סבבה תודה
G gili667 Member 22/8/08 #21 בשביל הצרכים שלך כל נייד בסיסי יתאים ואגב מ4אלף ש"ח תקבל עודף ממחשב עם מעבד דור 2 +כרטיס מסך עצמאי = מסך 14אינטש (יקרים מה15.4) אתה יכול להסתפק במחשב בסביבות 3אלףש"ח ויהיה מצוין עבורך תקפיד על כמות זכרון ואם ניתן XP השתמש בXP
בשביל הצרכים שלך כל נייד בסיסי יתאים ואגב מ4אלף ש"ח תקבל עודף ממחשב עם מעבד דור 2 +כרטיס מסך עצמאי = מסך 14אינטש (יקרים מה15.4) אתה יכול להסתפק במחשב בסביבות 3אלףש"ח ויהיה מצוין עבורך תקפיד על כמות זכרון ואם ניתן XP השתמש בXP
Y ypm New member 22/8/08 #16 בדל יש רק את INSPIRON 1525 במחיר זה הרמקולים ממש חלשים - אם זה חשוב לו . * יש לדל זוג רמקולים בחיבור USB - דגם A225 , חוסך עוד חוט לחשמל // מפיק סאונד איכותי לי זה מספיק .
בדל יש רק את INSPIRON 1525 במחיר זה הרמקולים ממש חלשים - אם זה חשוב לו . * יש לדל זוג רמקולים בחיבור USB - דגם A225 , חוסך עוד חוט לחשמל // מפיק סאונד איכותי לי זה מספיק .
S Salem New member 22/8/08 #17 שווה לחכות עד שסנטרינו 2 יגיע? כדי שיוריד את המחירים לנוכחיים? או זה הרבה זמן לחכות?
Y ypm New member 22/8/08 #22 אין לי תשובה בינתיים ( חזרתי מחופשה ואני חצי מעופף בינתיים, אז לא רוצה לומר סתם דברים )