Le Cauchemars - Episode 5

eti911

New member
כמה הבדלים צריך למצוא בתמונה?

ואיך מעיפים את הגברת?

Lady in red2

New member
צריך למצוא 7 הבדלים והם משתנים ממשחק למשחק

ולא מעיפים את הגברת, עוזרים לה בסוף המשחק

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif

היצור הוא מין סוג של שורש. יש קצת אדמה/עפר ליד הצמח עם השפתיים. מקמי את המראות כך שיגיע אור לעפר שיש שם והשורש יגדל.
את התפוח את מוסיפה לסיר עפ"י הרשימה שאת מקבלת אחרי שאת פותרת את משחק מצא את ההבדלים שבתמונה.

tomb boy

New member
אני תקועה../images/Emo41.gif

מה אני עושה עם הסוללה? ומה אני עושה עם השיקוי?

tomb boy

New member
את השיקוי יצרתי../images/Emo41.gif

ע"י הוספת הרכיבים שברשימה לתוך הסיר... ואז שמתי אותו באח (אש) ואת הסוללה קיבלתי לאחר ששמתי מנעול על ה"מסרגות/סכינים" והן הפסיקו לזוז

adi 777

New member
ספוילר

מהיצוריםלהוציא מאחד צהם את העיניים הבוהקות רכיב ראשון באותו חדר לחם על הריצפה רכיב שני תפוח במקרר רכיב שלישי ואחרי שהתגלה החדר אחרי הגברת יש שם נרות לשחק איתם עד שיכבו כולם ולקחת רכיב רביעי שעווה לזרוק לסיר להעמיד על האח אחרי שהוצאנו את האש מהדלעת ולקבל שיקוי

adi 777

New member
ספויילר

בחדר מאחורי הגברת.תכווני את המראות שהקטנה תגיע לעפר ותשתלי את היצור

Lady in red2

New member
את השיקוי את נותנת ../images/Emo58.gif

לאחד היצורים על העמודים. את צריכה למצוא בטריה נוספת לשלט שתמצאי...

tomb boy

New member
אני לא מוצאת את הסוללה השניה../images/Emo41.gif

אני מפחדת ללחוץ על כל דבר, כיוון שאם אני "טועה" הסוף שלי מתקרב יותר ויותר עם השטן המעצבן הזה.

eti911

New member
אוף.. אפשר עזרה?

שמתי את השורש באדמה ויש שם צמח. מצאתי את ההבדלים בין התמונות. ניסיתי להכניס אתהתפוח לסיר (זה אמור להכנס?) הדלקתי את האש באח. מה עוד צריך לעשות?

adi 777

New member
...

את הרכיבים את שמה בסיר שמופיע בחדר לא משנה איזה הוא מלווה אותך לא בסיר בשורה התחתונה.בו את משתמשת רק באח אחרי שהגברתמחבקת אתהצמח כנסי לחדר מאחוריה.כווני את האור מהמראות על הצמח שיגדל

למעלה