leaving your room 5

adi 777

New member
זה לא ברווז זה ה road runner

beep beep זה היה הקרטון (מצוייר) הכי אהוב עלי.הגיתי ל 73 ועזבתי כבר,הוציא אותי מדעתי נניח 75 אם הייתי פוגשת את התנין

Lady in red2

New member
נוסטלגיה ../images/Emo9.gif גם אני אהבתי את זה

בכל מקרה, שיחקתי ופרשתי ב-80 מפתחות...

Lady in red2

New member
אגב, כדי לפגוש את התנין ../images/Emo58.gif

צריך להזיז את היצור המרובע הצידה, ואז להזיז את המרצפת הלבנה השמאלית ביותר (נמצאת בשורה האמצעית). יש שם מפתח שלוקחים אותו וכפתור אדום שגורם לתנין לבוא, ואז הוא אוכל את העוגה ומתגלים עוד מפתחות.

../images/Emo176.gifאני לא מבינה איך לוחצים..

איפה לוחצים את המספרים האלה? על המקלדת? אני לא מצליחה להבין את ההסבר =\ יש מצב שתסבירי שוב, בבקשה

ilanama1

New member
אסביר שוב אין בעיה

בצד שמאל של הכיור יש דפים לבנים שאותם את לא יכולה לפתוח מתחת לדפים הלבנים יש כאילו נקודות אדומות שהן לא דולקות אם את מזיזה את הדפים ימינה שאלה את רואה שיש לך 10 נקודות (ליד הסרגל )את מתחילה מצד שמאל לספור לפי המספרים שרשמתי באותו הסדר וכדי להגיע לכל הנקודות את פשוט מזיזה את הדפים הלבנים אם לא מובן אנסה להסביר שוב

../images/Emo176.gif../images/Emo26.gif

אני לוחצת על הנורות האדומות? למשל זו שבצד השמאלי ביותר, היא המספר 1? והנורה הימנית ביותר היא 10? אז מה זה 0? וזה מה שאמור לפוצץ את הבלונים?
[כי זה לא עבד לי] ותודה שאת עונה כל הזמן

adi 777

New member
תעשי כמוני,

תשימי לב שהאור נדלק בכל נורה נכונה שאת לוחצת עליה אם למשל לחצת חמש ואחר כך לחצת 8 במקום 9 והתכבה תתחילי מחדש ותנסי נורה אחרת .אל תשכחי להזיז את הדפים הלבנים שמסתירים חלק מהנורות בהצלחה

rinatt1

New member
המספר לא נכון ../images/Emo201.gif

המספר הנכון הוא- 5962801723 פשוט רשמת בטעות עוד 1.. אבל עזרת לי מאוד...

Lady in red2

New member
מפתחות נוספים ../images/Emo58.gif

בתמונה של ארנולד שוורצנגר (ליד הטלפון) - יש בצד שמאל מלבן שחור שניתן להזזה ומתחתיו יש מפתח. בארון השמאלי התחתון - גם בו יש מלבן כזה, ואפשר לקבל עוד מפתח. בארון הימני למעלה - תנערו את הדלת השמאלית כמה פעמים, ייפול מפתח. המספרים ליד הטלפון - תקישו עם החיצים במקלדת לפיהם - חץ ימני 3 פעמים, חץ שמאלי פעמיים, חץ למעלה פעם אחת וחץ ימני 5 פעמים. יופיע מפתח. איפה שרשום Green = 2 - תזיזו לצד שמאל. יש שם מפתח ומספרים שמתקבלים (מספר ידיים - 2, שורש 9 - 3, 2 בריבוע + 1 = 5. לא יודעת מה עושים עם זה... בתמונה של העיר יש מס' טלפון שרשום בשורה למטה - 18221. כשמחייגים מספר שגוי מקבלים יצור עם מפתח נוסף.

Lady in red2

New member
בנוסף ../images/Emo58.gif

בפאנלים איפה שהבלונים היו - משנים את הצבעים לורוד, אדום, אדום, ואז קוראים את הדף עם ה-Firefox (עם הילד המצויר שלקחנו ממנו מפתח מקודם). הפאנל בדף זז ומקבלים מפתח נוסף.

eti911

New member
מישהו בכלל הגיע ל-100 מפתחות?

יש עוד טיפים? הגעתי ל-79 מה קורה עם הרצפה? יש שם פס עבה באמצע, אבל אי אפשר להזיז אותו...

שיפ1

New member
76

ואני ממש לא יודעת יותר מה לעשות. מפתחות: בארונות, ברקעים שחורים זזים, ברקעים זזים מהרצפה, בכל מספר טלפון אפשרי, בכל הפתקים (חלקם פעמיים) בקווים מוזרים שזזים עם החיצים, במנורות שנדלקות, מאחורי הבלונים, בסידור הצבעים בפנלים מאחורי הבלונים, על הרצפה, שלושה אריחים זזים, מפתחות עולים מתוך שטח חום, תנין שאוכל את העוגה ומשאיר מפתח, בטלפון, מאחורי הטלפון, ליד הכפתורים של הטלפון, בתמונה של שוורצנגר. בפס הנע, בעיגול עם הפסנתר, בשלב מסויים התחילו להפתח שתי דלות נוספות, עוד אחת מעל הכיור (שהפיל שתה בו את המים,) ועוד אחת מעל התנור. גם שם מצאתי מפתחות. הטלפונים: רוד ראנר, טעות במספר, פיל (פעמיים). טאב: טוויטי. ההקשה על החיצים המקדלת (מישהו כתב כאן שזה 1 כלפי מעלה, וזה למטה, לפחות אצלי). אבל גם משם הוצאתי כמה מפתחות. מדי פעם אני עוברת שוב ומוצאת עוד כמה אבל זה כל מה שמצאתי. בטלפון יש אפשרות של טקסט - ויש איזה שיר מטופש על קורנפלקס. אולי זה קשור? בנוסף: המספרים שמופיעים כשגוררים את הגרין=2, לא יודעת למה הם מכוונים. יש משהו שלא ציינתי פה ועלית עליו? כי יש לי 3 מפתחות פחות ממה שהגעת אליו... זה מעצבן אותי, אני מתה לגמור את המשחק הזה. משם מה. :)

למעלה