ליין סטאלי היה איש מוכשר שהעשיר את עולמי המוסיקלי גם באליס וגם במאד סיזן. המוות שלו היה רק עניין של זמן אבל בכל זאת הוא תפס אותי בהפתעה וכואב לי בצורה שלא ניתן לתאר. R.I.P i feel so alone gonna end up a big ol´ pile of the bones יש לי הרגשה שסקוט ווילנד הוא הבא בתור.
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif כמה כואב לי עכשיו
אני שומע את המוסיקה שלו עכשיו ובוכה... אני מחפש מילים שיסבירו לכולכם כמה משמעותית המוסיקה שלו בחיי וכמה משמעותי מותו, ואין לי מילים כרגע. "my pain is self chosen"
אותו בדירתו בשלבי ריקבון מתקדמים.....זה נורא,פשוט דרך נוראה למות! זה כאילו הוא מת לחינם!מוות כ" סתמי!בגלל מנת הרואין!! אבל לפחות לא כל הטובים מתים,יש את דילן ואת פינק פלויד!
כבר יותר מעשור והם עברו את כל הגבולות בכך שהוציאו אוסף!! מי שמע על אוסף של פינק פלויד איך אפשר לשמוע את TIME ולוותר על כל המסע המופלא לצד האפל שוב פעם מסחור!!!
פינק פלויד היא להקה של קונספטים,של אלבומים,והאוסף הזה פשוט עבר את גבול הטעם הטוב. אבל התכוונתי לזה שהם לא מתו!-מוות פיזי,אתה יודע,גילו אם יש חיים אחרי המוות או לא....
בקמפיינים שלהם נגד זיופים אומרים שמי שמזייף הורג אותם , הם לא ציפו שזה יקרה באמת. אני סתם צוחק ומי כמוני הגראנג´יסט (איזה עיוות) של הפורום יצחק על אחד החלוצים בתחום