולות.

לגבי המלון - תודה על ההמלצה למלון דיווה, נראה טוב באתר - אבל אני מחפש דירות, משהו ל-3 חבר'ה שמעוניינים להכין אוכל לבד (טעמי כשרות), ושעדיין לא יראו כמו גסט האוס מהסבנטיז... אין לי בעיה שהחדר לא יהיה מפואר כמו הילטון, אבל בחייאת - לישון על ספה מתקפלת ולקום עם גב כואב בבוקר זה לא בשבילנו... אז אמשיך לחפש דירה נחמדה ופנויה. המלצות כרגיל... בכיף.

alonaski

New member
בדקת באנטר שהמלצתי לך?

קראת רשמי חופשות סקי מטין? יש כאן לא מעט במאמרים... אולי תמצא המלצה טובה שם.

shac

New member
קורא, נכנס, מתחפר קצת

על ניוטרל. מכיר כבר את האזורים שמהם מורכב 'טין', ונראה כי בתאריכים היחידים שהחבר'ה שלי (ואני) הצלחנו להיסגר עליהם סופסוף, כמעט הכל מוזמן - שזה מוזר, כי יש שם מאות דירות, חלקם נראות במצב אייטיז מתקדם של פורמייקה ומיטת ספפה מתקפלת.

לגבי הדירות - אני נמצא בכמה אתרים במקביל, כאשר כל פעם שאני מוצא המלצה לדירה אני מגיע לעשרות אתרי הזמנת תיירות -בריטיים ברובם - ולא מצליח למצוא דרך תקשורת כמו אימייל עם הבעלים עצמם, שכן אני צריך להתגמש על חופשת חמישי-חמישי ואנחנו לא יכולים לטוס בשבת.

יש את האתר הזה:
http://www.tignesnet.com/accommodation/apartments.html
יש את האתר של למטייל שבנה מערכת לחיפוש והזמנת טיסות,
את booking.com ועוד.

מה שנקרא, הצפת מידע ללא גורם אחד שמסנכרן הכל. נו, זה מספק משרות להרבה מאוד סוכני נסיעות בעולם...
אמשיך לחפור.

alonaski

New member
חמישי עד חמישי זה באמת בעיה...

אם תהינה לך בעיות להשיג טיסה וכד' - ממליצה לך להתייעץ עם מעוז - הסוכן המומחה שלנו פה בפורום.

shac

New member
דווקא טיסות זה בסדר

יש אתרים כמו מטריקס או קייאק שמסדרים את זה. הלוואי והיו כאלו - טובים ולא שולחים אותך מלינק ללינק ללינק ל... - בנושא דירות! באמת שאני מסתדר עם אינטרנט, אנגלית ומהסופ"ש הזה גם קצת צרפתית ;) - אבל זה עדיין לא זה. ים של בלאגן. ולך תדע אם אין עוד 100 דירות שפשוט לא עובדות עם האתר הזה והזה, ואתה סתם מתפשר על מלון יקר/רחוק מדי/צפוף. הזמן לא לטובתי בעניין הזה..

בעיקר יוכלו לעזור לי אנשים שהיו בדירות שנקראות self catering ובישלו לעצמם.
מכיוון שאנחנו מנסים ארגון עצמי, גם לא מתעקש על טין דווקא, פשוט הרעיון הלך לכיוון הצרפתי לאור הדרישה ללא לטוס בשבת, לבשל, ואם כבר צרפת אז כנראה טין.

למעלה