left from the middle כתב הודעה

חייםלוי

Member
מנהל
left from the middle כתב הודעה

שנראה לנו במבט לאחור שעבר על ביטחון שדה. לכן אני מעלה אותה שוב בהשמטות: וואו כמה זמן נעדרתי... מה שלומכם?? מקווה שהכל טוב אצלי סוף סוף יש חדשות.. עד עתה שירתתי בבקום במדור מיון והצבה סדיר, הגעתי לשם מלכתחילה לתקופה זמנית אך הם היו מעוניינים שאשאר, אני לא כל כך רציתי והיום סוף סוף נתנו לי לראות קצין מיון הוצעו לי כמה תפקידים ובחרתי בתפקיד במודיעין. יונתן

חייםלוי

Member
מנהל
תגובה שלי: כבר חשבתי שגויסת למוסד

מרוב חשאיות. נשמע לי תפקיד מענין.

חייםלוי

Member
מנהל
תגובה של יונתן:

כמעט.. מוסד הבקום...הייתי בתפקיד נורא אינטנסיבי בבקום. חזרתי כל יום בסביבות שמונה בערב וכעבור שעתיים כבר הלכתי לישון.. עמכם הסליחה.. זה תפקיד עם הרבה כוח אבל לא היה מעניין אז כשהם הודיעו לי שהם רוצים שאשאר אמרתי שלא נראה לי. לאחר שבוע הם הסכימו לשחרר אותי.. מחר הולך להיות מעניין.. אני צריך להתייצב בקריה ולהגיע עם תיק לשבועיים. אני לא מאמין שכבר אשלח לשבועיים אך זה הנוהל..

חייםלוי

Member
מנהל
תגובה של קיוטי: YO -נתן... איזה

יופי שימשיך להצליח לך מאוד דאגתי אבל התאפקתי לא לשלוח גם לא מסר אחלה אל תשכח להמשיך לעדכן. חיבוק גדול גדול.

קוקו 28

New member
מאיפה כל הציורים?

איך אפשר להעלות ציור / צלום בקובץ לפורום? שימי לב שאת מדברת עם מאותגרת מחשבים... אז לאט לאט, שלב שלב.ורק אם יש סבלנות. אם כן, תודה מראש.
ביי!

חייםלוי

Member
מנהל
כשאת פותחת הודעה חדשה או מגיבה

תראי למטה מסגרת (היקפתי באדום) ובה כתוב browse. את בוחרת תמונה שנמצאת על המחשב שלך (זוכרת איפה היא נמצאת בדיוק - סדר"כ בתיקית my pictures או התמונות שלי) בתיבה browse את מדפדפת לאותו מקום בו נמצאת התמונה לוחצת על open או פתח וזהו התמונה מוכנה למשלוח. עכשיו את לוחצת על שלח, כמו כל הודעה רגילה. צריכים רק להקפיד שהתמונה לא תהיה גדולה מ- 240 ק"ב (אומרים 250 אבל זה לא תמיד נכון).

qt1

New member
../images/Emo45.gif ביקשו ממני לכתוב לך שההסבר-

מעולה

למעלה