le a a aa fel kedai leistakel

חזיר בר

New member
אולי

זה היה פשוט תיאור של המצב,והוא חשב שזאת הדרך הטובה ביותר לתאר את שהיה. אני בטוח שזה לא נאמר בשמחה, לא איש כמו רבין ישמח על מוות של חבריו למדינה.

עברו המילטריסטי

של יצחק רבין ידוע לי, מעולם לא טענתי שהוא איש שלום של ממש.... בכל מקרה, סיפור אטללנה אינו ידוע לי לפרטי פרטים, בכל מקרה אם הוא כמו שהצגת אותו, שהאצ"ל רק דרש 20% מהנשק הזה, ובמידה ולא היו מסכימים לדרישה הזו הוא היה מעביר את הנשק לצה"ל אני חושב שההפצצה הייתה מיותרת למדי. בכל מקרה ההפצצה הייתה מיותרת, באותה מידה יכלו לשלוח חיילי צה"ל שיעצרו את האונייה ויחרימו את הנשק. בכל מקרה - את המחתרות היה צריך לפרק אז מנשקן! באותה מידה שאם ערפאת יתן פקודה לפת"ח להפציץ מטוס נושא נשק לחמאס ולג´יאהד, אתה תחשוב שזה מעשה נכון... אז למה לא הפוך?

sheikh yamani

New member
lizkhut yigal amir

lifnei yovel,yitskhak baal lea bli rakhamim ifgiz altalena od lo nolad nakhon yigal amir eretz tsion lo natan leafkir smolaneinu ha mezilim dmaot az ken argu yehudim be kholot toldot israel ashirot giborim gam ha hu yizke be adarim

המוסד

New member
The Ancient Mariner נראה לי שאתה

רואה מה שאתה רוצה ללראות א.ללח"י ולאצ"ל מותר היה להמשיך להתקיים במזרח ירושלים (אזור בינ"ל דאז) ב.לא הייתה כל הודעה לאנשים על הסיפון, לא אולטימטום ולא כלום, לתותח של הפלוגה של רבין קראו "התותח הקדוש" זה בטח ביטוי לעצב עמוק... מסקנה: יש הבדל עצום בין פרשת "אלטלנה" לבין החמאס הג´יהאד ובטח אש"ף אף אחד מהם לא קרוב לא לאצ"ל לא להגנה וליישוב ואפילו לא ללח"י שהיה הקיצוני ביותר אך רצה רק את ארצישראל בניגוד לערבים שכאמור שכאמור רוצים גם את "בריטניה" ואם עראפת אכן יפיל מטוס שמיועד לאירגונים המכונים "אירגוני הסירוב" (הסירוב להשמיד את ישראל בדרך ה"שקטה" כמו אש"ף) אני מקווה שזה יפול לו על הראש נ.ב לא הבנתי את השאלה "אז למה לא הפוך?" בבקשה תסביר אותה

למעלה