leopard

hadas halabi

New member
וואוו..!

זה פשוט מדהים! אין לי מילים....

roni yoffe

New member
*תודה

היה כאן מישהו שאמר לאחרונה: אני לא מאמין שאין כאן עדיין אפשרות לערוך תגובה...

לדעתי גם לא תהיה אפשרות לערוך תגובה.

יש עם זה בעייתיות. ולא טכנית. כשמתקנים שגיאת כתיב זה בסדר. אבל יכולים להיות גם מקרים אחרים...

roni yoffe

New member
בכל בפטפורמה אחרת ניתן לעשות את זה

כל גלריה, כל אתה וכל פורום שמתפקד בצורה תקינה. ואז יש סימן של הודעה ערוכה.. זה מקובל, זה נוח וזה מונע יותר אי נעימויות מאשר יוצר כאלה.

אני חושבת,

שאם יש אפשרות גישה להודעה המקורית אז זה בסדר. הרעיון הוא שתעמדי מאחורי דברייך. מאד קל לפגוע במישהו/י ואז לערוך ולהגיד "לא אמרתי".

roni yoffe

New member
את יוצאת מנקודת הנחה שאנשים כאן פוגעים

בכוונה. ושתגובות מעליבות הן משהו שטבעי לפורום. אבל זה לא. אם היו לפורום הזה חוקים ואכיפה של החוקים, לא היו נגרמים מצבים כאלה. ולא היית צריכה לחשוש מעריכה של תגובה.

זה לא קשור.

זה לא רק הפורום הזה, זה כל מערכת הפורומים. יש לתפוז חוקים ברורים. לא תמיד אוכפים אותם. גם למדינת ישראל יש חוקים ברורים שחלים גם על מערכת פורומים. אני לא יוצאת מתוך נקודת הנחה שאנשים כאן (וגם לא כאן) פוגעים בכוונה, אבל אני חיה פה ואני יודעת שיש אנשים שמכפישים את שמם הטוב של אנשים אחרים או אפילו חברות/בעלי עסק אחרות/ים לפעמים בצדק ולפעמים לא. הדברים האלה קורים ודווקא למען האכיפה צריך לשמור הודעות. אני חוזרת בי מההודעה הראשונה שאי אפשר לעשות את זה בכלל, אבל רק צריך כן לאפשר גישה להודעות מקוריות.

aharonavsha

New member
לו הייתי יכול לצייר כך

הייתי מצייר כל יום. ציור מדהים. אם את רוצה בכל זאת ביקורת, אז לדעתי הלחי קצת נפוחה. לא שזה מוריד נמשהו את דעתי על העבודה.

roni yoffe

New member
כדי לדעת לצייר כך, צריך לצייר כל יום

מן מעגל קסמים שכזה :) שיניתי בו חלקים כדי לעשות אותו מאסיבי יותר. הסנטר שלו גם בולט יותר ופונה החוצה במקום פנימה.

aharonavsha

New member
המיוחד בציורים שלך זה

שרוצים להתבונן בהם שוב ושוב. ומרגישים שניהנת לצייר אותו. בהצלחה!

למעלה