Legend of Huma - שאלה (
ים)

Wing Chan

New member
Legend of Huma - שאלה (../images/Emo58.gifים)

אהלן הנה שאלה למי שקרא את הספר Legend of Huma (סטראד? פייטון? בני הדוס? מישהו אחר?) למי שלא קרא את הספר, יכול מאוד להיות שיהיו בשירשור הזה ספוילרים לספר. בקיצור הספר אכן ספר מעולה ונותן בראש וממש אין לי חרטות שאני קורא אותו. לשאלה - אני כרגע עומד כ-7 פרקים לפני סופו, וכבר בפרק הקודם ובפרק שהרגע סיימתי, דיברו על כך שטקיזיס חדרה לעולם. עכשיו - איך לעזעזל טקיזיס יצאה מהעולם שלה ובאה אל העולם הרגיל? אני מתכוון, הפורטל לא אמור להיות נעול? או נעול לפחות חלקית? או שכול זה קרה לאחר המלחמה בתקופה של הומה? או כתוצאה מכך? רק הקטע הזה בילבל אותי קצת. אם יש תשובה שלא מופיעה אחר כך - אשמח לדעת אותה. אם היא מופיעה אחר כך פשוט תגידו ואני אמשיך לקרוא. תודה מראש עמר העיראקי הנאצי.

Wing Chan

New member
מישהו?

הרי יש פה אנשים שקראו את זה חוץ ממני ושקראו גם איזה מיליון ספרים שמספרים על המסביב של העולם :X

python 4

New member
מממ..../images/Emo58.gif

תמשיך לקרוא.. זה בפרק 30, עכשיו בדקתי.

python 4

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

ספוילר רציני לאגדת הומה.. שים לב! באגדת הומה יש 32 פרקים! שלושים ושניים!
מצטער אם הרסתי למישהו משהו..

PdLrAaTgIoNnUM

New member
32?!?!

אני לא מאמין! פייטון יא נחש למה היית צריך להגיד לי את זה?!? הרסת לי את כל הספר עכשיו! עכשיו לא יהיה לי כיף לקרוא את הנובלה המזוויעה ומרובת הסתירות הזאת... אויה אויה עולם אכזר...

python 4

New member
לא רק זה, יש גם פרולוג!

מצטער שהרסתי לך את אחד הספרים הנפלאים ביותר שנכתבו בעולם הרומח, שלא ע"י מגיטריי.

FiRePOweR

New member
כדי לך להמשיך לקרוא גם את KAZ

הספר השני על KAZ מצוין כמו HUMA ואם אתה אוהב לקרוא על KAZ תקרא גם את השלישי של LAND OF MINTOURS

Wing Chan

New member
אני מתכוון לקרוא אותו

לפחות את הספר על קאז. בקשר לארץ המינוטאורים אני לא בטוח. קאז הכי מלך שם ללא ספק. מאגיוס יצא מתרומם. ציפיתי ממנו להיות יותר מגניב. :|

razcoren666

New member
אולי...

אני אישית לא קראתי את הספר של הומה, אבל לפי מה שאני זוכר, מסבירים את זה גם ב"אגדות". כאשר רייסטלין והחבר'ה מגיעים כמאה שנים אחרי החורבן הם עושים את הקומזיץ הקטן במגדל בפלאנתס, ואז ריסטלין וקרמון קצת מתווכחים על הקסם. ואם אני לא טועה ריסטלין מסביר למה נוצרו השערים מלכתחילה וגם מה קרה במלחמת הדרקונים הראשונה כאשר טקיזיס פיתתה קוסם שחור להיכנס לאביס, וכך היא הצליחה לצאת. אז אם בספר על הומה רשום משהו שונה בבקשה תכתוב פה...

python 4

New member
זו לא מלחמת הדרקונים ../images/Emo58.gif

הראשונה כי אם השלישית, ומלחמת הרומח היא הרביעית. זה היה גאלן דרקוס, וטקיזיס לא פיתתה אותו, הוא עשה את זה מרצונו החופשי. אם זכרוני לא מטעני הוא גם לא נכנס לאביס. הוא פתח לה את השער בעזרת המטה של מגיוס, אבל יכול להיות שאני טועה כאן, כי זה היה מזמן.

razcoren666

New member
רוב הסיכויים

שאתה צודק, אני לא קראתי את כל ספרי ההמשך, פשוט זה מה שרשום ב"אגדות"!

למעלה