LCS 208 ../images/Emo58.gif
עוד לא יצא המירוץ, אז בינתיים הסתפקתי בפרק יחסית משובח של לאסט קומיק.
כל ההתחלה, עם אנט, היתה ממש מגעילה. לא יודעת מה אתכם, אבל בכמה נקודות בחיי יצא שהייתי ביצ'ית, וידעתי שדיברו אחרי מאחורי הגב, אבל לא רציתי לדעת מה דיברו עלי - ואני חושבת שכל העניין הזה היה מיותר.
תחרות החסינות - לי היה די ברור כשאמרו Toughest Crowed שהכוונה היא לילדים. לא יודעת למה הם לא הבינו את זה... ההופעות עצמן היו די עלובות. הפרון היה מעולה עם ה-SKUNK, וקאת'י עשתה בשכל שהתחילה בהפעלות. הרי אף אחד מהם לא יצחיק את הילדים, אז למה בכלל לנסות.
ההצבעות - לפי ה-Build Up והעריכה לחלק הזה היה נראה לי שבסוף יצא שהצביעו נגד תמי. אבל כמו שתמי בעצמה אמרה - בתוכנית הזו אין גברים. אם הם היו גברים, הם היו לפחות מתאחדים בינהם ומצביעים נגדה, אבל הם היו פחדנים והצביעו סתם אחד נגד השני. קורי והפרון הצביעו אחד נגד השני, והשאר הצביעו סתם. מי חשב שברית של שתיים תצליח...
ההופעות - דבר ראשון למר ג'יי מוהר - Who fucking cares that you hate cats? לחלוטין הקטע המיותר ביותר בפרק, ושוב העברתי אותו קדימה.
ג'יי לנדון - פשוט לא מצחיק. Please like me? זה בדיחה? זה סטנד-אפ? זה קומיקאי?! עלוב, עלוב ביותר. חיכיתי ליום שהוא יהיה על ה-Chopping Board ולחלוטין לא התאכזבתי.
גארי גולמן - השבוע הוא היה הרבה יותר מצחיק משבוע שעבר. בדיחות בית הספר ממש הצחיקו אותי, וסוף סוף הרגשתי שיש קצת סטנד-אפ בתוכנית.
תוצאות - סוף סוף נעשה צדק. אני רק לא מבינה מי אלו ה-11% שהצביעו ללנדון. ציפיתי שגולמן ינצח ב-100%. והערה אחרונה לסיום - מה לעזאזל גולמן בוכה, ומה זה התירוץ העלוב שלו "קשה לי שג'יי עזב, הוא כזה נחמד, בלה בלה בלה" - תודה שזה לחץ! שבועיים להיות בסיטואציה של ההדחה זה קשה מבחינה נפשית, אז אל תתחיל לתרץ שזה בגלל לנדון. הוא צריך היה לחשוב על זה שהוא עכשיו בטוח בפיינל 5, כי אני לא מאמינה שמישהו טיפש מספיק להצביע נגדו, אחרי שהוא ניצח פעמיים ברציפות.
עוד לא יצא המירוץ, אז בינתיים הסתפקתי בפרק יחסית משובח של לאסט קומיק.