LED ZEPPELIN-LED ZEPPELIN 1

LadyG

New member
מתי בדיוק הפכנו להיות מגעילים

וחסרי סובלנות בפורום הזה
מי שרוצה יקרא, מי שרוצה יגיב ואפשר לא לקרוא או לא להגיב. עדיף בעיני סקירה בינונית מזריקת שמות כמו קווין שולתים, מי להקה טובה יותר הדורס או לד זפלין ועוד כהנה וכהנה שטויות שמרוחות לאחרונה מעל גבי הפורום הזה. אפשר להתווכח אם זהו האלבום של הזפלינים שצריך להתחיל איתו אבל ראבבבבק...קצת סבלנות וסובלנות.

Tomer 123

New member
מסכים לגמרי

חבר'ה, מה קרה? בנאדם כותב סקירה (חביבה ביותר, לדעתי). אז יכול להיות שלא אהבתם או לא נהניתם, אבל מה זה בדיוק חוסר הסבלנות והרצון לקטול... ניק, אתה בסדר גמור. תמשיך לכתוב, ומי שלא אוהב, שיעשה טובה ושישאיר את הדעות שלו לעצמו ואת הפורום הזה בתור מקום שכיף לדבר בו על מוסיקה ולא מקום שקוטלים אותך על כל סקירה שלך

ThE RhythM

New member
זה עופרת

אבל עם שגיאת כתיב, כדי להיות מאגניבים
סתם, האמת שאני לא יודע מה הסיבה המדוייקת שהם עשו את זה עם שגיאת כתיב (אם בכלל יש כזו, וזה לא באמת בשביל להיות מאגניבים). בכל מקרה, הכוונה שלהם היא עופרת (הרי זה נבע מההכרזה של קית' מון..והוא התכוון לעופרת!)

JIMMYPAGE

New member
ובכן תשובה

כידוע לד זפלין קיבלה את השם מחבר להקת המי כשאמר שלד זפלין יפלו כמו זפלין מעופרת... כשאמר את הערה השם לא היה בידיוק LED ZEPPELIN ,פשוט אחרי שרבוטים וכמה בירורים השם הגיע למצב הזה..

nik19864

New member
כמו שאני מבין

את הקישור שלי אני לא הולך לקבל אז אני מקווה שלפחות מישהו ישכתב את הסקירה ויקבל את הקישור בטוח...אולי הולדן...אתם יודעים הרי שהולדן תמיד יקבל קישורים ויהי מה, כך שאני מקווה שהאדמו"ר הולדן יעשה גם סקירה על זפלין השני ו...זהו...

slowhand1

New member
אין צורך להעלב

באמת שלא..פשוט תשפר טיפה את רמת העניין בסקירה שלך..אין לאיש פה דבר אישי נגדך..אפילו לא לבוגי.. ואגב,הולדן הוא פשוט כותב טוב אז חבל להשמיץ סתם...

Tomer 123

New member
הולדן באמת כותב טוב, אבל....

ניק צודק....אם הולדן היה כותב את אותה סקירה, רק יותר מסודרת, מאורגנת ומלאת סמיילים וסימנים, הקישור היה מובטח הבהרה: הודעה זו לא נכתבה כדי לפגוע בהולדן, אלא כדי להמחיש את הבדלי המעמדות פה בפורום

slowhand1

New member
חח..יש מעמדות

יש כאלה כמו הולדן שהיגעו למעמד כלשהוא בפורום אבל זה הגיע לאחר אלפי סקריות מרתקות...אני כל פעם מתלהב מחדש כשאני נכנס למאמרים... ויש כאלה שהם מתחילים והסקירות שלהם בשלב לא מדהימות אז לא תמיד הם מקבלים את הקישור המיוחל... זה לא שהולדן הוא מהגזע הארי...

MajorWinters

New member
לדעתי אתם טועים../images/Emo19.gif

כלומר, אתם לא טועים, אבל זה טיפשי לעשות ב"אם" אם הולדן היה כותב אותה סקירה בדיוק - ישנו הסיכוי שכן היה מקבל קישור אבל!!!! הולדן לא היה כותב את אותה סקירה! וכאן ההבדל בין השניים!

תגידו לי מה לעזאזל קרה כאן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה לעזאזל הולך פה? מה אלה התגובות הגועליות האלו? ממתי אנחנו פה מבקרים ביקורות? בסה"כ אני כבר לא אורח קבוע כאן, אין לי זמן בגרוש להתחייב להתמדה בפורום, אבל אני צופה מתמיד והיו זמנים בהם גם הייתי מאוד אקטיבי, אבל מה שהפורום הזה נהיה זה רע מאוד... מה זו הגועליות הזו? מאיפה זה בא?

melancholy man

New member
../images/Emo45.gif

זאת אומרת, חבל לי מאוד שאתה לא כותב כ"כ הרבה בזמן האחרון ואני מצפה לשובך, אבל אני מסכים לגמרי עם מה שכתבת. והערה שקצת פגעה בי בשרשור הזה, יש פה מישהו שבאמת חושב שיש שווים יותר ושווים פחות בפורום???, מעולם לא חשבתי שכותבים הודעות בפורום בשביל לקבל פרס והאמת לא ברור מדוע העלאת הודעה למאמרים זה כזה פרס, בכל מקרה, אם אנחנו רוצים שדפי הקהילה יהיו משהו שנוכל להתגאות בו, צריך להפעיל איזשהו שיקול דעת בעריכתם, זה למרבה הצער העבודה שלי ושל נווש, אם יש מישהו שמערער על האופן שבו אנחנו עושים את זה נשמח לשמוע על כך, אנחנו מאוד משתדלים לפעול בהגינות ובנימוס עם שגינו במקרה כזה או אחר נשמח לדעת על כך.

למעלה