Leg 6 : נאפולי (LIRN) - מילאן (LIML)

בולוניה

בא לכם ספגטי בולונז ? חולף מעל פרבר של בולוניה . רוח גב של 20 קשר נותנת לי מהירות קרקעית של 160 קשר ! פיצוי לעיקוב שחוויתי עקב המעקף הקטן שביצעתי קודם לכן .

פאתי מילאנו

יוצר קשר עם המגדל , שומע MD-80 של אליטליה נוחת . מקבל הוראה להכנס כניסה ישירה אל מסלול 36 .

נכנס לפיינל . ופתאום ../images/Emo70.gif

המדפים לא מגיבים . מנסה פעם , מנסה פעמיים ונאדה . שבקו חיים . נושך את השפתיים ומקלל את הטכנאים המחוספסים בנאפולי . יא אללה , שיקפצו לי . מודיע למגדל ומתכונן לנחיתה לא שגרתית .

ממשיך בפיינל

נאבק עם המטוס , רוח פתאומית שמעיפה לי את המטוס שמאלה לא תורמת כלל .

בסופו של דבר ...

מצליח להנחית את המטוס . מהירות הנגיעה הייתה 65 קשר (המהירות האמיתית הייתה צריכה להיות 50 קשר) . המטוס קיפץ מאט כמו קנגרו מיוחם אך בסופו של דבר הכל עבר כשורה . מסיע לחנייה , מילאנו עמוסה היום . רואה מטוס של KLM ואפילו חברה שמעולם לא נתקלתי בה - Air One , חברה "קטנה" שמבוססת ברומא .

סיכום

המראתי בשעה 5:25 אחה"צ , כיבוי המנוע התבצע בשמונה ו 44 דקות . שלוש שעות ועשרים דקות של טיסה שעברה בנעימים . אני חייב לציין שהרגשתי טוב לאורך כל הטיסה , ככה זה שלא מתעופפים מעל ים ללא יבשה באופק
. דבר שלמדתי מטיסה זו - תמיד להקשיב לתחושת הבטן . אין לי מושג מה היקף הנזק במדפים ומחר בבוקר אזמין מישהו כמה שיותר מוקדם , התכנון המקורי שלי הוא לא להשאר פה יותר מ 12 שעות אך ככל הנראה זה ישתנה . התחנה הבאה היא ברן שבשוויץ , אמנם טיסה קצרה אך תהיה מאוד מאוד אתגרית - חליפה מעל האלפים . יהיה דיסקו
כל מה שאני יכול לחשוב עכשיו זה מעניין כמה קולה הטכנאים במילאנו שותים ...
נשתמע

tcu6

New member
המסע מתואר בצורה נהדרת, יהיה אפשר להוציא

ספר מסע מכובד בסיום. חבל שהמכונאים בנאפולי לא עשו את העבודה. הדבר החיובי היחיד שיצא מכך שהתעקבת שם, זה הסיבוב שהספקתי לערוך בנאפולי, בססנה החליפית (הירוקה). בזמן שהמתנתי לך ולמכונאים הנפוליטאנים שיסמו את הטיפול.

אבירן171

New member
כמו תמיד, גרב אדומה מתעלה על עצמו

כל הכבוד! אגב, בתמונה אחת מעל האחרונה ("מזל טוב") איך השגת את החברות האלו שרואים מאחוריך? בברכה, אבירן..

כנראה שבדיוק פספסתי אותך

בדיוק היום חזרתי (במציאות) ממילאנו, לאחר מספר ג'יעג'ועים באוטוסטרדה בין המלון בו התאכסנו, למרכז העיר מילאנו, לבין לינאטה ומלפנזה, שני שדות התעופה של העיר. מי יודע, אולי חלפנו אחד על פני השני במשך השיטוטים שלנו. אגב, הייתי בשברולט סטיישן כחולה. יופי של המשך למסע, כפי שניתן לראות, כל הפורום עוקב בדריכות.

למעלה