Leg 4 : רודוס (LGRP) - אתונה (LGAV)

לילה טוב !

לססנה , לאולימפיקון הקטנטן ולשמש

or bike

New member
מדהים!

המשך כך! ממש אהבתי את הרעיון של להקיף את העולם בססנה... שתף ככל האפשר!

סיכום

כיבוי המנועים התבצע בשעה 18:35 , טיסה באורך של 210 מייל שלקחה שעתיים ו 13 דקות . Welcome To Athens , קצת מידע - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%94 פעם אחרונה שביקרתי כאן היה בזמן האולימפיאדה ב 2004 . מחר בבוקר נמשיך ללג הארוך ביותר שקיימתי עד היום - נאפולי אשר באיטליה . עכשיו אם תסלחו לי , יש אוזו אם השם שלי עליו . קאליספרה !

אכן

חוויה שונה לטוס בשעות דמדומים . הכל תלוי במזג האוויר , אם זה יתאפשר לי אני אמשיך לגוון ולטוס גם בשעות אלו ובלילה .

KDEN

New member
תמונות יפות מאד, בעיקר האלו מהשיוט עם העננים.

האם הסימולטור הוא 2004 או 2006 ?

tcu6

New member
מאוד נהנה מדיווחים שלך. המשך לשתף ולתאר את

המסע. הצלחה בלג הבא.

אבירן171

New member
נהנתי מאוד מהדיווחים

אגב, אם היה אפשר, הייתי מצטרף למסע... בברכה, אבירן..

אין בעייה

אני מחר עוזב את אתונה לנאפולי , איטליה . אם תספיק להגיע לשדה בזמן - בכיף

אבירן171

New member
אני אתחיל עכשיו ואתפוס אותך מחר

באיזו שעה אתה יוצא? בברכה, אבירן..

iiyama1413

New member
אולי תבצע את הטיסה ב- vatsim ?

יהיו לך מצטרפים נוספים. רק תפרסם כאן יום לפני את המסלול ושעת ההמראה המתוכננת, יכול להיות אדיר (ובאירופה גם בטח תטוס עם פיקוח). מזכיר לי את הקטע מפורסט גאמפ כשהוא החליט לרוץ לאורך ארה"ב.

אהבתי מאוד את האנלוגיה

מעלה גיחוך לתאר מטוסים קטנים טסים לאיטם מאחוריי
הסיבה העיקרית שאני לא טס אונליין היא מבחינת השעות . עקב הלימודים/משפחה אני בעיקר טס בשעות הלילה המאוחרות שאירופה שוממת לגמרי . אולי שאני אגיע לאזור צפון אמריקה והשעות יתאימו יותר לשעון שלהם , אני אטוס אונליין . כמו כן אני גם טס עם מחולל תקלות (בכל 10 דקות ישנה אפשרות של 3% לתקלה , מקלה עד קשה) ואם אכן חס וחלילה תהיה תקלה חמורה (עד היום , כמעט 8 שעות באוויר לא הייתה למזלי בינתיים שום תקלה) שתצריך נחיתת חירום - תהיה בעייה מבחינת VATSIM שבדרך כלל לא תומכת בהליכי חירום . בינתיים אני ממש לא מתחרט על ההחלטה , השמיים שלי מלאים במלאי חברות תעופה בכל צבעי הקשת
גם הפיקוח לא מטריד במיוחד , עד עכשיו טסתי תחת כללי VFR (אמנם אני טס ואך ורק עם דפיות ובאופן מסודר , אבל עדיין VFR) - דבר שלא מצריך פקח ריאליסטי במיוחד . הבעייה מבחינת הפיקוח תתחיל כמובן שנגיע לאזורים מועדי פורענות מבחינת מזג אוויר ונצטרך לטוס תחת IFR , אבל נחצה את הגשר שנגיע אליו .

למעלה