76
ואני ממש לא יודעת יותר מה לעשות. מפתחות: בארונות, ברקעים שחורים זזים, ברקעים זזים מהרצפה, בכל מספר טלפון אפשרי, בכל הפתקים (חלקם פעמיים) בקווים מוזרים שזזים עם החיצים, במנורות שנדלקות, מאחורי הבלונים, בסידור הצבעים בפנלים מאחורי הבלונים, על הרצפה, שלושה אריחים זזים, מפתחות עולים מתוך שטח חום, תנין שאוכל את העוגה ומשאיר מפתח, בטלפון, מאחורי הטלפון, ליד הכפתורים של הטלפון, בתמונה של שוורצנגר. בפס הנע, בעיגול עם הפסנתר, בשלב מסויים התחילו להפתח שתי דלות נוספות, עוד אחת מעל הכיור (שהפיל שתה בו את המים,) ועוד אחת מעל התנור. גם שם מצאתי מפתחות. הטלפונים: רוד ראנר, טעות במספר, פיל (פעמיים). טאב: טוויטי. ההקשה על החיצים המקדלת (מישהו כתב כאן שזה 1 כלפי מעלה, וזה למטה, לפחות אצלי). אבל גם משם הוצאתי כמה מפתחות. מדי פעם אני עוברת שוב ומוצאת עוד כמה אבל זה כל מה שמצאתי. בטלפון יש אפשרות של טקסט - ויש איזה שיר מטופש על קורנפלקס. אולי זה קשור? בנוסף: המספרים שמופיעים כשגוררים את הגרין=2, לא יודעת למה הם מכוונים. יש משהו שלא ציינתי פה ועלית עליו? כי יש לי 3 מפתחות פחות ממה שהגעת אליו... זה מעצבן אותי, אני מתה לגמור את המשחק הזה. משם מה.