Leg 4 : רודוס (LGRP) - אתונה (LGAV)

Leg 4 : רודוס (LGRP) - אתונה (LGAV)

חופי ים , בוזוקי , אוזו ... יאסו ! אין מילים על האירוח היווני ברודוס . הכל היה כל כך שקט , כל כך פסטורלי . ביליתי ב 24 שעות האחרונות בבית הארחה קטן על החוף ובעיקר הרגעתי את עצמי על הטיסה שחוויתי אתמול , הרגשתי כמו ג'וק מטלטל במפלי הניאגרה . לא חוויה קלה ובהחלט לא מעודדת אותי להמשך הדרך . אבל שאני אכנע כאן ואאכזב רבים ? No way . כשאתה טס שעות על גבי שעות בחתיכת פח של 7 מטר , תלוי בין שמיים וארץ כולך לבדך - יש לך המון זמן לחשוב . המון זמן לתאר את הפרצופים המאושרים והגאים של הסובבים אותי כשהם יראו אותי מצליח לעשות את המשימה . אני לא אכנע .

נכנסתי לססנה ב 16:20 , מוכן להתנעה .

התחזית להמראה - יציאה ממסלול 25 , רוחות מערביות של 10 קשר . כמו כן מקבל דיווח שבין הגבהים 3 אלף רגל ל 7 אלף רגל מנשבות רוחות של 30 קשר . ביצוע היציאה מרודוס תלווה בלא מעט טלטולים . לא משנה שכבר עברתי 500 מייל של מים מאחורי , עדיין מפחיד לצאת לדרך לגמרי לבדך . אומר תפילה קטנה וקדימה ... להתראות רודוס .

המראה

גראונד רול של 595 פיט , כאשר אני מגיע למהירות של 47 קשר אני מכריז 'רוטייט' ומרים את האף . מתחיל בהליך סיד ASIMI . השמש הנמוכה היישר בעיניים .

מטפס לגובה התחלתי של 6 אלף רגל

המטוס נחבט ימינה ושמאלה כמו משחק בייסבול . עומל קשה על שמירת הכיוון הרצוי .

בגובה השיוט

משקיף אל עבר קוס . כמו כן נתקל ברוחות אף של 19 קשר . מתחתיי בגובה של 7 וחצי אלף רגל חולף בארון יפייפה . אומר לו יפה שלום בערוץ פנימי ושואל אותו מה שלום הרוחות בגובה שלו , הוא מכריז שהם די רגועות ומסתכמות ב כ 6-7 קשר . בנקודה זו אני מחליט לשנות את גובה השיוט ל 8,500 רגל ומתחיל ב Decent .

ואכן

בגובה החדש ישנה רוח צפונית של 6 קשר בלבד ואני נהנה מהגברת המהירות הקרקעית שלי ל 140 קשר . ETA לאתונה - שעה ועשרים דקות . מתחתיי האי נכסוס .

מנו ספנות

מציעה הפלגות של 4-7 ימים ברחבי הים התיכון . אוכל הכל כלול , מופעים רבים , קזינו פתוח ונוף משגע . רק מה ? שהנוף שלי יותר משגע משלהם
מוסר להם ד"ש עם נענוע הכנף !

65 מייל מאתונה

יוצר קשר חיובי עם תחנת ה ATIS של שדה היעד ומתכנן את צעדיי הבאים . השמש מתכוננת לישון ...

למעלה