Leg 6 : נאפולי (LIRN) - מילאן (LIML)

Leg 6 : נאפולי (LIRN) - מילאן (LIML)

I wish I were a PEPPERONI pizza, That is what I'd truly like to be For if I were a pepperoni pizza, Everyone would be in love with me אז התשובה לשאלתכם היא כן - אכלתי כחמש קילו בצק ב 48 שעות האחרונות . בחישובי המשקל למילאנו נצטרך לעבוד שעות נוספות . למה שהיתי בסוף בנאפולי 48 שעות ולא 24 כמתוכנן ? עיקצוץ קטן שחשתי בבטן אמר לי שיש בעייה כלשהי עם המטוס ורציתי לטוס בראש שקט . לכן שילמתי כמה יורו (כמה ? הרבה . רק הכוס קולה למענם עלתה לי כמו ארוחת דאבל וופר במקדונלדס בארץ) לכמה טכנאים נחמדים שהשאלתי מהמפעל של אליטליה . האם זה עזר או שמא ההרגשה שהייתה לי בלב התגשמה ? תהיו במתח , תשובה בסוף המסע
. לאחר שיחת וידאו זריזה עם הבית המודאג נסעתי לשדה והתחלתי בהכנות ללג הבא , אני נשאר עדיין באיטליה ואקח את רגליי (או את כנפיי ליתר דיוק) אל עבר מילאנו , בירת האופנה העולמית . את מסע זה אעשה בצורה קצת שונה - IFR . אבל רגע , לא ה IFR הזה . התכוונתי ל IFR - I follow roads
קניתי ספר כבישים מקומי ותכננתי לנסוע לאורך אוטוסטרדת A1 שחוצה את איטליה עד למילאנו .

בחנייה

מקבל עדכון אחרון מתחנת ה ATIS , עננים נמוכים בגובה של 2000 רגל ורוחות מערביות של 8 קשר . איך אומרים בארה"ב ? חתיכת עוגה .

לאחר ההמראה

פנייה חדה צפונה וטיפוס לגובה ראשוני של 1000 רגל עד שנצא מאזור נאפולי .

מצאתי חבר

הלא הוא אוטוסטרדת A1 , אהיה צמוד אליו כמו תחת לחוטיני ביום חם עד למילאנו .

האפנינים הדרומיים

אחד היתרונות בלהיות צמוד לכביש מהיר היא העובדה שהוא מתחמק לך מהרים ומכשולי דרך .

אגב , בהסתכלות נוספת על התמונות ...

נראה לי שזו התמונה הכי יפה שיצאה לי עד היום במסע , לקחתי אותה עכשיו אפילו לרקע Desktop שלי

פרוזינונה

מקבל איתות מהמחשב הנייד שיש לי הודעה , אוייש איזה נודניק דוד פיינשטיין

davidfainshtein

Member
מנהל
כן, מה הבעיה? ../images/Emo3.gif

מצטער, לא יכול לדבר. אני כרגע ב-FL360 בדרכי ללימה, SPIM.

מתחמק מרומא

פונה ימינה להמשיך על הכביש המהיר , נמנע מכניסה לתחום האווירי של רומא משני סיבות - 1. צפיפות בשמיים . 2..........

הסיבה השנייה

ענן כבד ועצבני למדיי יושב על רומא והותיקן . מסתבר שהותיקן לא מעודדת את בואם של היהודים אל העיר

לאחר פירנצה

אחרי פירנצה A1 חותך מזרחה כדי לעבור באזור "הרדוד" של האפנינים הצפוניים . אמנם יאריך לנו את הדרך בכרבע שעה של טיסה אך ימנע מאיתנו לטפס לגבהים לא רצויים . מתקרב להרים ...

לא זכור לי שחייגתי 103

אז למה יש חשמל באוויר ? דרומית לבולוניה מתחוללת סופת ברקים , מחזה נהדר . למזלי הסופה לא באה לקראתי אז כל מה שנותר לי הוא לשלוף את המצלמה ולהקשיב לבומים .

למעלה