Leg 5 : אתונה (LGAV) - נאפולי (LIRN)

Leg 5 : אתונה (LGAV) - נאפולי (LIRN)

לפני המון שנים כאשר משפחתי הגיעה לישראל , הדבר הראשון שאבי אמר לי היה - "לורן , החיים ממשיכים קדימה . אבל את העבר שלך אסור לך לשכוח" . אז כמובן שלאבאל'ה תמיד מקשיבים וברגע שקיבלתי את ההחלטה לצאת למסע זה בשולחן ביתי בבאר שבע שכעת נשאר רק כזכרון רחוק - ידעתי שאתונה תהיה תחנה שחייבים לבקר בה . למה אתונה ? באתונה חוויתי את ההתבגרות האמיתית שלי . בגיל 18 , טרי טרי לאחר שנות התיכון המתישות נפלטתי לעיר המדהימה הזאת וחייתי בה 14 חודשים של הנאה צרופה . ידעתי שברגע אני אנחת שם אני חייב להגיע לפיראוס וללון באותה אכסנייה שבה גרתי , האכסנייה שמשקיפה על היאכטות אשר במרינה שבה עבדתי . אתונה , חזרתי ! עד כה עברתי ב 4 תחנות מאז היציאה מבאר שבע : חיפה , לרנקה , רודוס וכעת אתונה . כלומר עד כה טסתי 1,367 ק"מ (850 מייל) . בהערכה גסה , עד עכשיו ביצעתי כ 6.5 אחוז מהמסע שלי . הדרך עוד בהחלט ארוכה .

תחילת הדרך לעבר נאפולי

לאחר לילה משגע בפיראוס ומלא זכרונות נפלאים , הגעתי לשדה המרוחק כחצי שעה מאתונה בשעה 12:00 כאשר הוא שוקק חיים . ב 12 ורבע הנעתי ויצאתי לדרך . מכר שלי מהמגדל צילם תמונה של המטוס שלי מסיע בין המון ג'מבואים מפחידים ולאחר מכן הוא שלח לי אותה באימייל .

danii2

New member
איזה כיף לך+שאלה

איך עושים שיהיו מטוסים בשדה של חברות זרות??והאם אותה תוכנה שמורידים ממלא את כל השדות אוו לשדה ספציפי???

יש לך מס' אפשרויות

אני אישית משתמש בתוכנה לא חינמית אשר נקראת Ultimate Traffic . אך ישנם גם חינמית ששמה ברח לי כרגע , מישהו אחר בטוח ירחיב . אין הבדל , הכל לרוב אותו דבר . היתרון בתוכנות שבתשלום הוא נוחות השימוש בלבד .

יש מצוינים באתר www.simviation.com בחינם

אני משתמש בזה יש באתר הזה דברים מצוינים תחפש בסינרי יש שם כאלה של מלא חברות

לאחר ההמראה

בניגוד לפעמים קודמות לא ביצעתי הליך מכשירים אלא נכנסתי לטיסת VFR קלאסית בגובה 4 וחצי אלף רגל . רציתי להפרד מיוון כמו שצריך . ההמראה עברה ללא בעיות מיוחדות למרות רוחות צפוניות שנעו בין 15 ל 18 קשר .

נפרד לשלום מפיראוס

מבחין בסירות המפרש הקטנות היוצאות מהמרינה , כאילן הן נפרדות ממני לשלום .

כמו כן

גם מנפנף בכנף כאקט של "שלום ונתראה בקרוב" מאתונה . למטה ניתן להבחין באקרופוליס , אתונה בהחלט רווית היסטוריה .

הנוסטלגיה מאחוריי

והלג הארוך לפניי . הטיסה לנאפולי מוערכת בכ 4 שעות ארוכות ומלאות בדידות . מגיע אל עבר מפרץ קורניתוס , עדיין כמובן בטיסת VFR מובהקת של 4 אלף רגל אך רק כ 1,500 רגל מעל פני האדמה .

מעל מפרץ קורניתוס

פנייה לכיוון צפון מערב - מתחילים לדהור אל עבר איטליה !

כמתוכנן ...

אני מטפס אל גובה של 8,500 אלף רגל ומצטרף אל נתיב ה IFR אשר ילווה אותי עד לאיטליה - L53 . נוף מדהים של הרים ירוקים נפרש מתחתיי

בארץ כמו יוון

הנופים המדהימים מתחלפים מהר מאוד ואט אט הגעתי לטיסה מעל מפרץ ארטה , הנוף כמובן היה משגע וחיש קל שלפתי את המצלמה ושמרתי לעצמי את הרגע

השמיים מעל מפרץ ארטה

היו עמוסים לעייפה , מן הקשר לא הפסיקו לבקוע קולות של טייסים עם שלל מבטאים . לא מאמינים לי ? בבקשה , תסתכלו בעצמכם

מגע אחרון עם שטח יווני

אז אמנם היבשה היוונית כבר כ 40 מייל מאחוריי וכבר לא ניתן להבחין בה , אך רק ברגע זה נפרדתי גם מהשטח הימי שלה . נקודת TIGRA מסמלת את בואה של הפיצה והקנלוני . ואיך יודעים שבאמת עזבנו את יוון שטופת השמש ? השמיים נעשו מעוננים ולא מזמינים במיוחד . למזלי אני עדיין יכול לטוס תחת VFR

מבט ראשון אל עבר ארץ המגף

רואים את רצועת החוף של פוליה . כל פעם שאני רואה יבשה , אבן יורדת לי מהלב .

מגיעים אל ברינדיסי

ונמצאים מעל קרקע איטלקית בטוחה . פונה מערכבה ונוטש את נתיב ה IFR ויורד בצורה איטית , בטוחה ורגועה אל עבר גובה נמוך .

מתקרב להרי האפנינים

אשר מסמלים את קיצו הקרב של המסע הארוך . בקרבת ההרים המטוס מטלטל מאט עקב רוחות חזקות , נמצא 1,500 פיט מעל האדמה .

למעלה