Leg 8 : ברן (LSZB) - לוקסמבורג (ELLX)

Leg 8 : ברן (LSZB) - לוקסמבורג (ELLX)

- "היי מותק , רציתי לומר שהגעתי לשוויץ והכל בסדר ". - "יופי , אני שמחה לשמוע . איפה אתה עכשיו , בברן ? ". - "כן , עיר מדהימה . את ממש חיה כאן באשליה שאת בשנות הביניים . מדהים ! אני כל כך נהנה כאן . קודם טיילתי קצת , היה פסטיבל רחוב , שתיתי כמה בירות , חוויה מדהימה . ממש ממש נהנה ". - "רגע , אז אתה נהנה בלעדיי ?! *אנחה כלבלבית* " - "אה , ממ , לא . חס ושלום . אני סובל ". - "אוקיי . ואיך הבנות שם בשוויץ ? ". - "כמו כל הבנות היאקיות . יפות אחת אחת ! ". - "יפות ?!?!?! ". - "לא מאמי . אין שום דבר שמשתווה אלייך . עכשיו אני אכנס לחדר החשוך , הקר והשקט ואלך לישון עד מחר ". - "יופי . ככה יותר טוב
". קמתי מוקדם מוקדם בבוקר , אפשר לומר שכבר ב 06:00 הייתי על הרגליים . אם האישה רוצה שנסבול - נסבול עד הסוף . תדלקתי את עצמי באיזה קוראסון ושוקו (לא קרלו כמובן , כאן אין להם חתולים מזמרי ראפ) ויצאתי אל השדה . לאחרונה ניווטתי במס' ניווטים שונים - IFR (אני עוקב כביש) באיטליה , IFR קלאסי בדרך לשוויץ ועכשיו הגיע הזמן לסוג ניווט נוסף - מסע VOR's . הנתיב להיום יהיה המראה ויירוט ה VOR של באזל , לאחר מכן יירוט ה VOR של גרוסטנקוון בצרפת ומשם ישירות ל VOR של לוקסמבורג . עד היציאה משוויץ , כ 30 מייל אני אטוס בגובה של כ 4 אלף רגל כנדרש ומרגע הכניסה לצרפת אני ארגיש טייס אז"ם - 500 מעפ"ש כל הדרך . Yea Baby
. למה 500 מעפ"ש ? כאן בארץ יש נתיבים מוגדרים לחיל האוויר . בצרפת ? הצחקתם אותם . כל השמיים שלהם , מ 1,500 פיט ומעלה . מכיוון שאין לי רצון להפוך לזבוב דביק בשמשה של איזה מטוסון קרב צרפתי עם שערות בבית השחי - אהיה בגובה בטוח .

07:14

בחנייה , מסיים את הבד"ח וסוגר את הדלת . דופק פיהוק שקסי ויוצא לדרך .

SAR

מסוק ה Search And Rescue של אזור ברן פועל משדה זה , נתקל בו בזמן ההסעה למסלול 32 . אם אני לא טועה , וככל הנראה אני טועה - זה דולפין . משה , אתה לא דולפין .

המראה

רוחות צולבות של 5 קשר הכריחו אותי להכניס רגל ימין בזמן ההמראה , קצת אתגר תמיד מבורך בבית ספרנו.

טיפוס על רקע הברניים

נפרד למהאלפים לשלום , מפגש השלג הבא שלי יהיה רק בעוד מס' ימים באזור איסלנד . מטפס לגובה של 4 אלף רגל ופונה אל עבר VOR באזל .

לפי בקשת הקהל

שדה התעופה של באזל . שדה משותף לשלושה ארצות - שוויץ/גרמניה/צרפת .

נכנס לשטח צרפתי

שמי אולי לורן , אך אין לי כל קשר לצרפת ולשפה הצרפתית . כיאה למדינה הזאת שמתעבת אנגלית - הפקחים מתנהגים בהפגנתיות ומתעקשים על צרפתית . מרסי בוקו תקפצו לי . מנמיך טוס .

בעייה

עקב גובה הטיסה הנמוך והקרבה להרי אלזס , איבדתי קשר מה VOR של גרוסטקוון . המשכתי לטוס נמוך וצמוד להרים בכל זאת וטסתי בכיוון הכללי עד אשר נחלוף מאזור זה . כאן ניתן לראות את האלזסים קרבים ...

משב רוח מרענן

מעל האלזס נאלצתי לטפס לגובה של 4 אלף רגל תוך שמירה על 500 רגל מעפ"ש . בגובה זה נהנתי מרוח גבית של 10 קשר והגברת המהירות הקרקעית שלי ל 149 קשר לעומת ה 130 קשר שדישדשתי בה מקודם .

לאחר ההרים

חוזר לקרקע וכמו כן נפרד מהרוח הגבית . עכשיו אני מבין למה כולם שונאים את הצרפתים , נוף משעמם . חושב על הבנות השוויצריות המכוערות (מה אתם רוצים ? האישה קוראת כאן
) .

גבירותיי ורבותיי - חידון ../images/Emo70.gif

משהו מסתתר בתמונה , פרס יקר ערך יוענק למי שיגלה את "התופעה" .

thecarrier

New member
האם הכוונה לאתר שנקרא:

מחנה עבודה נאצי , או כפי שצריך להגיד "מחנה השמדה" (הקטע הלבן שהמטוס מסתיר קמעה) ?

thecarrier

New member
מבלי לפגוע בדוד מנהל הפורום

זה "יקר ערך"
כפיצוי, תגיע לגינה שלי לנקש עשבים, זה כבר יהיה שווה

למעלה