Legacy of Goku 2

digiash

New member
אבל הבעיה היא

הכי רחוק (נמוך) שאני מגיע זה לאיש/נמר הסגול הזה.. \: אני רואה לידו גשר שממשיך למטה אבל אני לא מצליח להגיע אליו >< כבר עברתי את כל המפה 20 פעמים ואני לא מוצא דרך לרדת אליו... מממ הרמות נדמה לי גוהן-12 פיקולו-14 אבל הסטטים של גוהן טובים יותר.. P: הבאתי לו את כל הקפסולות שמצאתי עד עכשיו

ashkeloni

New member
משהו קטן...

חבל שאתה משתמש בקפסולות שאהת מוצא...עד עכשיו לא השתמשתי באפילו אחת מהן!!! יש לי עכשיו דיי הרבה קפסולות...ואני מתלבט למי לתת אותן....אבל אי אחכה לפני שאני אתן אותן למישהו... ואלו הרמות של הדמויות שיש לי בינתיים.... גוהן-28 פיקולו-35 וג'יטה-33 טראנקס-34 גוקו-42 ועכשיו אני בדיוק לפני ה-CELL GAMES אז אני רוצה להעלות את כולם רמות...אני חושב על להעלות את גוקו ל-50 לפחות את גוהן ל-55 לפחות (אחרי הכל...הוא זה שאמור לנצח את סל) את פיקולו לרמה 45 לפחות ואת וג'יטה וטראנקס לרמות 50 לפחות...מצידי שזה יקח שבוע...אבל אני רוצה להיות מוכן...ואת האמת....אני אוהב להילחם נגד המפלצות כדי להעלות רמות...אני מעלה את הדמויות שלי רמות ביער ליד ג'ינג'ר טאון יש במקום הראשון 5 נמרים עם חרבות ושתי חרקים מחשמלים שביחד נותנים כל פעם כמעט 20 אלף נקודות ניסיון...אז אני מנצח אותן יוצא מהיער ואז חוזר והן שם עוד פעם...וכל פעם שהחיים שלי יורדים אז אני הולך לאיפה שאפשר לטוס ליד שם ויש שם 3 סלעים ואני שובר את כולם יוצא מהמפה ואז חוזר ועושה את זה עד שהחיים שלי מלאים וחוזר להעלות את הרמות...

digiash

New member
טחחח איזה קל זה היה..

ברגע שהבנתי את השיטה הצלחתי להרוג אותו בלי לאבד אפילו HP 1

ashkeloni

New member
למי אתה מתכוון?

לנמר הסגול? יהיו עוד הרבה כמוהו במשחק... או לדינוזאור? השיטה לנצח אותו מאוד קלה...

digiash

New member
הדינוזאור הדינוזאור..

אניווי עכשיו אני בבית של הזקן שגנב את המפתח... בדיוק סיימתי להעלות את פיקולו לרמה 17 ועכשיו אני אלך להביא את גוהן.. P: (פגשתי את קולר מתיי אני אלחם בו?)

ashkeloni

New member
בקשר לקולר...

אני לא יודע אם נלחמים בו... אולי עידו יודע?

BlueStorm

New member
וואלה, אני גם משחק בזה.

אני עכשיו בקטע שצריך להרוס את המחשב של דר. ג'רו.... יענו, כבר עברתי את סל הבסיסי.... :)

ashkeloni

New member
עברתי גם את זה...

עכשיו אני מעלה את גוהן וגוקו רמות לפני הקרב ב-CELL GAMES

digiash

New member
>< אשקלוני...

אני כבר שעתיים תקוע עם האנדוראיד השמן המקסימום שהורדתי לו זה לשליש איך לעזזל מנצחים אותו?! חשבתי שסופר סאיין אמור לקרוע לו את הצורה!!!!!!! >< אגב אני משחק עכשיו עם וג'יטה רמה 19 (היתי מעדיף גוהן אבל זה מה שיש)

ashkeloni

New member
תקשיב מה תעשה...

תהפוך לסופר סאייאן ותוריד לו כמה חיים שתוכל... אז תרוץ מאחורי סלע שהוא לא יוכל לגעת בך ותעלה את המהירות של המשחק עם האמולטור עד שהוא יטען את הכוח שלו מחדש... אם זה לא עובד אז פשוט תעלה את וג'יטה רמות...אני נלחמתי ב-19 כשהייתי רמה 26 עם וג'יטה... זאת לא ממש בעיה לעלות רמות...

digiash

New member
איך זה שבכל פעם שאני מבקש עזרה אני

מייד מוצא את הפתרון?!? תתעלמו מהשאלה שלי.. ניגבתי איתו את הריצפה

למעלה