LE GRAPH

מצב
הנושא נעול.
LE GRAPH

LE GRAPH בגרף המצורף ניתן לראות קווי התנגדות ובנוסף קווי תמיכה.כפי שניתן לראות אנו נוגעים בקו תמיכה ויתכנו עליות אם כי הרבי תמיד היה אומר לי אל תנתח את המעוף תנתח את הנסדאק כי מוול סטריט תצא תורה,כרגע חוץ מהזהרות רווח לא יוצא משם כלום וחוץ מזה העסק שם נהפך למן רולטה רוסית איזו חברה תפרסם את אזהרת הרווח הבאה כך שקשה ללכת לונג הביתה ולהתעורר בבוקר לצל הזהרת רווח .

א-ר

New member
LE NASDAQINO GRAPH

LE GRAPH בגרף המצורף ניתן לראות קווי התנגדות ובנוסף קווי תמיכה.כפי שניתן לראות אנו נוגעים בקו תמיכה ויתכנו עליות אם כי הרבי תמיד היה אומר לי אל תנתח את המעוף תנתח את הנסדאק כי מוול סטריט תצא תורה,כרגע חוץ מהזהרות רווח לא יוצא משם כלום וחוץ מזה העסק שם נהפך למן רולטה רוסית איזו חברה תפרסם את אזהרת הרווח הבאה כך שקשה ללכת לונג הביתה ולהתעורר בבוקר לצל הזהרת רווח .
LE NASDAQINO GRAPH

le graphique de l`indice des

LE FURNITURE GRAPH לא קשור לכלום, סתם גרף נחמד.
le graphique de l`indice des meubles du S et P דוקא כן קשור כי אלה אמורים להיות העסקים שבאמת הולכים כרגע כי יש שיאים במכירת בתים חדשים ואם לדבר הזה יש HOS מאיים אזי אפשר לפתוח מצנחים. בכלל עיון בסו``פ עצמו לא היה מזיק לפורום. יש שם HOS עם יעד מאד ברור. וכריש אני לא מחליף את השם - משהו צריך להזכיר לי שזה אמנם מאד נחמד לחיות בשלום עם הקונסנזוס ובמיוחד עם שותפי הערל אבל זה לא תמיד משתלם במיוחד לא בעמדת הש.ג. כפי שלמדתי כשהייתי קרבי.

אלן אבלסון בבארונ`ס

le graphique de l`indice des meubles du S et P דוקא כן קשור כי אלה אמורים להיות העסקים שבאמת הולכים כרגע כי יש שיאים במכירת בתים חדשים ואם לדבר הזה יש HOS מאיים אזי אפשר לפתוח מצנחים. בכלל עיון בסו``פ עצמו לא היה מזיק לפורום. יש שם HOS עם יעד מאד ברור. וכריש אני לא מחליף את השם - משהו צריך להזכיר לי שזה אמנם מאד נחמד לחיות בשלום עם הקונסנזוס ובמיוחד עם שותפי הערל אבל זה לא תמיד משתלם במיוחד לא בעמדת הש.ג. כפי שלמדתי כשהייתי קרבי.
אלן אבלסון בבארונ`ס מפנה את תשומת הלב לעובדה שמזה שנה אסטרטגים בוול סטריט ממליצים להעלות את יחס ההשקעה במניות בתיקים ומנגד מזה שנה מכירות בעלי ענין הולכים וגדלים ואנו יודעים מי נחשב לצודק בעיינים שכאלה. אני הייתי מוסיף שמתוך הגרף שבלינק נראה כאילו הירידות שהחלו בפברואר תפסו את בעלי הענין עם המכנסים למטה. הנורמלי הוא לראות את בעלי הענין קונים לתוך ירידות ומוכרים לתוך עליות. בדיקה של הגרף מעלה שמאז פברואר בעלי הענין קונים ומוכרים עם השוק והיו קניינים בעליות של אפריל/מאי והפכו למוכרים ביוני (כשהנחתום נמנם) משבעצם אומר שבעלי הענין ומכאן גם בנקאי ההשקעות אבדו את הצפון קצת. הצורה היחידה שבה יכולות להיות מפולות ותהפוכות זה כשהבנקים נתפסים עם המכנסיים למטה - ראו מזרח אסיה 97 וקיץ 98 (ע``מ לא לנבור עמוק יותר בהסטוריה ל 87 או כל הדרך ל 1618 ). גרף על עסקות בעלי ענין בלינק - לצערי למאמר של אבלסון שמכיל גרפים לשנתיים צריך להיות מנוי לוול סריט ג`ורנל (אפשר לעשות מנוי נסיוני לשבועיים אבל צריך לתת מספר כרטיס אשראי).

מצב
הנושא נעול.
למעלה