LCS 208

maya567

New member
LCS 208 ../images/Emo58.gif

עוד לא יצא המירוץ, אז בינתיים הסתפקתי בפרק יחסית משובח של לאסט קומיק.
כל ההתחלה, עם אנט, היתה ממש מגעילה. לא יודעת מה אתכם, אבל בכמה נקודות בחיי יצא שהייתי ביצ'ית, וידעתי שדיברו אחרי מאחורי הגב, אבל לא רציתי לדעת מה דיברו עלי - ואני חושבת שכל העניין הזה היה מיותר.
תחרות החסינות - לי היה די ברור כשאמרו Toughest Crowed שהכוונה היא לילדים. לא יודעת למה הם לא הבינו את זה... ההופעות עצמן היו די עלובות. הפרון היה מעולה עם ה-SKUNK, וקאת'י עשתה בשכל שהתחילה בהפעלות. הרי אף אחד מהם לא יצחיק את הילדים, אז למה בכלל לנסות.
ההצבעות - לפי ה-Build Up והעריכה לחלק הזה היה נראה לי שבסוף יצא שהצביעו נגד תמי. אבל כמו שתמי בעצמה אמרה - בתוכנית הזו אין גברים. אם הם היו גברים, הם היו לפחות מתאחדים בינהם ומצביעים נגדה, אבל הם היו פחדנים והצביעו סתם אחד נגד השני. קורי והפרון הצביעו אחד נגד השני, והשאר הצביעו סתם. מי חשב שברית של שתיים תצליח...
ההופעות - דבר ראשון למר ג'יי מוהר - Who fucking cares that you hate cats? לחלוטין הקטע המיותר ביותר בפרק, ושוב העברתי אותו קדימה.
ג'יי לנדון - פשוט לא מצחיק. Please like me? זה בדיחה? זה סטנד-אפ? זה קומיקאי?! עלוב, עלוב ביותר. חיכיתי ליום שהוא יהיה על ה-Chopping Board ולחלוטין לא התאכזבתי.
גארי גולמן - השבוע הוא היה הרבה יותר מצחיק משבוע שעבר. בדיחות בית הספר ממש הצחיקו אותי, וסוף סוף הרגשתי שיש קצת סטנד-אפ בתוכנית.
תוצאות - סוף סוף נעשה צדק. אני רק לא מבינה מי אלו ה-11% שהצביעו ללנדון. ציפיתי שגולמן ינצח ב-100%. והערה אחרונה לסיום - מה לעזאזל גולמן בוכה, ומה זה התירוץ העלוב שלו "קשה לי שג'יי עזב, הוא כזה נחמד, בלה בלה בלה" - תודה שזה לחץ! שבועיים להיות בסיטואציה של ההדחה זה קשה מבחינה נפשית, אז אל תתחיל לתרץ שזה בגלל לנדון. הוא צריך היה לחשוב על זה שהוא עכשיו בטוח בפיינל 5, כי אני לא מאמינה שמישהו טיפש מספיק להצביע נגדו, אחרי שהוא ניצח פעמיים ברציפות.

De fire

New member
../images/Emo58.gif208

קודם כל, גם אני ישר חשבתי על ילדים בתור "הקהל הכי קשה" אני דווקא אהבי את ההופעה של ג'ייף וחבל שהוא עף, כשיש אנשים הרבה פחות מצחיקים ממנו כמו תמי (עופי לי מהפרצוף כבר!) וקאת'י שבכלל לא ברור מה היא עושה בתוכנית בשלב הזה. מצחיקה היא לא (כמו שהיא אמרה, אולי היחידים שיצחקו ממנה הם תינוקות) למרות שהייתי בעד ג'יי, גארי פשוט דפק סט מטורף של בדיחות מעולות. ההופעה שלו היתה חזקה ביותר, ומכאן התוצאה הדי צפויה.. שבוע הבא? קאת'י או תמי הולכות הביתה. לשתיהן מגיע כבר מזמן לעוף, וחבל מאוד שאחת מהן תהיה בפיינל 5 בוודאות.

maya567

New member
שני דברים ../images/Emo58.gif

אחד - ג'ייף
ענק. שתיים - Go Tammy, Go Kathy!

