LCS
304

maya567

New member
LCS ../images/Emo58.gif 304

היה ברור שישימו את טס ורוב קנטרל מעונה 1, וג'יי לאנדן ותמי מעונה 2. Who do you want to see in Jellow
חבל על רוב. בחור טוב. יותר חבל על תמי
. המלכה שלי. אני מקווה שעוד נראה אותה איפשהו.
שון קנט- חביב. לא מעבר.
הפרון-
דווקא אצלי היה ההפך- אחי הגדול תמיד היה מוציא אותי אשמה בכל מצב. מספר 2 (אחרי טוד גלאס, מי היה מאמין!).
ג'ף בראון- משעשע פלוס פלוס. אהבתי.
טוד גלאס- אני ממש מתחילה לאהוב אותי! הרג אותי היום
הרג! מספר אחד הערב.
דאט פאן-
. השלישי בטיבו. Shhh Quiet!
אנט- קצת פחות טוב הערב. ההתחלה היתה טובה, האמצע קצת קירטע. שתי הבדיחות האחרונות מוחזרו... חבל.
דייב מורדל- צבע את השיער. נחמד. חוץ מזה, היה די גרוע.
קת'י מדיגן- זיפריד ורוי
חיקוי הזקנה
ג'יי עדיין
. Righty tighty, lefty loosy.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

מאיה, אם תוכלי בבקשה לספר לי מה היה בפרק, אני אודה לך. פשוט נרדמתי שתי דקות אחרי שהוא התחיל.

maya567

New member
אין ספוילר

לא מבינה אתכם. היה פרק מצוין. אני צחקתי וצחקתי וצחקתי. ואם כל כך משעמם לכם - תפסיקו לצפות. רק יחסוך לכם שטח בהארד דיסק.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

בגדול- משעמם. טוב שתמי עפה, למרות שהיא השתפרה. העונה הזו פשוט מיותרת. היו צריכים לעשות עוד עונה עם אודישנים (בניגוד לאמריקן איידול, שהעונה הבאה לדעתי ח-י-י-ב-ת להיות עונת אול-סטאר, ולא צריך עכשיו עוד אחת עם אודישנים) דייב מורדל מצחיק. טוד גלאס ממש השתפר. דאט פאן מצחיק מינוס זהו, אין מה להגיד. אנט אידיוט.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 304

בגדול היה לא משהו. לא היו הופעות גרועות אבל גם לא הייתה שום הופעה שהורידה אותי לרצפה. דאט פאן, הפרון, קנט, גלאס ומדיגן היו לא רעים. כל השאר לא הוציאו ממני אפילו גיחוך - אנט, מורדל ותחתית התחתית ג'ף בראון שהיה כל כך גרוע שזה מפחיד ששבוע שעבר חשבתי שהוא מוכשר. משהו חסר לי בעונה הזו. האלמנט של מי יקבל את ה-50 אלף די נעלם אחרי 3 תכניות שברור שעונה 2 תמיד תקבל את הכסף. לגבי מי עף הדרמה היא יחסית קטנה. חסר לי האלמנט של הבית, המשימות והדינמיקה בין האנשים.

למעלה