Lego Star Wars

Jedi Force

New member
Lego Star Wars

מישהו מכם שיחק במשחק "Lego Star Wars"? המשחק יצא במרץ, ובו יש 18 שלבים שמספרים את שלושת הסרטים הראשונים: Star Wars I: The Phantom Menace Star Wars II: The Attack of the Clones Star Wars III: The Revenge of the Sith נהניתי מאוד במשחק, במיוחד בקטע של "מתקפת המשובטים" כיוון שהקטעים האלו בסרט מעולם לא ממש הופיעו במשחקי מחשב של מלחמת הכוכבים, רוב משחקי המחשב של מלחמת הכוכבים הם על שליטה כחייל משובט או על הסרט הראשון "אימת הפאנטום", ועכשיו שיש גם משחק על פי הסרט השלישי. בכל מקרה, אני יגיע לעיקרון: במשחק, אחרי שאתה עובר שלבים וצובר מטבעות, יש לך אפשרות לקנות לפחות 30-50 שחקנים, מדוראיד פשוט ועד ליודה, מג'אר ג'אר ועד פדמה. לפי הכתבה שקראתי באתר של גיימר, יש אפשרות לשחק אפילו כדארת' ויידר. אבל אני לא מצליח להשיג אותו, כיוון שקניתי את כל הדמויות חוץ מ-2 שמשום מה אי אפשר לקנות אותם, ונגמרו לי כל השלבים. נראה לי שצריך לאסוף את כל הרמזורים שבשלבים ולסיים את שורת המטבעות בכל שלב. בכל מקרה, אשמח שכל אלו ששיחקו במשחק או עדיין משחקים, יחלקו חווית מהמשחק, וכמובן, אם יוכלו לעזור לי.

Thanos

New member
חפש בFAQ

www.gamefaqs.com תעשה חיפוש ללגו סטאר וורז, בטח כתוב שם איך להשיג את כל הדמויות.

למעלה