Boran

New member
../images/Emo58.gif

מאיה אני כ"כ לא מסכים איתך (ברוח טובה כמובן
אני נוטה להסכים עם אלכס
דבר ראשון, הקטע שעשו על אנט פשוט קרע אותי מצחוק
די זה היה קורע
דבר שני- חשבתי בהתחלה שג'יי לונדון לא כ-ז-ה טוב, למרות שזכרתי שבהופעה האחרונה שלו שראיתי הוא היה סבבה. אבל בהופעה היום, שתי ההופעות היו פשוט קטלניות. אני בנאדם שלא צוחק מטלויזיה. כמעט אפפעם. קשה להצחיק אותי. אבל שתי ההופעות היום היו פשוט קורעות. ג'יי לונדון היה ממש קטלני. גם גארי (היהודי |מגןדוד|) היה תותח וקורע מצחוק. ברמה כזו שכשאמרו שיש 89% למישהו- לא היה לי שמץ של מושג מי ניצח. מאוד חבל לי שהעמידו שני קומיקאים שאני אוהב ושג'יי עף, בזמן שנשארו בבית אנשים כמו תמי וקאת'י, שלא מצחיקות בגרוש ואין לי מושג מה הן עושות שם.
אני היחיד שחושב שלא הראו לנו משהו שקרה בין הפרון לקורי? הם היחידים שהצביעו זה נגד זה, יש לי הרגשה שהיתה לזה סיבה, אולי ריב או משו, שלא הראו לנו, וחבל.
ילדים? מה אתם עושים צחוק? (משחק מילים) זו תכנית של קומיקאים, לא של ליצנים. מחפשים את הסטנדאפיסט הכי טוב, לא את הליצן הכי טוב. זה היה פשוט מיותר לדעתי כל הקטע הזה, כי הנה- עובדה- שלהפעיל ילדים זה ממש לא להיות קומיקאי. עובדה, שבבדיחה הראשונה של כל קומיקאי, חבריו המבוגרים וגם ג'יי מוהר צחקו לאללה, והילדים לא הבינו מה רוצים מהחיים שלהם.
מה הקטע עם הכלב? רצו להגיע יותר מהר לפיינל 5 אז הביאו אמסטף לבית?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד ביותר. אני דווקא אוהב את הקטעים של ג'יי מוהר. בסך הכל, זאת תוכנית טלוויזיה שבאה להצחיק, לא כל הזמן חייבים להישאר בנושא של הקומיקאים שמתחרים. אהבתי מאוד את ג'יי ואת גארי, וגם לי לא היה מושג מי ניצח כשאמרו שזה 89%. חבל על ג'יי. אני לא חשבתי בכלל לכיוון של ילדים כשאמרו שיהיה להם הכי קשה, לא היה לי מושג מה זה..

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 208

גאד איזו תכנית מבריקה. פשוט להתפעל כל שבוע מחדש איך תכנית שלוקחת 10 קומיקאים ושמה אותם בבית כאשר כל שבוע אחד עוזב נראית כל כך אבל כך כל שונה מהאקדמיה לצחוק שלנו. זה מה שקורה שלוקחים אנשים מצחיקים. לגבי הפרק - בגרסא של הפרק הקודם שאני ראיתי הראו קטעים מהפרק הבא כך שידעתי שמדובר בילדים. לפי כל הבנייה של הפרק כבר צפיתי שתמי הולכת היום. ושנשאר הקול האחרון של ג'יי הייתי מוכן להמר על זוג התחתונים הנקיות האחרון שלי שהוא מצביע לתמי. מזל שלא היה איתי אף אחד אחרת זה היה מביך. לדעתי ג'יי נתן יופי של הופעה. פעם ראשונה שהוא מצחיק אותו אבל ממש מצחיק. היו קטעים שפשוט נקרעתי מההופעה שלו. אבל מה לעשות, גרי תמיד מביא סט יעיל, לא מבריק או חדשני או יצירתי במיוחד, אבל תמיד יעיל. ובסופו של דבר זה מה שמנצח. שהיה 89 אחוז בהחלט לא יכולתי לדעת בוודאות שגרי ניצח וקצת התאכזבתי בשביל ג'יי. עוד ראש בראש אחד נשאר וחבל שהם לא ממשיכים עם זה עד שנשארים 3. מעניין אם הם שוב ירגישו שגרי הוא מטרה קלה ויבחרו בו או שהם כבר מבינים שגרי יכול להביס כל אחד מהם בראש בראש. לדעתי בפרק הבא תמי די בטוח בראש בראש.

למעלה